FOLLOW US: facebook twitter

Αντιδρά η Ε.Π.Ο. για τα ποσοστά των διαιτητών στις Ε.Π.Σ.

Ημερομηνία: 25-09-2024 | Συντάκτης:

Δεν εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. η εισήγηση της Κ.Ε.Δ. για τα ποσοστά διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας προς τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα monobala.gr, η διατήρηση του ποσού των 1500 ευρώ για τους διαιτητές της Super League, προκάλεσε την αντίδραση του αναπληρωτή προέδρου της Ε.Π.Ο. και πρόεδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου και του προέδρου της Ε.Π.Σ. Δράμας, Γ. Χατζησαρόγλου, ο οποίος παρίσταται στις συνεδριάσεις με την ιδιότητα του «παρατηρητή».
Όπως ειπώθηκε από τη στιγμή που αριθμός των διαιτητών της Super League μειώθηκε σε 18, σημαίνει ότι θα έχουν περισσότερους ορισμούς και επομένως υψηλότερες αποδοχές σε σχέση με πέρυσι.

Άρα, όπως τόνισαν, δεν θα πρέπει να μην υπάρχει συγκεκριμένο ποσό που θα καταβάλουν στις Ε.Π.Σ. αλλά να προβλεφθεί ποσοστό της τάξης του 15% ανά αγώνα.
Ενστάσεις υπήρξαν και για την πρόταση της Κ.Ε.Δ. για μείωση του ποσοστού από 15% σε 10%, που αποδίδουν στις Ε.Π.Σ. οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας τοπικών πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Μ. Γκαγκάτσης, είπε ότι θα στείλει επιστολή στον Λανουά ώστε να του γνωστοποιήσει τις αντιρρήσεις που υπάρχουν και να του ζητήσει να μην ορίζονται διαιτητές και παρατηρητές, που έχουν οφειλές στις Ε.Π.Σ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot