FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ξέρει να κερδίζει και τη… Διαιτησία

Ημερομηνία: 20-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αναμενόμενη νίκη από τον Κόροιβο το Σάββατο στην Ήλιδα επί του Χαρίλαου Τρικούπη (Μεσολογγίου) με κόντρα διαιτησία! Οι «μπλε» ήταν δυνατοί και «σκότωσαν» τους αντιπάλους τους με δώδεκα τρίποντα και τελικό σκορ 81-60. Οι παίκτες του Σορώτου ήταν πάντα μπροστά στο σκορ, παρά τα σφυρίγματα του Σκούτα και κυρίως του Κάρδαρη που φόρτωναν με φάουλ  τους «μπλε» και δύο τεχνικές ποινές!

*Πρώτος σκόρερ ο Λεϊμάνις που έκανε πάλι τα δικά του με 17 πόντους, 12 ασίστ και τρία τρίποντα. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας εκτός έδρας.

 

Η Νίκη πήρε το ντέρμπι

Λίγοι πίστευαν πως η Νίκη θα έπαιρνε το μέγα ντέρμπι του Τραγανού. Κι όμως οι Κολοτουραίοι τα κατάφεραν πολύ καλά. Με 2-1 ανέκοψαν τη νικηφόρα πορεία του Παμβουπρασιακού. Σε ένα παιχνίδι με δύο κόκκινες κάρτες και πάμπολλες κίτρινες από το μέτριο και φοβισμένο ρέφερι από την Αχαΐα. Επέλεξε μάλιστα να δείξει την πυγμή του ο Τζαγκαράκης το τελευταίο 10λεπτο, όταν έπεσαν κορμιά στον αγωνιστικό χώρο. Τέσσερις Κολοτουραίοι, δύο τραυματισμοί, τρία γκολ κι ένας εκπληκτικός τερματοφύλακας, ο Αντωνόπουλος, συνέθεσαν το παζλ του αγώνα.

*Φίσκα η κερκίδα από 400 θεατές, είδαν μεγάλο παιχνίδι που τα είχε όλα. Ο Σο, ο Γαργαρώνης και ο Παπαπέτρου έκαναν μεγάλο παιχνίδι, ενώ από τη Μπάρτσα πρωτοκορυφαίος ο Γιώργος Πολίτης.

 

Φωνάζουν αμφότεροι

Το αξιοπερίεργο είναι, πως και οι δύο ομάδες «φωνάζουν» για τη διαιτησία του Τζαγκαράκη. Αυτό δείχνει πως έχουν δίκιο αμφότεροι και ο Αχαιός εκτέθηκε με τις αποφάσεις του! Απέδειξε πως είναι ανίκανος!

 

Ο Βεργέτης υποχρέωσε σε ήττα τον Πανηλειακό!

Με τέτοιο χάλι διαιτησίας, πώς μπορούσε ο Πανηλειακός να έχει τύχη στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, που είναι κατά τεκμήριο ομάδα-διεκδικήτρια ανόδου στον 6ο Όμιλο, φτιαγμένο και ραμμένο στα μέτρα των ροδιακών ομάδων;

*Όντως χάσαμε πάσαν ιδέαν με το απερίγραπτο χάλι του Χρ. Βεργέτη που ήταν αγνώριστος προχτές στον Πύργο. Διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, κάνοντας τραγικά λάθη. Στο 14΄ συγκεκριμένα έδωσε ανύπαρκτη κίτρινη στο Αρβανίτη σε φάση στην οποία δεν υπάρχει ούτε φάουλ στη διχοτόμο. Στο 23΄ εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, όταν δεν έδειξε κίτρινη σε παίκτη του Διαγόρα για φάουλ κοντά στην περιοχή πάνω στο Σταθάτο. Τότε ακούστηκαν πολλά σε βάρος του Τριπολιτσιώτη ρέφερι, από τους λίγους φιλάθλους που έβλεπαν το παιχνίδι.

 

Πού κρίθηκε το παιχνίδι

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 30΄, όταν έγινε ένα λάθος στο κέντρο του γηπέδου από τους ερυθρόλευκους, πήρε τη μπάλα ο Χατζησάββας και μπαίνοντας στην περιοχή τον ανέτρεψε ο Αρβανίτης. Το πέναλτι υπέδειξε ο βοηθός Κύριος, ενώ ο παίκτης του Πανηλειακού χρεώθηκε κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκε. Με μειονέκτημα  αριθμητικό ήρθε η ήττα. Και στο β΄ ημίχρονο συνέχισε να κάνει λάθη ο Βεργέτης, με χαρακτηριστικό το ανύπαρκτο φάουλ κατά του Σωτηρόπουλου που απέφερε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία!

 

Ελάχιστοι φίλαθλοι-άθλιος καιρός

Το παιχνίδι Πανηλειακός-Διαγόρας Ρόδου έγινε κάτω από άθλιες καιρικές συνθήκες, με συνεχή βροχόπτωση, η οποία τις προσπάθειες των παικτών και συν τω χρόνω μετέβαλε τον αγωνιστικό χώρο σε… χωράφι. Ήταν δεν ήταν εκατό οι θεατές, ενώ η διαιτησία έφτασε τα 710 ευρώ, άρα το χέρι των διοικούντων πήγε βαθιά στην τσέπη!

 

Παρών ο Τσαγκάρης

Στο Στάδιο Πύργου με τη φανέλα του Διαγόρα βρέθηκε και ο Πυργιώτης φορ Παναγιώτης Τσαγκάρης, επί χρόνια εγκατεστημένος στη Ρόδο. Μάλιστα, ο παίκτης μπήκε στο παιχνίδι στο 77΄ , όπως συνήθως γίνεται φέτος. Μιλήσαμε με τον παίκτη επ’ ολίγου και εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στον Πύργο.

 

Συνέχεια της ατυχίας του Αστέρα

Και νέα ήττα των «βυσσινί» από τον Πανμοβριακό στην Κάτω Αχαγιά (0-1) και συνέχεια της ατυχίας, αφού το γκολ των Ριολιτών, με το οποίο πήραν τη νίκη, το πέτυχε δικό τους παίκτης! Ο «βάλτος» των «βυσσινί» συνεχίζεται. Άραγε ως πότε;

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος