FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σαν τον Προμηθέα στον Καύκασο

Ημερομηνία: 12-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ομοιάζει με το μυθικό Προμηθέα που τον είχαν τιμωρήσει οι θεοί του Ολύμπου να ζει αλυσοδεμένος στον Καύκασο. Μετά την εποχή Σταυρόπουλου παραμένει σκάφος ακυβέρνητο στο πέλαγος. Μια περίοδο η ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής. Μία χρονιά ήταν σε αγρανάπαυση κι ευτυχώς που για τρεις περιόδους βρέθηκαν οι «Πυρσοί» να τον σώσουν από τον όλεθρο. Φέτος έγκαιρα η κίνηση αυτή δήλωσε ότι αποχωρεί εξαιτίας της αδιαφορίας του κόσμου, όπως τόνισαν.

*Φέτος έπεσαν και οι εκλογές και οι διαδικασίες ανάδειξης νέου Δ.Σ. αργοπόρησαν. Εν περιλήψει έγινε η πρώτη συνέλευση που απέβη άγονη. Ορίστηκε δεύτερη. Ίδια γεύση…

 

Το fb

Έχουμε ξαναγράψει από αυτή εδώ τη στήλη πως από τότε που εφευρέθηκε το fb χάθηκε το φιλότιμο. Χθες λοιπόν, αφού έγινε ο οικονομικός απολογισμός (επιτέλους) άρχισε η συζήτηση για το δέον γενέσθαι. Όσοι περίμεναν αποτέλεσμα και λύση απογοητεύτηκαν. Ξεκίνησε ένας «πόλεμος» για τα γραφόμενα στο fb, για τα οποία ούτε εγώ δεν έχω γνώση. Είπαν, πως γράφονται πράγματα που τους θίγουν. Καταιγιστικοί οι κύριοι Μπεβούδας, Ρήγας. Πάντως, αποφασίστηκε μέχρι τις 24 Ιουλίου να γίνει προσπάθεια υποβολής αιτήσεων για το Δ.Σ.. Θα περιμένουμε, αλλά αιτήσεις (κατά τη γνώμη μου) ούτε μία δεν θα υποβληθεί. Αυτό ήταν το κλίμα.

 

Πρόλαβαν

Τελείωσαν οι διακοπές της ΕΠΣΗ. Άνοιξαν πάλι τα γραφεία διάπλατα προς ενημέρωση ποδοσφαιριστών, ομάδων και γενικώς ενδιαφερομένων.

*Πρόλαβαν να ανακοινώσουν πως αρχές του Σεπτέμβρη θα γίνει το ένατο (!) σεμινάριο διαιτησίας. Το αποφάσισαν, ενώ παραμένει ακέφαλη η Επιτροπή, μετά την αποχώρηση του Αχαιού καθηγητή Διαιτησίας, ο οποίος δεν έχει  αντικατασταθεί. Μεσοβέζικες δουλειές, όπως πάντα.

 

Ξέχασαν τον «Ξενοφώντα»

Η ΕΠΟ έγκαιρα είχε ενημερώσει την ΕΠΣ πως στις 10 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας. Ωστόσο, λόγω διακοπών, η Ένωση παρέλειψε να ενημερώσει έγκαιρα τους Κυπελλούχους, με αποτέλεσμα την Τετάρτη να κινητοποιηθούν οι παράγοντες της ομάδας της Κρέστενας και την τελευταία μέρα, να δηλώσουν συμμετοχή. Πώς να το ονομάσουμε αυτό; Αβελτηρία ή αδιαφορία;

 

Ο Γ. Γκουβέρος

Συγχαρητήρια πολλά πρέπουν στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκουβέρο, που ανήκε στον Ενιπέα, για την μεγάλη επιτυχία του στις εισαγωγικές εξετάσεις φέτος. Πέτυχε στην Οδοντιατρική σχολή. Μπράβο, Γιωργάκη, αυριανέ επιστήμονα και πρώτε ποδοσφαιριστή!

 

Οι πρώτοι

Οι πρώτοι από τους 14 συλλόγους του άγριου κόσμου της Α΄ τοπικής έβγαλαν συμβούλια. Πρόκειται για τον Αίαντα, τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, την Ολυμπιάδα Γουμέρου και τον Αλφειό.

 

Με Μιχαλόπουλο πρόεδρο

Με μια εξαιρετική και μεστή νοημάτων ανακοίνωση, η ιστορική Δόξα Νέας Μανολάδας, γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό το νέο της Δ.Σ., με πρόεδρο το φίλαθλο Κώστα Μιχαλόπουλο. Πολύ γνωστά ονόματα περιλαμβάνει το Δ.Σ., δοκιμασμένα από το παρελθόν, δραστήρια και αγαπητά στο χωριό και σε όλο τον ηλειακό χώρο.

*Να κάνουμε ειδική αναφορά στις τέσσερις γυναίκες που πλαισιώνουν το συμβούλιο. Είναι οι κυρίες Μαρίνα Πρίφτη, Αλεξάνδρα Βεβετάκη, Αναστασία Παναγιωτοπούλου και Χρυσούλα Σπυροπούλου.

*Αναγνωρίζουμε προσωπικά τα δώδεκα πρόσωπα  που απαρτίζουν το Δ.Σ. της προσφυγικής ομάδας. Ιδιαίτερη μνεία στον Αλέξανδρο Κανελλόπουλο που είναι και γενικός αρχηγός. Υπήρξε καλός ποδοσφαιριστής και είναι και καλός παράγοντας. Μπράβο σε όλους!

 

Συνεχίζει ο Αγγελόπουλος

Πάει καιρός, που στο γήπεδο Σκουροχωρίου, ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα του Λευκού Αστέρα με την Ολυμπιάδα και άρχισαν τα πανηγύρια των Γουμεριωτών για την παραμονή. Ιδού από προχτές το νέο Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε να δώσει τα… κλειδιά στο Χρήστο Αγγελόπουλο, ο οποίος θα κοουτσάρει και φέτος την ομάδα του χωριού. Όλα καλά, Χρήστο και ο καιρός όλος δικό σου!

 

Τους… ξεφώνισε!

Είχε δεν είχε τα «ξεφώνισε» ο Λαμπαδάριος τα μέλη του Ενιπέα. «Καθάρισε» μια και καλή!

 

Με Γκιόκα στο τιμόνι!

Συνεχίζει ο Ανδρέας Γκιόκας στον Αλφειό, αν δεν απατώμαι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Δίπλα το μεγάλο επιτελείο, αλλά τούτη τη φορά απουσιάζει το ασθενές φύλο!

 

Πάει διακοπές

Για διακοπές πάει η στήλη. Ήρθε γαρ ο Ιούλιος. Θα λείψουμε προς το παρόν αλλά θα επιστρέψουμε αρχές Αυγούστου. Τότε που είναι παχιές οι… μύγες, θα εκμυστηρευτούμε το νέο κατόρθωμα του Λουδοβίκου 14ου «Εγώ είμαι ο ήλιος!». Να είστε καλά, να περνάτε καλά.

Παύλος Κ. Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος