FOLLOW US: facebook twitter

Αντιπροσωπεία από την Κίνα στο Δήμο Ζαχάρως

Ημερομηνία: 07-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”77553″ img_size=”full”][vc_column_text]Διήμερη επίσκεψη στο Δήμο Ζαχάρως, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και συγκεκριμένα από την περιοχή Jinan.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας, που αποτελούνταν από τον αναπληρωτή Διευθυντή αλλά και Γενικό Γραμματέα της Μόνιμης Επιτροπής του Δημοτικού Λαϊκού Κογκρέσου του Jinan, τον αναπληρωτή Διευθυντή της Επιτροπής Ανάπτυξης Τουρισμού, τον αν. Διευθυντή του Δημοτικού Γραφείου Εξωτερικών και Υπερπόντιων Κινέζων Υποθέσεων και τον αν. Διευθυντή Δ/νσης & Μεταφραστής, τμήμα Ασιατικών, Αμερικανικών και Ωκεανικών Υποθέσεων επισκέφθηκαν τα ελαιοτριβεία της περιοχής ενώ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας.

Ο Δήμος Ζαχάρως τους υποδέχτηκε επίσημα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης όπου έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών.[/vc_column_text][vc_media_grid element_width=”6″ grid_id=”vc_gid:1544116901678-51bc68bf-5479-6″ include=”77554,77555″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot