FOLLOW US: facebook twitter

Αντώνης Σκαλτσάς, Βασίλης Μαντάς, Νίκος Βορλόκας στην παράταξη «Πύργος-Έργο Πολιτών»

Ημερομηνία: 06-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83795″ img_size=”full”][vc_column_text]Τρεις ακόμη υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών, που μέρα με τη μέρα διευρύνεται όλο και πιο πολύ με αξιόλογες υποψηφιότητες.

Αντώνης Σκαλτσάς, Νίκος Βορλόκας, Βασίλης Μαντάς, έδωσαν τα χέρια με τον επικεφαλής της παράταξης Αντώνη Καράμπελα και ξεκίνησαν έτσι τον προεκλογικό αγώνα με στόχο την τελική νίκη. Ο κ. Καράμπελας αναφέρθηκεστις αρετές και τα προσόντα των νέων υποψηφίων, υπογραμμίζοντας ότι και οι τρεις τους αποτελούν επίλεκτα μέλη της κοινωνίας, ικανά να συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του Δήμου.

Ο Αντώνης Σκαλτσάς ανέφερε:

«Με γνώμονα το καλό της πόλης μας,  συστρατεύομαι με την παράταξη “Πύργος Έργο Πολιτών” με επικεφαλής τον Αντώνη Καράμπελα.Πιστεύω ότι τα προηγούμενα πέντε χρόνια η παράταξή μας, πορεύθηκε με αξιοπρέπεια, με αίσθημα ευθύνης και έδωσε τη μάχη μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για να αναδείξει τα χρόνια προβλήματα της πόλης μας.Με καινούργια πρόσωπα, με ανιδιοτέλεια και μεράκι, χωρίς στρογγυλεύσεις  και συμβιβασμούς, οι πολίτες του Δήμου μας θα μας δώσουν την εντολή να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με σκοπό να δούμε τον Πύργο να ξεφεύγει από τη μιζέρια και να βρίσκει τη θέση που πραγματικά του αξίζει, ως Πρωτεύουσα του Νομού».

Ο Βασίλης Μαντάς δήλωσε:

«Το ψηφοδέλτιο της παράταξης ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ του Αντώνη Καράμπελα είναι η μόνη ελπίδα για διέξοδο από το τέλμα που έχει περιέλθει ο Δήμος Πύργου.  Δεν υπάρχουν για όλους εμάς που ζούμε στον Δήμο, άλλα περιθώρια για λάθη και πειραματισμούς. Με αίσθημα ευθύνης, με όραμα, με προγραμματισμό, με πολύ όρεξη για δουλειά και κυρίως με αγάπη για τον τόπο μας, θα συμβάλλουμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας. Θέλουμε δουλειές και ευημερία για τον άνθρωπο και όχι για τα συμφέροντα και τους εκπροσώπους τους.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες τις δικές μας και των παιδιών μας. Και μαζί με τον Αντώνη Καράμπελα θα τα καταφέρουμε».

Ο Νίκος Βορλόκας  δήλωσε:

«Έχοντας ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αρκετά χρόνια θεωρώ ότι απαιτείται πολύ δουλειά αλλά και σωστός σχεδιασμός για να γίνει πράξη αυτό που όλοι επιζητούν, δηλαδή ισόρροπη ανάπτυξη στον Δήμο Πύργου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Καράμπελας με την  εμπειρία και τις ικανότητες που διαθέτει, μπορεί να εγγυηθεί την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων. Σε εμάς απομένει να δουλέψουμε σκληρά και υπεύθυνα προκειμένου τα χωριά μας να βγουν από το περιθώριο  που ζουν σήμερα και οι αγρότες μας να μην μένουν αβοήθητοι στα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν(Αγροτική οδοποιία, εξηλεκτρισμός, κ.α.) κάτι που υπόσχομαι από την πλευρά μου να τηρήσω».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot