FOLLOW US: facebook twitter

Απαιτητικά Λατινικά, χωρίς δυσκολίες Χημεία και ΑΕΠΠ

Ημερομηνία: 07-06-2024 | Συντάκτης:

Μετά τις ευρωεκλογές συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Επιμέλεια: Κική Κολοβέρου


Πιο δύσκολα από πέρυσι τα Λατινικά, χωρίς ιδιαίτερες παγίδες και προβλήματα τα θέματα σε Χημεία και Πληροφορική, που διαγωνίστηκαν χθες, προτελευταία εβδομάδα Πανελληνίων Εξετάσεων, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Υπενθυμίζεται, ότι λόγω των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ. Έτσι, οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΓΕΛ θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ενώ για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ θα συνεχιστούν από τις 11 έως τις 17 Ιουνίου.

Δημήτρης Ζέζας, Λατινικά

Βατά ήταν τα θέματα σχετικά, ήθελε καλή προετοιμασία στη μετάφραση και στο συντακτικό καθώς είχε κάποια «τσιμπημένα» θέματα ενώ στη γραμματική, που ήμουν καλά προετοιμασμένος έγραψα καλά, μου έφυγαν κάποια λάθη…

Γιώργος Κρέμης, Λατινικά

Ήταν ούτε δύσκολα, ούτε εύκολα, βατά. Ήθελε προετοιμασία ωστόσο καθώς δεν ήταν από τα θέματα που είχαν διευκρινιστεί τόσο.

Παναγιώτης Στασινόπουλος, Πληροφορική

Βατά ήταν τα θέματα και χωρίς παγίδες. Το Α και το Β ήταν αρκετά εύκολα, είχε μια σχετική δυσκολία το Δ θέμα. Όσοι είχαν προετοιμαστεί σωστά σίγουρα θα είχαν γράψει καλά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot