FOLLOW US: facebook twitter

Αντώνης Καραμπελας: Συγκέντρωση-σταθμός με «άρωμα» νίκης!

Ημερομηνία: 22-04-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87139″ img_size=”full”][vc_column_text]

-«Στέλνουμε μήνυμα πλατειάς συνεργασίας»

Συγκλονιστική και ανεπανάληπτη ήταν η συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Πύργου Αντώνη Καράμπελα στο συνεδριακό κέντρο της Π.Ε. Ηλείας, το βράδυ της Παρασκευής, για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Η αίθουσα του συνεδριακού κέντρου αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει το πλήθος κόσμου, καθώς μεγάλος αριθμός πολιτών κατέκλυσε συγχρόνως το φουαγιέ και την είσοδο του Διοικητηρίου.  Ο κ. Καράμπελας αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους πολίτες που επικύρωσαν με την ηχηρή παρουσία τους την γενική παραδοχή για μεγάλο προβάδισμα του συνδυασμού. «Με τη συμμετοχή σας απόψε αποδεικνύετε, ότι πράγματι ο Δήμος που θέλουμε να ζούμε,η πρωτεύουσα που θέλουμε να έχουμε, είναι Έργο Πολιτών», τόνισε φανερά συγκινημένος ο κ. Καράμπελας.

«Ξεκινάμε μια νέα εποχή…»

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που στέκεστε στο πλευρό μας. Στον κοινό μας αγώνα. Τον δικό μου και των άξιων υποψηφίων.Άξιων συμπολιτών, γυναικών και ανδρών, που εκπροσωπούν επάξια, όλες τις γενιές κι όλο το φάσμα των κοινωνικών και οικονομικών δυνάμεων του Δήμου. Που συγκροτούν ένα ψηφοδέλτιο πλατύ και ανεξάρτητο. Ένα ψηφοδέλτιο δημοκρατικό, απαλλαγμένο από εξαρτήσεις και συμφέροντα», τόνισε ο κ. Καράμπελας, προσθέτοντας:

«Σήμερα, δεν ξεκινάμε, μόνο, έναν εκλογικό αγώνα. Σήμερα, ξεκινάμε μια νέα εποχή, που κάνει πράξη το νέο μεγάλο Δήμο Πύργου.Την πρωτεύουσα, που έχει ανάγκη ο Νομός για να σταθεί στα πόδια του. Την πόλη και τα χωριά, που πρέπει να αποκτήσουν, ξανά, δύναμη, αξία και προοπτική».

«…Να δώσουμε τα χέρια…»

«Είναι ξεκάθαρο, ότι εμείς έχουμε σχέδιο και όραμα. Στις εκλογές του 2014, η πρότασή μας, έλαβε μια πλατιά κοινωνική έγκριση.Για λίγες ψήφους, δεν βρεθήκαμε στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Αποτέλεσμα ο Δήμος να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε προοδευτική κατεύθυνση.Στο σημείο αυτό, θέλω να είμαι ξεκάθαρος, σε όλες και όλους και προς κάθε κατεύθυνση.Μόνος μας αντίπαλος σε αυτές τις εκλογές, είναι οι δυνάμεις, που θέλουν το Δήμο καθηλωμένο στο χθες. Το 2014, μας έκανε όλους σοφότερους και μας υποχρεώνει να στείλουμε ένα μήνυμα πλατιάς συνεργασίας. Από απόψε το βράδυ, θα δίνουμε τη μάχη της ενότητας των δημοκρατικών δυνάμεων για το δεύτερο γύρο.Χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς υπεκφυγές.

Στις 26 του Μάη, το ίδιο βράδυ, η ιστορία μας καλεί, και η νέα αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση ο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» μας οδηγεί να δώσουμε τα χέρια. Να ξαναενώσουμε πορείες, και να σφραγίσουμε τη νίκη των δημοκρατικών δυνάμεων στο δεύτερο γύρο.Μία κι έξω, ας το ξεκαθαρίσουμε. Τη διαίρεση, την ξεχνάμε. Γράφουμε ένα νέο κεφάλαιο στη Δημοκρατία, και μας χρειάζονται, μόνο η πρόσθεση κι ο πολλαπλασιασμός»,τόνισε ο κ. Καράμπελας.

Πριν την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ο κ. Καράμπελας αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματός του, το οποίο περιλαμβάνει σοβαρές και μελετημένες προτάσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Πύργου.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot