FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στις καλένδες τα τοπικά πρωταθλήματα

Ημερομηνία: 18-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις καλένδες πήγε από την Ε.Π.Ο. (της εξυγίανσης) το θέμα των τοπικών πρωταθλημάτων! Στο προχθεσινό συμβούλιο τι άραγε έκαναν; Προφανώς μετρούσανε τις ψήφους και δεν τους έμεινε ώρα! Έχει εξαντληθεί η υπομονή των παραγόντων που περιμένουν άδικα εδώ κι ένα μήνα, ώστε η Ε.Π.Ο. να πάρει απόφαση. Μάλιστα, έχει και πάτημα, αφού ρώτησε τις Ενώσεις περί του πρακτέου.

*Έπειτα και η δική μας ΕΠΣ δεν παίρνει ανοιχτά θέση και ξέρετε γιατί; Διότι είναι ευθυνόφοβη. Φοβάται να πάρει θέση, γιατί έχουμε εκλογές και φοβούνται μήπως χάσουν καμιά ψήφο. Έτσι το έκαναν πάντοτε…

 

Ο Κουλούρης και οι άλλοι

Και μια κι ο λόγος για εκλογές να σας αναφέρω ότι λίγα πράγματα έχουν διαρρεύσει από πλευράς Κουλούρη που έχει και την ευθύνη να φτιάξει ψηφοδέλτιο. Εκτός του Σάκη Καραλάγα, που έχει βγει κι έχει δηλώσει ότι δεν κατεβαίνει, έχουμε πληροφορία ότι δεν θα είναι υποψήφιος ο φίλος μου ο Καπώνης, ενώ δεν ξέρω τι γίνεται με τον Δημήτρη Βύτανο που δεν βρίσκει ομάδα να τον προτείνει, μια και το Βαρθολομιό είναι εκτός λίστας.

*Ο Κυριάκος μαθαίνω ότι βρήκε πρόταση και ο ταμίας, γιατί ο Προκοπος έχει καπαρωμένη τη Θύελλα Πύργου. Από κει και πέρα, υπάρχει χάος, αφού κι ο Χρήστος Δημόπουλος είναι στον αέρα και πιθανόν χολωμένος, γιατί έπρεπε-κατά την γνώμη μου- να προταθεί για σύμβουλος στην Ε.Π.Ο.!

 

Η παράταξη Μπηλιώνη

Από την άλλη μεριά, δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται με την Π.Α.Κ. του Μπηλιώνη, αφού έχουμε πει πως οι ομάδες είναι μόνον 17 (δεν μετέχουν οι Πρίγκιπες, που δεν έπαιξαν την περίοδο που μας πέρασε)! Πάντως, ο Μπίρμπας έχει πρόταση (φυσιολογικά του Αίαντα) και ο Μπηλιώνης και ο Καριώρης. Μένει ο Πλευριάς και ο Κωσταριάς (δεν έχουμε πληροφόρηση), ενώ έχει βρει και ο υποψήφιος από τον κάμπο. Εδώ δεν εννοώ τον Σάκη Βουρτσάνη, αφού η Νίκη Τραγανού είναι εκτός λίστας! Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ καθοριστικές.

 

Ο Αίας

Άρχισε η προετοιμασία του Αίαντα για την συνέχεια. Σε 15 μέρες η ομάδα του Ανδριόπουλου θα είναι έτοιμη, πλην του Μπουζούρα, που το παιδί έφυγε στην Αθήνα για ανεύρεση καλύτερης τύχης. Ο Αίας χρωστάει άλλα δύο παιχνίδια και ως εκ τούτου έχει βεβαρυμένο πρόγραμμα, αφού τα Βραχνέικα και το Διαβολίτσι τον περιμένουν. Στο νου τους έχουν οι άνθρωποι του Αίαντα και μια λογική ενίσχυση από ομάδες Α΄ τοπικής που δεν έχουν υποχρεώσεις. Έτσι, λογικά θα παρουσιαστεί πανέτοιμος για την συνέχεια. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πάει στο Αίγιο σε ένα δυσκολότατο παιχνίδι.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος