FOLLOW US: facebook twitter

Αντώνης Καράμπελας-«Πύργος-Έργο πολιτών»: Δυναμική εκκίνηση με Διονύση Μπέλτσο

Ημερομηνία: 26-02-2019 | Συντάκτης:

Την συνεργασία με την παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσαν μετά από έναν ειλικρινή και υπεύθυνο διάλογο ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Αντώνης Καράμπελας με τον πρώην Αντιδήμαρχο και μηχανολόγο μηχανικό Διονύση Μπέλτσο.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντώνης Καράμπελας:

«Η δημοτική μας παράταξη είναι μια παράταξη σύνθεσης, σύγκλισης, συνεργασίας που έχει στόχο να δώσει αξία στην άμεση δημοκρατία και να αλλάξει προς το καλύτερο τον Δήμο μας.

Στα πλαίσια αυτά πρότεινα στον Διονύση Μπέλτσο να συμπαραταχτεί μαζί μας και αποδέχτηκε την συμπαράταξη αυτή για έναν ισχυρό, δυνατό Δήμο Πύργου.

Ο Διονύσης Μπέλτσος είναι ένας νέος με όραμα και στόχους , με αφοσίωση στον άνθρωπο, με αγάπη στον τόπο του.

Το απέδειξε όταν κλήθηκε στην πιο κρίσιμη περίοδο της συσσώρευσης τεράστιων τόνων σκουπιδιών που είχαν κατακλύσει την πόλη μας και τις Κοινότητες , από την θέση του Αντιδημάρχου, να επιλύσει το τεράστιο πρόβλημα της απομάκρυνσης σκουπιδιών. Και το πέτυχε.

Και πέτυχε για μένα ένα πιο σημαντικότερο. Έβαλε στην ζωή μας για τα καλά την ανακύκλωση. Και που η ανακύκλωση που αυτός έχτισε , μετά την αποχώρησή του έχει πάει  πολύ πίσω.

Ο Διονύσης Μπέλτσος έχει όραμα και στόχους. Ενδεικτικά αναφέρω τα πράσινα σημεία, η αξιοποίηση όλων των προγραμμάτων και κυρίως αυτών που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, νέες δράσεις ανακύκλωσης, υπογειοποίηση κάδων και μια σειρά ακόμα δράσεων και ενεργειών που θα παρουσιαστούν με την έκδοση του επικαιροποιημένου προγράμματός μας.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταθέσει ανιδιοτελώς όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξη του κοινού στόχου. Να προχωρήσει ο Πύργος και οι Κοινότητές του μπροστά.

Χαιρετίζω την συνεργασία αυτή και του εύχομαι καλόν αγώνα και καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του, ο Διονύσης Μπέλτσος, ευχαρίστησε τον Αντώνη Καράμπελα, για την πολύ τιμητική πρόταση προς το πρόσωπό τους όπως είπε, να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ», ανακοινώνοντας ότι θα κατέβει στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης.

«Εκτίμησα από την πρώτη στιγμή την ειλικρίνεια του, το ήθος του, τις αρχές του και πιστεύω στο όραμα του και το πρόγραμμα της Παράταξης για τον Δήμο Πύργου. Τα  ίδια όμως στοιχεία διαπίστωσα και στους συνεργάτες του και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε με αρκετή δουλειά να προσφέρουμε στον τόπο μας  όσα του αξίζει, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών και να κατατάξουμε τον Δήμο μας, σε ένα Δήμο πρότυπο σε πολλά θέματα της καθημερινής μας ζωής.

Από την πλευρά μου και ως νέος άνθρωπος, όπως ενήργησα κατά το παρελθόν, έτσι έχω σκοπό να πορευτώ και στο μέλλον, με γνώμονα την αγάπη μου για τον Δήμο μας και με βάση την ηθική και τις αξίες που με διακατέχουν.  Να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα.

Πιστεύω ότι το παρελθόν και η προσφορά μου στον τόπο μου (ανακύκλωση, διαχείριση απορριμμάτων, πράσινα σημεία, Δημοτική οδοποιία, κ.λ.π) να αποτελέσουν ικανό κριτήριο να με στηρίξουν οι πολίτες του Δήμου μας.

Η παράταξή μας «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι μία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και αναφορές παράταξη. Είναι μία παράταξη στην οποία ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια πλατιά και ανοιχτή συμπαράταξη, ανεξάρτητα από επιμέρους  ιδεολογικές πολιτικές διαφορές και κομματικές αγκυλώσεις.

Έχουμε την διάθεση να προσφέρουμε στον τόπο μας.

Έχουμε όραμα για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Για μένα αποτελεί αξιακή θέση ότι όσοι ασχολούνται με τα κοινά, θα πρέπει να έχουν ως βασικό στόχο ‘’να ανέβουν στην κορυφή να δουν τον κόσμο και όχι για να τους δει ο κόσμος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος