FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σκληρή κόντρα στο Ιβανώφειο

Ημερομηνία: 14-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κόντρα στο ένα από τα δύο φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια τίθεται αύριο ο Κόροιβος. Κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης νίκησε στην παράταση τον φιλόδοξο Ιωνικό Νίκαιας (93-90).

*Δυσκολότατη η αποστολή των «μπλε» στο Ιβανώφειο, μπροστά σε ένα λυσσασμένο κοινό που ορκίζεται στο όνομα του Ηρακλή. Ο «Γηραιός» της συμπρωτεύουσας έχει 8-1 νίκες και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη αποστολή έχουν ο κόουτς Σορώτος και οι παίκτες! Άλλωστε, το σύνθημα των Ηρακλειδών είναι: «Στο Ιβανώφειο δεν περνάει κανείς»!

 

Ο κόσμος του Πανηλειακού

Στο κενό έπεσαν οι φωνές και οι διαμαρτυρίες του Πανηλειακού για το 2-2 στο Αίγιο. Η παρατηρητής διαιτησίας, Αντωνία Κόκοτου (Αργολίδας) έβγαλε λάδι το παιδί από την Αιτωλοακαρνανία και η ΚΕΔ/ΕΠΟ τον επιβράβευσε δίνοντάς του ορισμό στη Β΄ Εθνική.

*Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι, τι θα μπορέσει να κάνει ο μισός Πανηλειακός την Κυριακή το μεσημέρι στις 12 απέναντι στον Ιάλυσο, που έρχεται εδώ με Μακρυδημήτρη και Περογαμβράκη και νέο προπονητή το Σάκη Παπαβασιλείου.

 

*Όμως ο κόσμος πρέπει να κατεβεί στο γήπεδο, να συμπαρασταθεί στους παίκτες και να διατρανώσει τις διαμαρτυρίες του κατά της μέχρι τώρα διαιτησίας.

 

*Σφυρίζει ο Τσουκαλάς (Αθήνας), γιατί τον προσέχουν τον Ιάλυσο στην ΕΠΟ.

 

 

Με Σο στα Βραχνέικα

 

Στο πλαστικό γηπεδάκι των Βραχνεΐκων, η Νίκη Τραγανού δίνει έναν αποφασιστικό αγώνα με την ομάδα του Ριόλου, τον Πανμοβριακό. Με το Σο στην ενδεκάδα, αλλά χωρίς τους Γεωργιόπουλο, Παπαχριστόπουλο, Λούζι (που έχουν κίτρινο πυρετό) θα παίξει η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, συνοδευόμενη από αρκετούς Τραγαναίους. Σκληρή μονομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν 10 και 12 βαθμούς αντίστοιχα. Σφυρίζει  ένας πρώην Ηλείος και νυν ανήκων στην Ένωση Ζακύνθου, Άγγελος Αδαμόπουλος.

 

 

Να πετύχει επιτέλους γκολ

*Νέα προσπάθεια του Αστέρα κόντρα στον Παναιγιάλειο στην Αμαλιάδα. Στόχος των «βυσσινί» να πετύχουν γκολ κι ό,τι ήθελε προκύψει. Σφυριχτροφόρος εδώ από την Κόρινθο, ο Κακριδής.

 

 

Άνετα ο Ξενοφών

Με περιορισμένο ροτέισον ο Μιλοσέσκι πέρασε αβρόχοις ποσί από το γήπεδο Πελοπίου, όπου ο ιστορικός Πέλοπας κράτησε ένα ημίχρονο και κατέρρευσε στην επανάληψη. Το σκορ 4-1 μαρτυράει του λόγου το αληθές. Κορυφαίος του Ξενοφώντα ο Γαλανόπουλος και του Πέλοπα ο Π. Φωτεινόπουλος. Εκατόν πενήντα φίλαθλοι στο γήπεδο.

 

*Και νέα ισοπαλία Ολυμπιάδας-Πηνείας (0-0). Όμως επειδή ήταν για το Κύπελλο, στην παράταση νίκησε 1-0 η ομάδα του Γουμέρου. Μπράβο τους!

 

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Πάμε για την 13η αγωνιστική, τη λεγόμενη και γρουσούζικη. Όμως η αγωνιστική έχει φαβορί τους γηπεδούχους και ο άσος θα έχει την τιμητική του. Πόσοι θα έρθουν; Μπορεί και επτά, όσοι και οι αγώνες! Αυτό όμως θα είναι μοναδική περίπτωση. Γι’ αυτό λέμε κάπου θα σπάσει. Μπορεί να είναι στο Καραλέτσι, μπορεί και στο Γούμερο. Καθώς πάμε για το κλείσιμο του α΄ γύρου, αρκετές ομάδες παίζουν τα τελευταία χαρτιά τους. Η μόνη που δεν ανησυχεί είναι η Θύελλα Πύργου, η οποία θα κάνει το ρεπό της.

 

 

Οι τέσσερις πρώτοι εντός

Είναι χαρακτηριστικό της 13ης αγωνιστικής, πως οι τέσσερις πρωτοπόροι αγωνίζονται εντός των τειχών, οπότε η νίκη είναι γι’ αυτούς κοντά. Ακόμη και το ντέρμπι της Επαρχίας Ολυμπίας που γίνεται στη Ζαχάρω (Ολυμπιακός-Μακρίσια) θα έχει νικητή, λόγω έδρας, την ομάδα του Σταύρου Μεντή. Άλλωστε, οι ομάδες γνωρίζονται από το πολύ πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου. Κοντολογίς, αν ένας από τους τέσσερις πρωτοπόρους δε νικήσει, θα πρόκειται για έκπληξη!

 

 

Οι εκλογές οπερέτα

Πέρασαν και τα Νικολοβάρβαρα και ακόμη περιμένουμε την απόφαση της δικαστίνας για την αγωγή της αντιπολίτευσης κατά του κύρους των εκλογών του Φλεβάρη 2017, που πραγματοποιήθηκαν με παραβάσεις του Καταστατικού της ΕΠΣΗ. Φανταζόμαστε πως δεν πρόκειται να βγουν πριν τα Χριστούγεννα αλλά κανένας δεν μπορεί να ξέρει. Υπομονή. Θα μπούμε φαίνεται στο 2019 και βλέπουμε!

 

 

Χαμένοι στην ενημέρωση

Για πολλοστή φορά χαθήκαμε στην ενημέρωση από την Ένωση. Θα έρθουν πάλι στη Γενική Συνέλευση και θα λέμε για τα επιτεύγματά τους. Όμως στην ενημέρωση θα είναι εσαεί ουραγοί. Έχει αναβληθεί η συνάντηση με τις  Μικτές Μεσσηνίας, με αίτημα της γειτονικής Ένωσης και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Τους αξίζουν έπαινοι για το κατόρθωμά τους.

*Εμείς πάντως, αν δεν το έμαθαν, τους ενημερώνουμε πως προχτές η Κεφαλονιά νίκησε δις στη Ζάκυνθο. Οι Νέοι 4-0 και οι Παίδες 3-2.

 

 

Βγαίνουν Β΄ Εθνική

Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν αξιολογημένοι διαιτητές στη Β΄ Εθνική, αυτή την αγωνιστική πάνε εκτός Ηλείας οι δύο βοηθοί της κατηγορίας, ήτοι Πήττας και Καραλής στο παιχνίδι (Σπάρτη-Πλατανιάς), με διαιτητή τον Αιτωλοακαρνάνα Ματσούκα!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος