FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ξεκρέμαστες οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής

Ημερομηνία: 04-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεν τα βλέπουμε και τόσο καλά τα πράγματα με τις ομάδες Γ΄ Εθνικής φέτος. Εν πρώτοις θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα που δεν θα έχει καμία σχέση με την περίοδο 2018-2019, γιατί τις δύο επόμενες περιόδους το πρωτάθλημα ήταν… κολοβό. Τόσον η Βάρδα όσο και ο Αίας έχουν αργήσει πολύ να οργανωθούν. Για παράδειγμα στο Ύπατο ο Γ. Αντωνόπουλος ξεκίνησε προετοιμασία, γιατί φέτος υπάρχει και το Κύπελλο, στο οποίο δήλωσαν συμμετοχή οι δύο ομάδες της Ηλείας. Βέβαια καιρός υπάρχει, αλλά οι ηλειακές ομάδες μπορεί στο νου τους να έχουν βγάλει διοίκηση, πρακτικά όμως δεν υπάρχει εξέλιξη.

*Είναι και το θέμα του προπονητή, το οποίο είναι λίαν ακανθώδες. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.

 

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου

Μια και γράφτηκε ότι ο Α.Ο. Διαβολιτσίου δεν θα κατεβεί φέτος στο πρωτάθλημα, σημειώστε πως η ομάδα της Μεσσηνίας έκλεισε προπονητή, τον γνωστό Μάρκο Στεφανίδη, που ένα φεγγάρι δούλεψε στον ΑΠΣ Ζακύνθου και πέρυσι ήταν στην Επισκοπή Ρεθύμνου!

 

Δειλά δειλά έχουν ξεκινήσει

Χθες κάναμε νύξη για το τέλμα που επικρατεί στις ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου, λόγω της πανδημίας. Αν εξαιρέσουμε τον Ηλειακό Βαρθολομιού που συνεχίζει με το ίδιο Δ.Σ. κι έχει οργανωθεί για τα καλά, με μεταγραφές, προπονητή (Μιχάλης Παπουτσής), τον Αστέρα που έβγαλε Δ.Σ. υπό τον Βασίλη Χριστοδουλόπουλο και πάει να οργανωθεί.

*Εξάλλου, η Νίκη Τραγανού έχει συμβούλιο, προερχόμενο από πρόσφατες εκλογές, το ίδιο και η Δόξα Ν.Μανωλάδας και εν τέλει ο Ολυμπιακός Σαβαλίων και ο Αλφειός Επιταλίου που ήδη έχουν νέα συμβούλια. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν κινηθεί ακόμη ή κινούνται στο παρασκήνιο και δεν έχουμε πλήρη πληροφόρηση.

 

Τι γίνεται αλλού

Δεν ξέρουμε τι γίνεται αλλού, εκεί που ξέρουμε είναι η Αθήνα και ο Πειραιάς, που (όπως διαβάζουμε) και μεταγραφές γίνονται και προπονητές έχουν πάρει και είναι έτοιμες, αναμένοντας τις αποφάσεις των τοπικών Ενώσεων. Στην τοπική ΕΠΣ γίνονται άραγε μεταγραφές ή τα σωματεία περιμένουν τις εξελίξεις;

 

Η Πόπη Σπυροπούλου

Αν δεν κάνουμε λάθος, στον Ολυμπιακό Σαβαλίων η κ. Πόπη Σπυροπούλου συνεχίζει στην προεδρία για τρίτη χρονιά. Μαζί της είναι οι άλλοι παράγοντες του χωριού που βοηθούν, ενώ η πορεία του συλλόγου τις τελευταίες περιόδους είναι αξιοσημείωτη και πρωταγωνιστική!

 

Ο Ξενοφών και οι Πυργιώτες

Θα δούμε τις άλλες ομάδες για τις οποίες δεν υπάρχει πληροφόρηση, εκτός του Ξενοφώντα, που όσο υπάρχουν Βλαχόπουλος και Κουής θα υπάρχει και η ομάδα.

*Στα πυργιώτικα σωματεία δεν κινείται… φύλλο. Στον Πανηλειακό υπάρχει στασιμότητα για να μην πούμε τέλμα! Η θρυλούμενη συγχώνευση με τον Ατρόμητο Λαστεΐκων δεν προχωρεί και είναι άγνωστο γιατί.

*Θύελλα και Πέλοπας θα περιμένουν την πιστολιά του Προέδρου της ΕΠΣΗ και τότε θα ξεκινήσουν. Ο Κεραυνός Βρίνας με το εκπληκτικό περσινό ξεκίνημα διατηρεί στάση αναμονής. Πανηγύρι δεν ξέρουμε αν θα κάνει.

 

Ο Πέρδικας

Η Προοδευτική (Μανωλάδας) πάντα ξεκινάει τελευταία κι όσο υπάρχει ο Σάκης Πέρδικας θα υπάρχει και η ομάδα!

 

Ερμής και Πελόπιο

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται τα γειτονικά σωματεία Ερμής Πλατάνου και Πέλοψ Πελοπίου. Στο χωριό της Αγ. Παρασκευής έγινε ένα πανηγύρι, αλλά δεν ξέρουμε αν έχει σχέση με την ομάδα, γιατί εκεί συμβαίνουν περίεργα πράγματα κι ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι στις Ενωσιακές εκλογές δεν ήθελαν να υποδείξουν τον επιφανή δημοτικό σύμβουλο, Δημήτρη Κωσταριά και τους λόγους τους αγνοούμε. Πάντως σ’ αυτά τα δύο γειτονικά χωριά δεν κινείται φύλλο!

 

Διεργασίες;

Όπως φύλλο δεν κινείται στη Δάφνη Ανδραβίδας και στην Ολυμπιάδα Γουμέρου. Οι μεν είναι καμπίσιοι και βρίσκονται σε χειμερία νάρκη, οι δε ορεσίβιοι και της τελευταίας στιγμής. Μπορεί να γίνονται διεργασίες και να μην τις μαθαίνουμε!

 

Το Beach Soccer φέτος

Κάθε καλοκαίρι το Banana beach bar, γνωρίζει μεγάλες δόξες με ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις, όπως το beach soccer. Διαβάσαμε ότι φέτος μετέσχον συνολικά 16 ομάδες (Κ14 και Ανδρών). Μεγάλο πανηγυράκι έγινε στο οποίο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος, Τάκης Αντωνακόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, Άρης Κουλούρης, ο οποίος υποστήριξε το τουρνουά, με ποιο τρόπο δεν μάθαμε.

*Οι διοργανωτές ήταν ο Θοδωρής Βαγγόπουλος, ο Μάκης Κόκκαλης και ο Γιάννης Βαρζελιώτης, γυμναστές άπαντες!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος