FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Βάρδα και Αίας στη μάχη

Ημερομηνία: 07-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επιτέλους την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και για ένα γύρο. Ο ΠΑΟ Βάρδας θα παίξει με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και ο Αίας θα πάει στο Αίγιο.

*Η ομάδα του κ. Τσίρκοβιτς θα παρουσιαστεί αλλαγμένη, αφού παίκτες αποχώρησαν και άλλοι ήρθαν να συμπληρώσουν τα κενά. Άρα, μιλάμε για μια ομάδα αλλαγμένη, αφού έφυγαν επτά παίκτες και ήρθαν οχτώ άλλοι. Παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ο Τσίρκοβιτς είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, αν και πρόκειται για δύσκολο πρόγραμμα.

*Ο Αίας έχει το ίδιο δύσκολο πρόγραμμα, αφού συν τοις άλλοις έχει δύο αγώνες εξ αναβολής. Όμως, έχει ξεκινήσει προετοιμασία αρκετό καιρό κι αυτό είναι υπέρ της ομάδας του Θοδωρή Ανδριόπουλου. Έχασε βέβαια τον Μπουζούρα, αλλά απέκτησε τους δύο παίκτες από τη Νίκη Τραγανού (Γεωργιόπουλο, Φ. Καλογερόπουλο), καθώς και τον Γιάννη Παρασκευόπουλο από τον Αστέρα, ώστε να αναπληρώσει τα κενά με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ο Γ. Καραλής

Ο Γιάννης Καραλής είναι ο μοναδικός βοηθός-διαιτητής από την ΕΠΣ Ηλείας που έχει πλέον αξιολογηθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες! Ανήκει στη λεγόμενη πλέον 2η κατηγορία (Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ). Έχει ήδη τρεις ορισμούς με τελευταίο προχθές στην Καλαμάτα (Καλαμάτα-Επισκοπή 1-0). Πάει ως τώρα πολύ καλά. Διαιτητής ο Ανδριανός από την Αχαΐα, πνευματικό παιδί του προέδρου Δανιήλ.

 

Διαιτητικό πένθος

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του γνωστού παράγοντα διαιτησίας, Σάκη Γιαννόπουλου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, πλήρης ημερών και κηδεύτηκε το Σάββατο στον Πύργο. Ο μπάρμπα-Γιώργης επί χρόνια διατηρούσε περίπτερο στο κέντρο του Πύργου και ήταν ένας πανάξιος στην κοινωνία της πόλης. Ευτύχησε να αναθρέψει πέντε παιδιά και να χαρεί τα εγγόνια (ο Γιώργος Κυριαζής έφυγε πριν ένα χρόνο) καθώς και δισέγγονα.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος