FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Θερινή επίθεση του Αστέρα

Ημερομηνία: 14-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επίθεση ετοιμάζει ο Αστέρας ώστε να μπει έτοιμος στο φετινό πρωτάθλημα Α΄ τοπικής έπειτα από την περσινή περιπέτεια. Είχε ακουστεί πριν καιρό ότι κάτι καλό ετοιμαζόταν από πλευράς «βυσσινολεύκων» και να που η τότε πληροφορία επαληθεύεται πλήρως. Ο χρόνος που έρχεται θα δείξει πόσο έχει δουλέψει στον τομέα προετοιμασίας ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί για τούτο.

 

Και ο Πανηλειακός

Παράλληλα ο Πανηλειακός ετοιμάζει επίθεση στα μεταγραφικά, αφού θέλει σύντομα να κλείσει το δυναμικό, με το οποίο θα μπει στο τοπικό πρωτάθλημα με στόχο πρωταγωνιστικό, όπως κατά κόρον ειπώθηκε στη γενική συνέλευση πρόσφατα. Όμως υπάρχουν προβλήματα ακόμη και στο τεχνικό τιμ, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάποια μεταγραφή!

 

Ο Κώστας Κατελούζος

Ελεύθερος έμεινε από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως ο αμυντικός Κώστας Κατελούζος, ο οποίος φέτος έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική. Ο Κατελούζος είναι πολυσύνθετος γιατί αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Έχει αποκτήσει εμπειρίες, αφού έχει αγωνιστεί στον Αμβρυσσέα Διστόμου, αλλά και στην Ένωση Αγ. Αναργύρων. Ο παίκτης έχει δύο προτάσεις από Αθήνα, αλλά προτιμάει να παίξει στην Ηλεία.

 

Μπερδεμένη κατάσταση

Και μια και ο λόγος για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως να σχολιάσουμε πως τα διοικητικά είναι περιπλεγμένα καθώς στην προχθεσινή (πρωινή) γενική συνέλευση ο παράγοντας Μπάδας δεν ξεκαθάρισε τη θέση του, παρότι είναι Πρόεδρος διετίας. Απεναντίας εξουσιοδοτήθηκε ο παράγοντας Γιώργος Καριώρης μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη να έχει βρει λύση σε πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ.. Προσωπικά πιστεύουμε πως ο Μπάδας δεν θα αφήσει την ομάδα και μακάρι να διαψευστούμε!

 

Έφυγαν παίκτες

Και μια κι ο λόγος για την ομάδα της Ζαχάρως να προσθέσουμε εδώ ότι έχει χάσει πολλούς παίκτες από το περσινό δυναμικό. Έχουμε αναφερθεί στον Καπετανάκη, τον Πλατή και τον Κατελούζο. Λέγεται μετ’ επιτάσεως ότι έχουν κλείσει στην Κυπαρισσία και μάλιστα με καλά λεφτά ορισμένοι παίκτες ανάμεσα στους οποίους οι Κατσώλης, Καπλάνης…

 

Ο Αλέξανδρος Κάρδαρης

Ο 19χρονος Ηλείος ποδοσφαιριστής, γιος του ποδοσφαιριστή Μάκη Κάρδαρη, ο Αλέξανδρος, ήταν προχθές στην 20άδα των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στο ματς με την Ξάνθη που έληξε νικηφόρα για την ομάδα της Πελοποννήσου (1-2). Ο Αλέξανδρος, βασικό στέλεχος της Κ19 του Αστέρα, χτυπάει την πόρτα βασικού στη νέα σεζόν, καθώς είναι πολυσύνθετος και ταλαντούχος! Θα έχει κι άλλους ανταγωνιστές ο Αλέξανδρος και η μάχη θα είναι δυνατή και συνεχής. Πάντως η αρχής έγινε!

 

Το Τσιλιβή

Χάνεται κανείς στο πέλαγος της Ε.Π.Ο.. Θυμηθήκαμε την περιπέτεια του Α.Ο. Τσιλιβή με τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Πήγε στην Επιτροπή μεταγραφών κι εκείνη παρέπεμψε το θέμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ώστε εκείνη να βγάλει τα κάστανα από τη… φωτιά. Εδώ και πάνω από 6 μήνες δεν έχει παρθεί απόφαση ακόμη. Θα προλάβει όμως η ομάδα της Ζακύνθου και δεν θα κατεβεί-όπως φημολογείται-στο πρωτάθλημα και θα ησυχάσει!

 

Σαμπανέι ο πρώτος

Ο Θοδωρής Σαμπανέι είναι ο πρώτος που άνοιξε το χορό των ανανεώσεων στον Παμβουπρασιακό! Ο επίλεκτος Αχαιός ποδοσφαιριστής είναι πολύ σημαντικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ ως τη διακοπή, ώστε η απόκτησή του να είναι πολύ σπουδαία.

 

Δικαίωση Άρη

Για όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην Ε.Π.Ο. είναι εντυπωσιακό ότι το Ειρηνοδικείο Αθήνας απέρριψε τις τροποποιήσεις όπως αυτές έγιναν στην πρόσφατη γενική συνέλευση των Ενώσεων. Έτσι οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ομοσπονδία δεν πρόκειται να γίνουν τον Οκτώβριο τρέχοντος έτους, αλλά ένα χρόνο αργότερα!

*Υπό αυτή την προϋπόθεση δικαιώνεται ο Πρόεδρος Άρης για την επιλογή του να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό και να ψηφίσει ανάλογα. Πρέπει εδώ να τα λέμε όλα!

 

Καλή αρχή ο Αλφειός

Με την πρώτη ο Ανδρέας Γκιόκας και η παρέα του ανανέωσαν την παραμονή τριών βασικών ποδοσφαιριστών για τη νέα σεζόν. Οι Μανέτας, Αγριδιώτης και Τεκερλέκης θα συνεχίσουν στην ομάδα του Αλφειού. Η αξία τους γνωστή. Ο Παναγιώτης Αγριδιώτης (εκ Χειμαδιού ορμώμενος) ήταν πρώτος σκόρερ του Αλφειού με 7 γκολ και 1704 λεπτά συμμετοχής (πρώτος απ’ όλους). Ο Μανέτας (εξ Α.Ο. Αγ. Γεωργίου) ο μέγας αμυντικός και ο Τεκερλέκης ένας θετικός μέσος παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε (κι ένα γκολ).

*Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Αβραμόπουλο, ο οποίος πέρυσι πέρασε πολλά με τους τραυματισμούς, ενώ φέτος έχει επαγγελματική υποχρέωση.

 

Η προκήρυξη

Χθες αργά το βράδυ το Δ.Σ. της Ένωσης, η Εκτελεστική Επιτροπή, όπως επί το επιστημονικότερον λέγεται, πήρε απόφαση για την προκήρυξη των πρωταθλημάτων. Εφόσον την δώσουν στη δημοσιότητα θα… φωτιστούμε όλοι εμείς οι ευρισκόμενοι σε… σκότος!

 

Τέλος ο Τζήκας

Παρελθόν από τον Ηλειακό Βαρθολομιού αποτελεί ο επί έτη Πρόεδρος και καλός φίλαθλος, Γιάννης Τζήκας. Αυτό είναι το κύριο συμπέρασμα της κυριακάτικης γενικής συνέλευσης (τρίτης κατά σειρά) του σωματείου. Ο ίδιος ο Τζήκας δήλωσε ότι δεν θα αναμιχθεί στα διοικητικά. Στόχος του είναι να μπει στη δίνη των ενωσιακών εκλογών όχι βέβαια στο πλευρό Κουλούρη, αλλά στην αντιπολίτευση. Θετική κίνηση.

 

Το μέλλον του Ηλειακού

Το μέλλον του Ηλειακού πλέον θα στηριχτεί σε νέα κίνηση που είναι στα σκαριά κι αποτελείται από δύο παράγοντες. Ο ένας είναι ο Αλεξόπουλος και ο άλλος ο Γεωργόπουλος. Όπως φάνηκε στη συζήτηση που έγινε στη συνέλευση η ομάδα θα έχει θέση στην Α1 Κατηγορία, όπου είναι και η φυσιολογική της θέση, γιατί το Βαρθολομιό είναι μεγάλη κωμόπολη με ποδοσφαιρική ιστορία.

*Οι εκλογές θα γίνουν προσεχώς και αναμένονται με ενδιαφέρον…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος