FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στην επικίνδυνη ζώνη της Α1

Ημερομηνία: 17-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών ή μετά Χριστόν προφήτης, λόγω δυναμικότητας, μεταγραφών και γενικότερης εικόνας, από τις ομάδες που ακολουθούν και είναι πλην Πέλοπα Πέλοπίου όλες νεοφώτιστες, κινδυνεύουν να γυρίσω πίσω στην Α2, αφού από τις «16» θα υποβιβαστούν τέσσερις ή και πέντε. Άρα θα γίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού πρωτόγνωρη και αποφασιστική. Θεωρώ πως η Θύελλα που ενισχύθηκε, ίσως ξεχωρίσει! Να δούμε αναλυτικά όμως τις ομάδες.

 

Με Δρουβιώτη στο τιμόνι

Επέμεινε ο ιστορικός Πέλοψ Πελοπίου να δηλώσει πάλι συμμετοχή στην Α1, όπως και πέρσι. Ο Πρόεδρος Ν. Χριστόπουλος που πασχίζει για την ομάδα, ανάθεσε την τεχνική καθοδήγηση στον παλαιό παίκτη της ομάδας, Παναγιώτη Δρουβιώτη, ενώ δεν ενίσχυσε την ομάδα που πονάει σε θέσεις. Κράτησε τον κορμό βέβαια, αλλά έχασε και παίκτες. Ενισχύθηκε πάντως με τους Οικονομίδη, Χρ. Κατσώλη, Δάνισκα και Σταμόπουλο. Καλή τύχη, παιδιά!

 

Επανήλθε ως πρωταθλητής

Ο Ερμής Πλατάνου, έπειτα από δεκαετία και επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ ως πρωταθλητής στην Α2. Το έργο αυτό είναι έργο των παικτών και του Κώστα Σακέλλη, ο οποίος μεθοδικά εργάστηκε  και πέτυχε τον άθλο της ανόδου! Δεν ενισχύθηκε όπως έπρεπε. Κράτησε το ίδιο δυναμικό και θα πάει μ’ αυτό κι όπου φτάσει. Δεν έχει ανακοινώσει σύνθεση Δ.Σ..

 

Κεραυνός Βρίνας

Δεν είναι πρωτάρης. Έχει ξαναπαίξει στην Α΄ τοπική για μια περίοδο. Φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας της ομάδας στο τοπικό ποδόσφαιρο και το γιορτάζει με την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. Πρόεδρος ανέλαβε ο παλιός παίκτης της ομάδας, Στάθης Γιαννικόπουλος και προπονητής είναι πρωτάρης, ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος, ένας φιλόδοξος τεχνικός. Θα δώσει αγώνα για την παραμονή στα πλαίσια που ήδη αναφέραμε.

 

Η ομάδα των Γενναίων

Η ομάδα των «Γενναίων του Πύργου» κάνει δεύτερη προσπάθεια στη Α΄ τοπική και υπόσχεται να είναι καλύτερη από την προ διετίας. Κράτησε προπονητή τον περσινό που ανέβασε την ομάδα, τον Γιάννη Γκότση, ενώ ενισχύθηκε τεράστια με τους Τσάμπρα, Τριανταφύλλη, Ντίνο Κύτταρη σε θέσεις που πονούσε η ομάδα. Θα δώσει αγώνα για την παραμονή και ίσως την πετύχει, γιατί πλέον διαθέτει και ποιότητα.

 

Η ιστορική Δάφνη

Μπήκε από το «παράθυρο», ενώ μπορούσε φυσιολογικά να κερδίσει την άνοδο από την άνοιξη. Έδωσε αγώνα στην Α2 και εδικαιούτο την άνοδο μετά από καλές εμφανίσεις. Πρόεδρος της ιστορικής ομάδας της Ανδραβίδας είναι η κ. Αγγελική Κονταλή και προπονητής ο Γιάννης Καραλάγας. Θα στηριχτεί στα δικά της παιδιά και δεν ενισχύθηκε θεαματικά.

 

Ο Πλαστουργός

Ανήσυχος ο Διονύσης Πλαστουργός δεν κάθεται σε μια ομάδα. Ούτε στον ίδιο όμιλο. Πέρυσι στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου κι αργότερα στο Διαβολίτσι. Φέτος δοκίμασε στο Ναυπακτιακό, αλλά όπως μάθαμε βρήκε καλύτερη πρόταση και κατέληξε στον Αίαντα Σαλαμίνας.

 

Αν του κάτσει

Αν του «κάτσει» του Αστέρα και πειστεί ο Κοτσώνης να παίξει εκεί, τότε θα μιλάμε για τεράστια ενίσχυση στα μετόπισθεν των «βυσσινί».

 

Να αλλάξει άποψη

Έχουμε τη γνώμη, πως ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος δεν έπρεπε να σταματήσει τη διαιτησία. Δεν σκέφτηκε σωστά, γιατί το ζητούμενο στα εθνικά πρωταθλήματα είναι μεν η άνοδος, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλουμε. Άλλωστε η αξία ενός διαιτητή φαίνεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Εκεί αναγνωρίζεται και καταξιώνεται. Αποφάσισε λάθος. Καιρός είναι να αλλάξει άποψη. Άλλωστε είναι νέος, πολύ νέος.

 

Τις Τετάρτες

Καλά, εκείνο το Κύπελλο Ελλάδας με τη συμμετοχή των ομάδων των τοπικών ΕΠΣ, πότε θα το ξεκινήσουν οι εγκέφαλοι της «εξυγίανσης». Θα το θάψουν τις Τετάρτες;

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος