FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στη Γ΄ Εθνική ομόφωνα η Ζαχάρω

Ημερομηνία: 09-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ντελίριο ενθουσιασμού στην ομάδα του Ολυμπιακού Ζαχάρως, η οποία όντας τρίτη στην περσινή κατάταξη της Α1 Κατηγορίας, μπήκε στη Γ΄ Εθνική, με απόφαση Δ.Σ., δημάρχου και φίλων της ομάδας. Αυτό αποφασίστηκε, μετά από ευρεία σύσκεψη που έγινε προχθές στη Ζαχάρω, ανάμεσα στο Δ.Σ. σε παλαιούς παράγοντες και φίλους του σωματείου. Συγκεντρώθηκε ο εντυπωσιακός αριθμός πενήντα ατόμων, με πρώτο και καλύτερο το νέο δήμαρχο της πόλης, κ. Αλεξανδρόπουλο, ενώ παρέστησαν δημοτικοί σύμβουλοι, ακόμη και της αντιπολίτευσης! Ήταν ακόμη εκεί και εκπρόσωποι φορέων της πόλης, όπως ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου!

 

Χαμηλό μπάτζετ

Αποφασίστηκε η ομάδα να συμπληρωθεί και με άλλους παίκτες, αλλά το μπάτζετ θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ οι μετακινήσεις θα γίνονται με το λεωφορείο του δήμου. Θα χρειαστεί να γίνουν και κάποιες εργασίες στο στάδιο. Να ανακαινιστούν τα αποδυτήρια, οι πάγκοι και οι κοινόχρηστοι χώροι. Κοντολογίς αναβαθμίζεται η ομάδα και θα ακουστεί η πόλη.

 

Ξεκίνησε ο Πανηλειακός

Με τα «μωρά» και με χαμηλούς τόνους ο Κώστας Λούσκος και οι παράγοντες (που πλαισιώνουν την ομάδα) έκανε ξεκίνημα ο Πανηλειακός για το φετινό ταξίδι στη Γ΄ Εθνική. Δύο τρεις άπειροι παράγοντες, οπλισμένοι όμως με θέληση και διάθεση να προσφέρουν, τρέχουν την ομάδα. Υπόσχονται να κάνουν μεταγραφές, γιατί καλοί είναι όσοι υπάρχουν, όμως, αν δεν έρθουν 5-6 έμπειροι θα κάνουν απλή συμμετοχή, όπως πέρυσι ο Αστέρας. Έχουν αργήσει αρκετά, αλλά αν υπάρξει το χρήμα θα γίνουν τα πάντα.

*Για το αργό ξεκίνημα, την απογύμνωση της ομάδας από το έμψυχο δυναμικό, τις ευθύνες τις έχουν όλες οι προηγούμενοι. Διότι το πρωτάθλημα έληξε αρχές Απρίλη και αυτοί άργησαν να πάρουν αποφάσεις. Μάλιστα διώξανε ή άφησαν να φύγουν όλοι οι παίκτες, εκτός από εκείνους που είχαν έρθει με δελτίο ενός έτους και φυσιολογικά έφυγαν. Εδώ όμως δεν έμεινε ένας. Έφυγαν πάντες… Ειπώθηκε σε «πηγαδάκι» της προτελευταίας συνέλευσης, πως υπάρχουν 16 δελτία. Μπορεί να μας πληροφορήσει ο πρόεδρος και ο γραμματέας πού είναι αυτά τα δελτία;

 

Ο Αρβανίτης και οι άλλοι

Ο πρώην βυσσινόλευκος και ακολούθως ερυθρόλευκος σέντερ μπακ Αρβανίτης, υπέγραψε στον Αίαντα. Ο Γιώργος Τσαντίλης πήγε στη Νίκη κι ο Τριανταφύλλης υπέγραψε στον Αλφειό. Αυτές είναι οι τρεις καλύτερες (σπουδαιότερες) μεταγραφές ως τώρα στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής.

 

Το ερώτημα

Έχει καταλάβει κανείς σε ποια κατηγορία θα δηλώσει συμμετοχή ο Α.Ο. Μακρισίων;

 

Ο Μάνθος

Έφυγε δώθε ο καθηγητής Διαιτησίας, Χρυσόστομος Μάνθος και άφησε το στίγμα του. Ούτε μία δήλωση αποχαιρετιστήρια… Όπως ήρθε έτσι κι έφυγε στην Πάτρα. Ποτέ δεν θα μάθουμε, αν παρείχε υπηρεσίες αφιλοκερδώς στη Διαιτησία ή ήταν αμειβόμενος.

 

Σιδερένιος!

Πήρα μια προσωπική πρόσκληση από το νέο δήμαρχο Πηνειού, τον προσφιλή και αγαπητό μου από τη Διαιτησία και όχι μόνο, τον Ανδρέα Μαρίνο, ώστε να παραστώ στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου. Η τελετή θα γίνει μπροστά στον αύλειο χώρο της Παναγίας Καθολικής στη Γαστούνη. Συμβολικός ο χώρος καθότι ο Ανδρέας συν τοις άλλοις είναι θρησκευόμενος. Με αυτόν τον τρόπο ο Ανδρέας δείχνει τα συναισθήματά του απέναντί μου. Τον ευχαριστώ τα μάλα και του εύχομαι σιδερένιος!

 

Πρέπει να γλείψεις!

Αποκαλυπτική η διεθνής ρέφερι, Θάλεια Μήτση, την οποία ο Περέιρα και οι ΚΕΔίτες της ΕΠΟ την έβγαλαν από τον πίνακα διαιτητών Β΄ Εθνικής, όπου διέπρεπε. Πού να ξέρει κανείς το γιατί. Το φανταζόμαστε μόνον από τη φράση της «πρέπει να γλείψεις». Τι ακριβώς κοριτσάκι μου;

 

Όποιος έχει μπάρμπα

Έχω μελετήσει επισταμένως (όνομα με όνομα) τις φετινές αξιολογήσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που ισχυρίζονται ότι τις έκανε ο Μέλο Περέιρα. Θα γράψω τις εντυπώσεις μου παρακάτω, αφού η ντόπια Επιτροπή Διαιτησίας τηρεί σιγήν ιχθύος. Όποιες ΕΠΣ είναι στο άρμα της κατάστασης είναι όλες ευνοημένες. Πού ξέρει ονόματα ο κουτόφραγκος; Και εν τέλει, γιατί δεν αξιολόγησε το Γιώργο Μαρκαντωνάτο, ενώ αξιολόγησε το Βάτσιο. Μαζί δεν έπαιξαν στο Καλαμάτα-Διαγόρας, όπου ο Γιώργος  του υπέδειξε την παράβαση του Καλαματιανού παίκτη; Έχουμε κι άλλα διαιτητικά πραγματάκια να σημειώσουμε για να τα διαβάζουν οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι της εδώ διαιτησίας, ώστε να μορφώνονται!

 

Έφυγε ο Ντένης

Έφυγε στην αιωνιότητα ο Ντένης Κουμπάτης, πρώην παράγοντας της ΑΕΚ Πύργου και τελευταία παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣ Ηλείας από την εποχή Γ. Παπαγεωργίου. Είχε έρθει στο χώρο με προτροπή μου κι αποδείχτηκε από τους καλύτερους του χώρου. Υποκλινόμαστε στη σορό και τη μνήμη του!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος