FOLLOW US: facebook twitter

“Απέδειξαν ότι υπάρχει ελπίδα…”

Ημερομηνία: 22-07-2024 | Συντάκτης:

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Καλλικώμου

Φωτεινό παράδειγμα, αποτελεί ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Καλλικώμου “Άγιοι Ανάργυροι” οι εθελοντές αιμοδότες μέλη του οποίου, για ακόμα μια φορά προσέφεραν πολύτιμες μονάδες αίματος που τόσο πολύ ανάγκη έχουν καθημερινά συνάνθρωποι μας.

Η προσέλευση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας, στο Καλλίκωμο, ήταν μεγάλη και στο πλευρό τους, βρίσκονταν -όπως και σε κάθε κάλεσμα- η ιατρός και το ακούραστο προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

“Σε μια εποχή με τα προβλήματά που βιώνουμε όλοι μας και με μια κοινωνία που θέλει να αλλάξει τον τρόπο ζωής και τα έθιμα, υπάρχουν κάποιοι Άνθρωποι που προσφέρουν αλληλεγγύη και πολιτισμό με μια απλή αλλά τόσο σημαντική πράξη ζωής, οι “αιμοδότες” του συλλόγου μας που παρά την ζέστη μας τίμησαν με την παρουσία τους και μάς συγκίνησαν με την προθυμία τους” τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πέτρος Σταματελόπουλος επισημαίνοντας πως απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι μπορούν και ότι υπάρχει ελπίδα. “συγχαρητήρια σε όλους!” κατέληξε.

Η συντονίστρια του Σταθμού Αιμοδοσίας κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη, εκτός από τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους τους αιμοδότες του Καλλικώμου, επισήμανε ότι κατάφεραν και συνέλεξαν αρκετές μονάδες αίματος, παρ’ όλα αυτά οι ανάγκες σε αίμα είναι τόσο αυξημένες που ήδη όλες οι μονάδες έχουν μεταγγισθεί στους ασθενείς που νοσηλεύονται.

Από τη μεριά μου, εκτός από τις θερμές ευχαριστίες που απευθύνουμε σε όλους τους Αιμοδότες του Καλλικώμου να επισημάνουμε ότι συλλέξαμε αρκετές μονάδες αίματος. Παρ όλα αυτά οι ανάγκες σε αίμα είναι τόσο αυξημένες που ήδη όλες οι μονάδες έχουν μεταγγισθεί στους ασθενείς που νοσηλεύουμε”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot