FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Το μέγα ντέρμπι θέλγει!

Ημερομηνία: 07-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τυχεροί θα είναι όσοι λίγοι παρακολουθήσουν το μέγα ντέρμπι της Ηλείας ανάμεσα στον Αίαντα και τον Παμβουπρασιακό. Οι ομάδες έχουν τα δικά τους γνωρίσματα, δυνατότητες, ικανότητες και θα τις ξετυλίξουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αίας έχει επιθετική υπεροπλία-πρώτη επίθεση- και η ομάδα της Βάρδας αμυντική διάταξη από γρανίτη. Ο Τσίρκοβιτς είχε τη δυνατότητα να ακτινογραφήσει την ομάδα της Γαστούνης στο ματς με το Διαβολίτσι και να πάρει τα μέτρα του.

*Ο Ανδριόπουλος έχει τον Κουλούρη επιθετική αιχμή και την έδρα ως σύμμαχο.

 

Ο κακός χαμός

Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου μας, πείθει πως το ειδικό φετινό πρωτάθλημα του ενός γύρου έχει μεγάλες ιδιαιτερότητες. Κάποιες ομάδες του ισχυρού γκρουπ θα διεκδικήσουν την πρωτιά (Ζάκυνθος, Ναυπακτιακός κατά τη γνώμη μου), ενώ μέσα σε δύο βαθμούς συνωστίζονται 8 ομάδες! Να σημειώσουμε πως η τύχη της ένστασης του Ναυπακτιακού κατά Αχαϊκής, θα επιφέρει αλλαγές στο βαθμολογικό πίνακα! Είναι χαρακτηριστικό πως οι Πρόεδροι των ΕΠΣ που ανήκουν οι ομάδες είναι μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (Παπαχρήστος-Δανιήλ) και φίλοι!

 

Το ταλέντο!

Όχι μόνον ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά έπαιξε κιόλας. Έτσι έκανε ντεμπούτο ο νεαρός Ανδραβιδαίος παίκτης. Του δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη ο Μαρτίνς και αναμένεται να έχει την εξέλιξη που όλοι οι ειδικοί προβλέπουν. Ο Καλογερόπουλος είναι μόνον 16 ετών και 9 μηνών και πήγε στην ομάδα του Πειραιά με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Αναβλήθηκε

Η ένσταση του Ναυπακτιακού κατά Αχαΐκής, που αναμενόταν να συζητηθεί τη Μ. Εβδομάδα αναβλήθηκε. Δεν ξέρουμε, αλλά να μην υπάρχει παρασκήνιο στην υπόθεση, δύσκολο είναι. Οι εξελίξεις θα δείξουν του λόγου το αληθές. Τέτοιες ιστορίες ανθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Είναι δε  άγνωστο τι είδους πιέσεις θα ασκηθούν! Οι ψαγμένοι ξέρουν καλύτερα.

 

Η νέα Γ΄ Εθνική

Είμαστε πλέον σίγουροι πως η Γ΄ Εθνική του χρόνου θα έχει λιγότερες ομάδες από τις 136 που έχει φέτος. Η ΕΠΟ βρήκε την ευκαιρία, αφού φέτος οι Ενώσεις δεν θα βγάλουν πρωταθλητές και με δεδομένο ότι 51 ομάδες θα υποβιβαστούν, κάπου 85 ομάδες θα έχει τη νέα χρονιά η Γ΄ Εθνική. Καταργείται ο όμιλος της Κρήτης και ο νέος αριθμός των ομίλων θα είναι μόνον έξι. Προέχει η σωτηρία και παραμονή των δύο ομάδων της Ηλείας.

 

Περίεργη ομάδα

Το Σκουλικάδο είναι πλέον μια περίεργη ομάδα. Νέα επιτυχία είχε προχθές, αφού έφερε ισοπαλία στο Διαβολίτσι, που προηγήθηκε στο σκορ! Την ερχόμενη Κυριακή παίζουν με το Τσιλιβή και όποιος αντέξει!

 

Γιατί δεν κατεβαίνω

Ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΗ θα σας αποκαλύψω κάτι που ως τώρα δεν έχει γραφεί ούτε έχει ακουστεί. Το γνωρίζουν μόνο οι γνωστοί μου και ο Πρόεδρος της Π.Α.Κ. Ηλείας, Πέτρος Μπηλιώνης. Από το Φλεβάρη του 2017 είχα αποφασίσει να κατέλθω υποψήφιος στις εκλογές στο πλευρό του εξαίρετου παράγοντα Μπηλιώνη. Αιτία η συμπεριφορά κάποιων από τη Διοργανώτρια σε βάρος μου. Όμως ένα οικογενειακό πρόβλημα είναι απαγορευτικό για τέτοιες δουλειές. Έτσι, εγκατέλειψα τα σχέδιά μου, παρότι είχε βρεθεί χορηγός που θα αναλάμβανε την προεκλογική καμπάνια!

 

Ελεύθερο πεδίο δράσης

Άφησα έτσι το πεδίο δράσης ελεύθερο για διάφορους παραγοντίσκους που αλωνίζουν το χώρο ποικιλοτρόπως ανενδοίαστα και χωρίς αιδώ. Άλλωστε όλοι τους είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι από το παρελθόν. Τα όσα πράττουν δεν μπορούν να βγουν στη φόρα για το… φόβο των Ιουδαίων!

*Έπειτα είναι δυνατόν να ψηφίσουν μόνον 16 σωματεία από τα 50 τόσα; Τι σόι εκλογές είναι αυτές.

 

Στην τύχη του!

Κι έπειτα τι μπορούν να κάνουν για το ηλειακό ποδόσφαιρο; Μήπως έχουμε αξιόλογες μικτές; Μήπως κάνουν 2-3 ετήσιες εκδηλώσεις, μήπως προάγουν την τοπική διαιτησία; Άξιο της τύχης του το ηλειακό ποδόσφαιρο!

*Χριστός Ανέστη και ώφθη Σίμωνι! Χρόνια πολλά σε όλους…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος