FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σημαντικές κινήσεις του Κοροίβου

Ημερομηνία: 04-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Πιθανολογώ ότι διαβάζετε καθημερινά εδώ στην «Πρωινή» το ρεπορτάζ γύρω από την ενίσχυση του Κοροίβου. Η Διοίκηση υλοποιεί την υπόσχεσή της και ενισχύει το δυναμικό της ομάδας με καλούς παίκτες. Η έκπληξη ήταν η απόκτηση του Έλληνα Τζόναθον Μάινς, ο οποίος είναι Αυστραλός γκαρντ, αλλά ελληνικής καταγωγής και δεν θα πιάνει θέση κοινοτικού. Και το μεγάλο «μπαμ» ήταν ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, ένας φόργουορντ με πολλές παραστάσεις από την Α1.

*Ήδη έχουν αποκτηθεί  και οι Τάταρης, Ματαλών, Δημητρακόπουλος κι έπεται συνέχεια.

 

Ο όμιλος της Γ΄ Εθνικής

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσον εφωτίσθητε, φίλοι μου, διαβάζοντας τη συγκρότηση του ομίλου μας, ο οποίος φέτος άλλαξε και νούμερο και θα είναι ο 7ος. Πέσαμε διάνα μέσα στις τελευταίες προβλέψεις μας και γλιτώσανε (όλες οι ηλειακές ομάδες) την ταλαιπωρία της Ρόδου ή της Μυτιλήνης!

*Πελοποννησιακές απαξάπασες οι 14 ομάδες. Όμως, ρε αδέρφια, τι πάει να πει, πως από τις 14 θα υποβιβαστούν οι έξι! Τι είναι αυτό το πράγμα. Πού ακούστηκε; Τι πάει να πει, αν δε θέλει ο πρωταθλητής, να μπαίνει ο δευτεραθλητής κι αν δε θέλει κι εκείνος να μπαίνει ο τριταθλητής;

 

Ο θεσμός των μπαράζ

Αυτά είναι τερτίπια της ΕΠΟ της εξυγίανσης. Μόνον αυτοί μπορούν να τα σκέφτονται και να τα υλοποιούν. Να επανέλθει ο θεσμός των μπαράζ των τεσσάρων ομάδων, από τις οποίες θα μπαίνει στη Γ΄ Εθνική η μία! Έχουν αλλάξει οι εποχές. Μα δεν καταλαβαίνουν ότι φέτος δεν κατέβηκαν δέκα και πλέον πρωταθλητές!

 

Ανακουφισμένος

Έγραψα και χθες ένα σχόλιο για τον κ. Γιώργο Μπάδα. Επανέρχομαι, διότι πλέον θα είναι ανακουφισμένος για την ανακοίνωση του ομίλου μας. Τι έχει όμως να πει για τις δύο ομάδες της Αρκαδίας που θα φτάσουν σε Ρόδο και Μυτιλήνη; Δεν είναι αδικία; Δεν μπορεί, ρε παιδιά, στην Πελοπόννησο να μπαίνει καμιά ομάδα από νησιά. Τι γεωγραφικά κριτήρια είναι αυτά; Εδώ για να ξέρετε πανηγυρίζει και το Διαβολίτσι, γιατί έμεινε στον όμιλο της Πελοποννήσου!

*Όσον αφορά τη δυναμικότητα των ομάδων, προσεχώς θα είμαστε σε θέση να γράψουμε αρκετά, καθώς, και τους πιθανούς δύο πρώτους που θα πάνε στα μπαράζ ανόδου!

 

Ικανή για τετράδα

Για την Προοδευτική Μανολάδας γράψαμε ευμενή σχόλια πριν λίγο καιρό. Μας δικαιώνει. Όχι γιατί νίκησε στην Αμαλιάδα αυτόν τον Αστέρα, αλλά γιατί ο Πέτρος Χρηστίδης είναι καλός προπονητής αρκεί να τον υπολογίζουν οι παίκτες. Χωρίς το Νικολετάκη προς το παρόν, αλλά με όλους τους νεοαποκτηθέντες που είναι Αχαιοί, θα κάνει ομάδα, ικανή και για τετράδα!

 

Θέμα συνέπειας-αγωνιστικότητας

Πρόγευση της δύναμης που θα έχει φέτος έκανε η Ολυμπιάδα Γουμέρου στη νέα της έδρα. Μακριά από το χωριό, αλλά οι Γουμεραίοι θα ακολουθούν παντού και πάντοτε. Πέρυσι σώθηκε μέσα στο Σκουροχώρι την ύστατη ώρα. Φέτος θέλει να πάει πιο καλά. Είναι όλα θέμα συνέπειας των παικτών και αγωνιστικότητας. Όλα παίζονται.

 

Ηλειακός Βαρθολομιού

Ο περσινός πρωταθλητής Α2 δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τις υπόλοιπες ομάδες του κάμπου. Θα πάει σταθερά καλά με στόχο την παραμονή. Έχει καλύτερη ομάδα από αρκετές της κατηγορίας. Είναι όμως όλα θέμα συνέπειας, αγωνιστικότητας και πορείας εντός έδρας! Ο Μιχάλης Καλαρίτης είναι μια εγγύηση στο πόστο του πρωταθλητή.

 

Και οι τρεις

Στο Σχηματάρι της Βοιωτίας έφτασαν οι τρεις αξιολογημένοι βοηθοί της Γ΄ Εθνικής: Ασημακόπουλος Αλέξης, Καραμέρος Γιώργος και Λιάπης Χρήστος. Έγραψαν κανονισμό, πέρασαν τα αγωνιστικά τεστ και επανήλθαν δικαιωμένοι. Καλή χρονιά στα παιδιά!

 

Είκοσι τέσσερις ομάδες

Σε όλη την ποδοσφαιρική επαρχία παρατηρείται αδυναμία των ομάδων να κατέβουν στα πρωταθλήματα. Στην ΕΠΣ Χαλκιδικής 24 ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή φέτος!

*Εδώ θα μάθουμε τον τελικό αριθμό των ομάδων που δήλωσαν αδυναμία  μετά τις 6 του μήνα.

 

Ο Πανηλειακός θέλει βοήθεια

Ο Πανηλειακός χρειάζεται την αμέριστη βοήθεια όλων που κατέχουν θέσεις. Πρώτοι και καλύτεροι οι «Πυρσοί» που ως τώρα δεν έχουν βοηθήσει! Όλοι οι έχοντες και κατέχοντες οφείλουν να βοηθήσουν τώρα, πριν φύγει ο Σεπτέμβρης και είναι αργά. Το πράγμα φωνάζει από μακριά…

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot