FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στο προσκήνιο για ΕΠΣ ο Μπεβούδας

Ημερομηνία: 14-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η είδηση, υπό μορφή σχολίου, περί ενδιαφέροντος του παράγοντα του Πανηλειακού, Χρήστου Μπεβούδα για τα ενωσιακά δημιούργησε εντύπωση στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Οι απόψεις αν πράγματι ενδιαφέρεται ο εν λόγω παράγοντας διίστανται. Ο χρόνος ωστόσο θα δείξει του λόγου το αληθές. Οι εκλογές στην Ένωση θα γίνουν το Φλεβάρη του 2021 κι ως τότε υπάρχει χρόνος, ώστε να φανεί ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να διεκδικήσει τις εκλογές. Γιατί για να κερδίσεις τις εκλογές χρειάζεται προετοιμασία. Αν πας απροετοίμαστος θα τις χάσεις. Και δεν μιλάμε για τις εκλογές του 2017, τις οποίες κέρδισε ο παιδίατρος, Άρης Κουλούρης, αιφνιδιάζοντας πλήρως τους πάντες! Ήταν οι εκλογές «οπερέτα».

 

Υπάρχει και η Π.Α.Κ.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι εδώ και δύο χρόνια υπάρχει  η Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση του Πέτρου Μπηλιώνη, η οποία ασκεί κριτική στη διοίκηση της ΕΠΣΗ. Μάλιστα, έχει κάνει αγωγή εδώ κι ενάμιση χρόνο και περιμένει  την απόφαση της δικαστίνας κ. Πετροπούλου, η οποία απόφαση κάποτε πρέπει να βγει. Δικάστηκε στις 9 Μαΐου του 2018…

 

Έψαχναν αντιπρόσωπο

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ, επί 66 τόσων σωματείων παραβρέθηκαν τα 55. Ένα σωματείο έφυγε ενδιάμεσα και δημιουργήθηκε σάλος. Τον έψαχναν τηλεφωνικά για να μάθουν το λόγο της αποχώρησής του! Κάποιο λάκκο είχε η φάβα, που λέει ο λαός, γιατί δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί σάλος για έναν αντιπρόσωπο.

*Τα σωματεία στις εκάστοτε ετήσιες γενικές συνελεύσεις ειδοποιούνται τηλεφωνικά από το προεδρείο, ώστε να μαζευτούν, να υπάρξει απαρτία και να γίνει η συζήτηση προς έγκριση των πεπραγμένων. Το τηλέφωνο δουλεύει ακατάπαυστα. Στα χρόνια που θυμόμαστε, μόνο μια φορά έγινε επαναληπτική. Επί προεδρίας αείμνηστου Γ. Παπαγεωργίου. Έκτοτε μπήκε, με προτροπή της ΕΠΟ, διάταξη που λέει: εφόσον δεν υπάρχει απαρτία, η συνέλευση θα επαναλαμβάνεται μετά από μια ώρα… Τώρα λοιπόν, δεν υπάρχει πρόβλημα.

 

Έναν πόντο από τον τίτλο

Έναν πόντο θέλει πλέον ο Ηλειακός Βαρθολομιού για να αναδειχτεί και τυπικά πρωταθλητής! Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των αγώνων της 22ης αγωνιστικής του 13ου πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας!

*Ο Ηλειακός νίκησε 2-0 τον Αχιλλέα στο Νιοχώρι, ενώ ο Πέλοπας Πελοπίου γνώρισε βαριά ήττα στην Ανδραβίδα από τη Δάφνη. Έτσι, η διαφορά πρώτου και δεύτερου έφτασε τους 14 βαθμούς!

*Ο Ηλειακός έκαμψε την αντίσταση του Αχιλλέα (που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό) στο β΄ μέρος. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν ο έμπειρος Σάκης Τσουκαλάς και ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Περιχαρής ο πρόεδρος του Ηλειακού, Γιάννης Τζήκας, μας είπε: «Περιμένουμε την Κυριακή τη Βρίνα, να νικήσουμε και να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

 

Απίστευτη Δάφνη!

Απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε η Δάφνη στο παιχνίδι ντέρμπι με τον Πέλοπα Πελοπίου, τον οποίο νίκησε με σκορ 4-1, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 41΄, λόγω αποβολής του Βαρβαρέσου! Η κιτρινόμαυρη ομάδα προηγήθηκε 3-0 κι έκλεισε στα τέσσερα γκολ (Βασιλείου, Βάσσος πέναλτι και Ανδριόπουλος 2). Για την ομάδα του Πελοπίου μείωσε ο Ηλιόπουλος σε 3-1.

 

Εύκολα ο Ν. Κόροιβος

Πάλεψε στο α΄ ημίχρονο ο Αργοναύτης στο γήπεδο Κατσαρού και άντεξε για ένα ημίχρονο. Στην επανάληψη η ομάδα του Ν. Κοροίβου βελτιώθηκε και νίκησε 3-0, χάρη σε δύο γκολ του Δημήτρη Γαλανόπουλου και ένα του Ανδρέα Γαλανόπουλου. Η ομάδα του Κύριλλου Παλαιολόγου, θα διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου κόντρα στον Κεραυνό Βρίνας στις επόμενες αγωνιστικές.

 

Διαιτητικά θέματα

Διάνα πέσαμε στην πρόβλεψη για το διαιτητικό τρίο του αγώνα Πανηλειακού-Παμβουπρασιακού για το Κύπελλο. Διαιτητής το φαβορί Μαρκαντωνάτος και βοηθοί Πήττας, Ασημακόπουλος. Εμείς είχαμε προβλέψει Καραλής, επειδή ο Γιάννης είναι βοηθός Β΄ Εθνικής κι ο Αλέξης Γ΄ Εθνικής. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, Αντ. Καραγιάννης, ενώ στο γήπεδο ήταν και ο υπεύθυνος ορισμών κ. Κυριακάκης.

*Την άποψή μας την καταγράψαμε. Απλώς, οι 12 κίτρινες θεωρούνται πολλές.

*Το τρίο Σταυρόπουλος, Λιάπης, Καραμέρος διαιτήτευσε  χθες στην Καλαμάτα το παιχνίδι Κ14, Μεσσηνία-Κορινθία.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος