FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Α.Π.: Τρίτος ο Μπαντούνας στην Κόρινθο

Ημερομηνία: 20-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκε, με σύμμαχο τον καλό καιρό, το 38ο Rally Sprint Κορίνθου από την ΑΛΑ Κορινθίας. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εξαιρετική μάχη για την κορυφή της Γενικής Κατάταξης, με τελικό νικητή τον νεαρό αλλά ταχύτατο Παναγιώτη Ρουστέμη της ΦΙΜΑ με συνοδηγό τον πολύ έμπειρο Σπύρο Κολτσίδα της ΑΛΑ. Στην μάχη ρίχτηκαν από το πρώτο πέρασμα οι Ιωάννης Μποζιονέλος – Βαγγέλης Παναρίτης της ΑΛΜΑ 4×4 Ναυπλίου με το EVO VI καθώς και ο δικός μας Γιάννης Μπαντούνας με τον Κώστα Σούκουλη της ΑΛΑ Κορινθίας στο δεξί μπάκετ, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα με τα ηλεκτρικά του Evo VI τους. Στο δεύτερο πέρασμα έκαναν την αντεπίθεση κερδίζοντας την ειδική, βάζοντας έτσι φωτιά στη μάχη για την επικράτηση. Ο πρώτος με τον τρίτο χωρίζονταν μόλις στα 2,25 δευτερόλεπτα.

Στο τρίτο και καθοριστικό πέρασμα της ειδικής διαδρομής, ένα λάθος από τους Μπαντούνα-Σούκουλη στοίχισε σε πολύτιμο χρόνο και ίσως την ελπίδα για νίκη. Έτσι, με τον εκπληκτικό χρόνο ημέρας οι Ρουστέμης-Κολτσίδας επικράτησαν στον αγώνα με το Mitsubishi EVO X.

Στην F2 το τοπίο ξεκαθάρισαν από νωρίς οι “El Nak Jr”- Ανδρέας Βίγκος, της ΑΛΑ Λαμίας και του ΑΣΜΑ αντίστοιχα. Ένα ημιαξόνιο στο δεύτερο πέρασμα παραλίγο να τους στερήσει τη χαρά αλλά πρόλαβαν να φτάσουν στο σέρβις και να λυθεί το ζήτημα.

Στην δεύτερη θέση της F2 ο πολύ γρήγορος Θοδωρής Τσάκαλος της ΑΛΑ Λαμίας με συνοδηγό τον δικό μας Θοδωρή Πανούτσο, κατάφεραν να φέρουν το Yaris στην 9η θέση της γενική κατάταξης ανάμεσα σε πολύ δυνατούς συνδυασμούς. Ακολούθησαν στη τρίτη θέση, μετά από μάχη με τους Τσάκαλο-Πανούτσο, οι Ιωάννης Καβαδίας-Μιχάλης Φράγκου με Peugeot 206 XS, της Start Line αμφότεροι.

Τέλος, το πλήρωμά μας, Στυλιανός Κόκκινος-Κωνσταντίνος Φελώνης, δυστυχώς αντιμετώπισε προβλήματα με το Toyota Starlet τους και εγκατέλειψε στον ΣΕΧ 2.

Ευχόμαστε το Κύπελλο Χώματος να συνεχιστεί έτσι με αυτό το ρυθμό. Μη ξεχνάτε, ο επόμενος χωμάτινος αγώνας δεν αργεί. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεκινάει με το 40ο Ολυμπιακό Ράλλυ, 6-7 Απριλίου. Τώρα που ζεσταθήκατε σας περιμένουμε όλους εκεί!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος