FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Α.Π.: Πλούσιο θέαμα στην 1η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία 2019 

Ημερομηνία: 25-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με 17 συμμετοχές και απόλυτη οργανωτική επιτυχία διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στην πίστα Race SP Park, η 1η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία 2019 από την Α.Ο.Λ.Α.Π., μια διοργάνωση που ήρθε ως συνέχεια του περσινού επιτυχημένου αγώνα και μάλιστα θα μετατραπεί σε Έπαθλο για το 2019, όπως ανακοίνωσε ο ισχυρός άνδρας της λέσχης του Πύργου, Μιχάλης Αποστολόπουλος. Οι άλλοι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στις 24 Αυγούστου και στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι νικητές

Στα αποτελέσματα, στην κατηγορία Ν1 ο Γιώργος Κοτρέτσος με Nissan Micra επικράτησε στο δευτερόλεπτο του Γιάννη Θεοδωρόπουλου με Mazda MX5. Τρίτος ήταν ο Χρήστος Ασημακόπουλος με Peugeot 106.

Στη Ν2, νικητής αναδείχτηκε ο Χαράλαμπος Κοττης από την Τρίπολη με Peugeot 206 και πίσω του ήταν ο αδερφός του, Βασίλης Κοττης με το ίδιο αυτοκίνητο. Τρίτος, ο Μιχάλης Ροδόπουλος με Toyota Corolla.

Στη Ν3 νικητής ήταν ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος με Audi 80, με δεύτερο τον Παναγιώτη Λαθουρα με Ford Focus και τρίτο τον Βασίλη Μαραγκό με Opel Vectra.

Στα αγωνιστικά αυτοκίνητα και την κατηγορία R1, πρώτος ήταν ο Στέφανος Χριστοδουλόπουλος με Peugeot 106 και δεύτερος ο Φίλιππος Ανδρικόπουλος επίσης με Peugeot 106. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Χρήστος Κουφός με Toyota Starlet.

Στην R2, ο Αντρέας Αδαμόπουλος με Lada ήταν ο μοναδικός που συμμετείχε και εντυπωσίασε με τα περάσματά του.

Τέλος, στην R3, πρώτος κατετάγη ο Γιώργος Καφετζής με Toyota Celica και δεύτερος ήταν ο Ζακυνθινός Διονύσης Γιαννιώτης με BMW 630.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος