FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση του δήμου Ζαχάρως στον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου: «Ανοιχτές οι πόρτες για συνεργασία για το καλό της Ν. Φιγαλείας»

Ημερομηνία: 29-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Οι πόρτες είναι ανοιχτές για συνεργασία, τονίζει ο δήμος Ζαχάρως στην απάντησή του προς τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ν.Φιγαλείας, παραθέτοντας σειρά παρεμβάσεων που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της ΔΕ Ν.Φιγαλείας, όπως ο ηλεκτροφωτισμός, η παιδική χαρά, η ανάπλαση της πλατείας, ο νέος παιδικός σταθμός, η αναβάθμιση του γηπέδου, η τοποθέτηση πυροσβεστικού οχήματος, η βελτίωση της οδοποιίας, κ.ά.

Γνωρίζετε ότι μετά από 17 χρόνια ο Δήμος στο σύνολό του έχει πάρα πολλά προβλήματα. Σε όλα τα χωριά είναι πάρα πολλά τα σημάδια της εγκατάλειψης και τόσο η δημοτική αρχή,  όσο οι πρόεδροι αλλά και  οι δημότες θέλουν να αλλάξει το ταχύτερο η κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι ο προϋπολογισμός του δήμου εγκρίθηκε στο τέλος του περασμένου τον Ιανουαρίου και η νέα σύμβαση για καύσιμα υπεγράφη μόλις πριν δέκα ημέρες ενώ παράλληλα η χώρα από το Μάρτιο ζει στο ρυθμό του κορωνοϊού που απασχολεί όλους μας.Πέρα από αυτά, μέχρι χθες, επιλέξατε να στέλνετε έγγραφα για να δηλώνετε με ανταγωνιστικό τρόπο προς τη δημοτική αρχή το ενδιαφέρον σας για την κοινότητά σας και όχι με δημιουργική συνεργασία. Κύριε Πρόεδρε, για να έχετε την ενημέρωση που επιβάλλεται,απαιτείται συνεργασία με τη δημοτική αρχή. Οι πόρτες είναι ανοιχτές και εσείς ευπρόσδεκτος, όπως όλοι οι πρόεδροι, σε συνεργασία για οποιοδήποτε ζήτημα για το καλό της Τ.Κ. Ν. Φιγαλείας, αναφέρει μεταξύ άλλων η απαντητική επιστολή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος