FOLLOW US: facebook twitter

Αντιμετώπιση μικροπροβλημάτων στους κοινόχρηστους χώρους

Ημερομηνία: 20-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Δημοπρατείται στις 8 Ιανουαρίου 2019, η μελέτη που συνέταξαν στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Πύργου για την αντιμετώπιση- επισκευή μικροπροβλημάτων στους κοινόχρηστους χώρους. Όπως ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής με τον Δ./ντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Άγγελο Τσίκας, πρόκειται για μια μελέτη που δεν ξεπερνά τις 75.000 ευρώ και αφορά σημειακές επεμβάσεις και μικροεπισκευές σε κοινόχρηστους χώρους που παλιότερα είχαν γίνει αναπλάσεις και παρουσιάζουν δομικά και τεχνικά προβλήματα λόγω κακών συντηρήσεων.

«Έχοντας ακούσει πολλά αιτήματα συνδημοτών μας που έχουν σχέση με την πόλη και με μικρές απαιτήσεις που υπάρχουν για επούλωση πεζοδρομίων, για άλλους κοινόχρηστους χώρους που παρουσιάζουν ένα μικρό πρόβλημα κτλ συντάχθηκε μια μελέτη η οποία είναι από τις σημαντικές που μπορεί να έχουν γίνει, όχι για το ύψος του προϋπολογισμού που δεν ξεπερνά τις 75.000 αλλά για τη σημασία που έχει , για τις λεπτομέρειες που πρέπει να τις προσέξουμε γιατί κόσμος έχει πέσει σε πεζοδρόμια από μια πλάκα σπασμένη ή που προεξέχει…» είπε ο κ. Λιατσής και θέλησε να συγχαρεί την Τεχνική Υπηρεσία που συνέταξε τη μελέτη η οποία θα δημοπρατηθεί 8 Ιανουαρίου και μέσα στο Φεβρουάριο θα ξεκινήσει η υλοποίηση της. «Θέλω να πω στο διευθυντή ότι την περίμενα την μελέτη αλλά η ταχύτητα που έγινε με οδηγεί στο γεγονός να πω συγχαρητήρια στην τεχνική υπηρεσία».

Ο κ. Τσίκας επισήμανε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο γιατί βελτιώνει την ποιότητα ζωής καθώς στόχος τους είναι να γίνει η πόλη πιο ελκυστική και καλύτερη για τους δημότες. Μάλιστα, ευχαρίστησε τα στελέχη της Τ.Υ. Σοφία Γούργουρα, Στεφανία Καλάκου και Άρη Φιλιππόπουλο (στα περιβαλλοντικά) για την βοήθεια τους ώστε να έχουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος