FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Συναρπαστικό παιχνίδι στο Κατσαρού

Ημερομηνία: 08-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε συναρπαστικό παιχνίδι εξελίχθηκε ο αγώνας-ρεβάνς για τα πλέι-οφ της Α2 Κατηγορίας την Κυριακή στο εξαιρετικό γήπεδο Κατσαρού ανάμεσα στο Ν. Κόροιβο και τον Πέλοπα Πύργου (3-1). Έτσι, παρατηρείται ένας συνωστισμός στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ και η άνοδος θα κριθεί στον πόντο!

*Της μόδας έχουν γίνει οι κόκκινες κάρτες (λόγω κίτρινων). Έτσι περίπου στη λήξη έφυγαν για τα αποδυτήρια οι Παπαγεωργίου (Πέλοψ), Νταρζάνος (Ν. Κόροιβος) σε ένα παιχνίδι κατά τα άλλα ησυχότατο. Συμπλήρωναν από 7 κάρτες και θα απουσίαζαν από δύο παιχνίδια!

*Παρατηρητής αγώνας ο σύμβουλος της ΕΠΣ, Μπάμπης Μαραθιάς, που εκτέλεσε άριστα τα καθήκοντά του και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Βασιλάκης.

 

Παρών ο Τζήκας

Παρών στο γήπεδο Κατσαρού την Κυριακή ο αεικίνητος πρόεδρος του Ηλειακού Βαρθολομιού, Γιάννης Τζήκας, ενώ το Σάββατο θεάθηκε στο γήπεδο Σκουροχωρίου στον αγώνα πλέι-άουτ της Α1.

 

Κρίθηκε στο γκολ

Στο γκολ κρίθηκε το παιχνίδι του γηπ. Ανδραβίδας ανάμεσα στη Δάφνη και τον Πέλοπα Πελοπίου. Το πέτυχε ο Βάσσος μόλις στο 3΄ με πλασέ. Πολύτιμη νίκη για τη Δάφνη που είχε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και παρατάχτηκε μόλις με 13 παίκτες!

*Από την άλλη, το Πελόπιο διαμαρτύρεται γιατί ο ρέφερι Παναγόπουλος δεν έδωσε στο Ζαφείρη καθαρό πέναλτι, ενώ είχε κι άλλες λανθασμένες αποφάσεις σε βάρος της Δάφνης.

 

Καλός ο Γ. Καραβίδας

Ήταν πολύ καλός ο έμπειρος ρέφερι Γιώργος Καραβίδας στο παιχνίδι πλέι-άουτ του γηπέδου Σκουροχωρίου. Ο 49χρονος Πυργιώτης ρέφερι διάγει ίσως το τελευταίο έτος της καριέρας του. Παρά την κρισιμότητα του αγώνα έδωσε μόνο δύο κίτρινες, από μία σε Γούμερο και Λ. Αστέρα (Θανάσης Καλαντζής και Δ. Παναγιωτόπουλος).

*Προσωπικά διαφώνησα μόνον, γιατί άφησε τις ομάδες να αγωνίζονται με παρόμοιες στο χρώμα φανέλες!

 

Έχασε άδικα την κατηγορία

Στον πόντο έχασε την κατηγορία ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου. Έφτασε τους 41 βαθμούς, έναντι 42 της Ολυμπιάδας και 43 των Μακρισίων και του Κουρτεσίου. Αυτό έγραψε η ιστορία. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Η ήττα από τον Αίαντα στο Σκουροχώρι ήταν καταδικαστική κατά την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα πάλεψε στη σειρά των πλέι-άουτ, αλλά οι απουσίες βασικών παικτών, λόγω καρτών, ήταν κάτι που επέφερε την ήττα από την Ολυμπιάδα και την επιστροφή στην Α2, μετά από ένα χρόνο παραμονής στην Α1.

*Η ομάδα ξεκίνησε με πρόεδρο το Στάθη Κικιρίκο και προπονητικό δίδυμο τους Τσίπη, Δ. Παναγιωτόπουλο. Σημείωσε 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και 10 ήττες. Συντελεστής τερμάτων 25-32. Είναι φανερό πως είχε επιθετικές αδυναμίες. Είχε πολύ κακή παρουσία στον πρώτο γύρο (14 βαθμοί) έναντι 18 στο δεύτερο. Νέοι παίκτες ήταν οι Τσιτσιρόπουλος, Σακέλλης, Νεοφώτιστος, Τσούλης και το Γενάρη ο Χριστακόπουλος. Έφερε διπλό στο Επιτάλιο, διπλό στα Μακρίσια, αλλά δεν σώθηκε γιατί είχαμε και… υπόγειες διαδρομές στο φετινό πρωτάθλημα!

*Η ομάδα δεν είχε τον παίκτη, ο οποίος θα σκόραρε εύκολα και αυτό ήταν το κύριο πρόβλημά της. Πρώτος σκόρερ ο Χριστακόπουλος που πέτυχε τρία γκολ μόνο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Τρία και ο Νικολόπουλος που αποχώρησε το Γενάρη…

 

Αξεπέραστο διπλό η Ζαχάρω

Μεγάλο διπλό έφερε στο Επιτάλιο ο Ολυμπιακός Ζαχάρως (1-3) στη σειρά των πλέι-οφ και απέκτησε καλό απόθεμα βαθμών για τη συνέχεια. Ο αγώνας κρίθηκε στο 12΄ όταν οι γηπεδούχοι έχασαν με κόκκινη κάρτα το Δημήτρη Μπάρκα, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του κι έβρισε φίλαθλο της ομάδας του, ο οποίος τον επιτίμησε για κάποια ενέργειά του. Είδε την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή Γ. Τσάκαλη και με δέκα παίκτες η ομάδα του Λύσανδρου Τζαβάρα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, παρότι προηγήθηκε στο σκορ στο 42΄. Όμως στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ισοφάρισε μάνι-μάνι και με δύο γκολ στην επανάληψη πήρε το διπλό! Μάλιστα, οι Επιταλιώτες «φώναξαν» για οφσάιντ στη φάση που ο ρέφερι έδωσε στο 63΄ το πέναλτι, αλλά «πιάσε τ’ αυγό και κούρευ΄το» που λέει ο λαός! Λίγο αργότερα ήρθε και το τρίτο γκολ και η σεμνή τελετή τελείωσε…

*Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Φώτης Αλεξανδρόπουλος και Κατσιώλης. Ο Αλφειός για πολλοστή φορά φέτος άτυχος!

 

Μεγάλη νίκη στην Κρέστενα

Ο Μπακατσέλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα στο γήπεδο Κρέστενας, καθώς ήταν αυτός που με περίτεχνη ενέργεια απ’ αυτές που εκάστοτε κάνει πέτυχε το νικητήριο γκολ του Α.Ο. Ξενοφών (2-1) επί του Ενιπέα. Ήταν όλη η ενέργεια καταδικιά του και νίκησε τον Κουρλό λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα και θεμελιωτές της νίκης ήταν δύο αμυντικοί, οι Κολόκας, Δημάκης!

*Δεν τα πήγε καλά ο ρέφερι Παναγόπουλος. Ήταν άτολμος και δειλός χωρίς τη δέουσα φυσική κατάσταση. Προφανώς ήταν και κουρασμένος, διότι το Σάββατο ήταν πάλι ρέφερι σε μπαράζ της Α2.

*Τριακόσιοι και πλέον θεατές είδαν το παιχνίδι. Αρκετοί Αμαλιαδίτες για συμπαράσταση στο Γκρίλλα αλλά και τους Αμαλιαδίτες παίκτες, από τους οποίους ο Δούλος ήταν και άτυχος καθώς τραυματίστηκε λίγο πριν τη λήξη του α΄ ημιχρόνου.

 

Η λαχειοφόρος της Σαλμώνης

Δύο ήταν οι τυχεροί αριθμοί-λαχνοί της Προόδου Σαλμώνης. Ο αριθμός  6 κερδίζει δέκα κιλά χρώμα και ο αριθμός 416 την τηλεόραση!

*Πολλά ευχαριστώ σε όσους αγόρασαν έστω κι έναν λαχνό.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος