FOLLOW US: facebook twitter

«Αντιστεκόμενοι σε μια πρόληψη χωρίς πρόβλεψη!”

Ημερομηνία: 04-04-2024 | Συντάκτης:

Εθελοντές και εργαζόμενοι των «Παρεμβάσεων» έτρεξαν στον Μαραθώνιο στην Αμαλιάδα σε μια νέα δράση ευαισθητοποίησης στέλνοντας μήνυμα 

Με λογισμό και μ΄ όνειρο…εθελοντές και εργαζόμενοι  του Κέντρου Πρόληψης στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης που υλοποιούνται τις τελευταίες ημέρες με πρωτοβουλία της  Ομάδας Εθελοντών «Ελεύθερο Όραμα Πρόληψης ελπίδας» για την υποστήριξη της συνέχισης της λειτουργίας και προσφοράς των «Παρεμβάσεων»,  έδωσαν ξανά το στίγμα τους.  

Δυνάμωσαν  λοιπόν τη φωνή της πρόληψης στον Μαραθώνιο που διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο από το Δήμο Ήλιδας, το Σωματείο Μαραθώνιος και τους λοιπούς φορείς.

Τρείς αθλητές έτρεξαν “Αντιστεκόμενοι σε μια πρόληψη χωρίς πρόβλεψη” ! Στο πλαίσιο της  εκεί παρουσίας τους,  το ηχηρό μήνυμα της πρόληψης (το ραδιοφωνικό σποτ της Ομάδας Εθελοντών,  ηχούσε κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου) σκορπίστηκε παντού.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερώσουν τοπικούς φορείς και βουλευτές που παρευρέθηκαν για το  πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και απειλεί με λουκέτο τα Κέντρα Πρόληψης ανά τη χώρα, μαζί και αυτό της ΠΕ Ηλείας. Το Κέντρο Πρόληψης  ευχαριστεί την εκπρόσωπο του Δήμου Ήλιδας ,κ Μάγδα Χριστοδουλοπούλου που τους απεύθυνε το κάλεσμα. Επίσης ευχαριστεί τους εθελοντές της ομάδας υπεράσπισης της πρόληψης καθώς και του τρείς αθλητές που έτρεξαν προς χάριν της πρόληψης!!!

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος