FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Πέντε διπλά στην Α΄ τοπική

Ημερομηνία: 29-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όχι τέσσερα που ανέμενα αλλά πέντε ήταν τα διπλά στην Α΄ τοπική, γιατί κέρδισε και ο Αλφειός στο ντέρμπι με τους «αετούς». Η ομάδα του Επιταλίου έκανε τη νίκη της αγωνιστικής, που βέβαια ήταν δύσκολη και σημειώθηκε στο 87΄ από το νεοαποκτηθέντα Ραυτόπουλο. Βέβαια, η ομάδα της Δόξας ζητάει ένα πέναλτι στο 17΄, αλλά ο Παναγόπουλος ήταν κατηγορηματικός και μάλιστα έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο ή διαμαρτυρία στον παίκτη (Παπαδάτος). Κοντολογίς η Δόξα στάθηκε κι άτυχη, γιατί είχε δύο δοκάρια.

 

Το διπλό του Α.Ο. Ξενοφών

Άνετο διπλό με 3-0 πήρε ο Α.Ο. Ξενοφών στο Ενωσιακό από τη Θύελλα, η οποία δεν μπορεί να τα βάλει στην παρούσα στιγμή με έμπειρες ομάδες που λογίζονται και ως φαβορί. Με άτρωτη άμυνα και καλό κέντρο δεν απειλήθηκε κι αν ο Τσάμπρας δεν ήταν κλάση θα δεχόταν πιο βαριά ήττα. Η ομάδα της Κρέστενας προηγήθηκε με πέναλτι του Πάρη, που στη ροή της φάσης φάνηκε καθαρό, προκάλεσε όμως τις πολύ έντονες διαμαρτυρίες του Κύτταρη. Εκτελεστής της εσχάτης των ποινών ο παθών που δεν λαθεύει από τα 11 βήματα. Αυτός ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα.

 

Εύκολο πέρασμα του Πανηλειακού

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ο Πανηλειακός και πέρασε από το Καλλίκωμο αβρόχοις ποσί, παρά τη μετριότητά του. Δεν έχει πάρει ακόμη εμπρός και βασικοί παίκτες υστερούν. Να φανταστεί κανείς ότι ο νεαρός Πλαστουργός ήταν ο καλύτερος ερυθρόλευκος.

*Θα τους δούμε ωστόσο και στο Στάδιο. Πολύς κόσμος ακολούθησε τον Πανηλειακό και το γήπεδο ήταν φίσκα από όρθιους. Θέλω να τονίσω εδώ την καλή παρουσία του διαιτητή Β. Τσάκαλη που αξιολογήθηκε στη Γ΄ Εθνική.

 

Πήρε διπλό τυχερό

Πέρασε από το Πελόπιο ο Πέλοπας Πύργου πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη επί της συνώνυμης ομάδας του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας. Τους ήταν αρκετό ένα ημίχρονο (το πρώτο) να χτίσουν πολύτιμη νίκη με τον Δ. Πλατή, που στην πρεμιέρα είχε πετύχει αυτογκόλ.

*Η ομάδα του Παναγιώτη Δρουβιώτη στάθηκε εντελώς άτυχη. Στο β΄ μέρος επικράτησε απόλυτα, αλλά έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα Μικελόπουλο, που έκανε φοβερές αποκρούσεις, ενώ έπιασε και το πέναλτι του Ηλιόπουλου! Πέρα από τις ευκαιρίες το Πελόπιο είχε και δύο δοκάρια. Για τέτοια ατυχία μιλάμε.

 

Διπλό και η Ολυμπιάδα

Μεγάλες αδυναμίες έδειξε η Δάφνη στην Ανδραβίδα και δεν μπόρεσε να σώσει ούτε την ισοπαλία. Έτσι η Ολυμπιάδα πήρε ένα πολύτιμο διπλό που θα την βοηθήσει να πετύχει το στόχο της παραμονής! Μάλιστα, η ομάδα από το Γούμερο γύρισε το παιχνίδι, μετέβαλε το 2-1 σε 2-3!

 

Τέσσερις ομάδες στην κορυφή

Ντούμπλαραν τις νίκες η Νίκη, ο Ξενοφών, ο Αστέρας και ο Πανηλειακός κι έδειξαν με το «καλημέρα» πως αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος. Όσο νωρίς και να είναι έδωσαν δείγματα γραφής και θα περιμένουμε τα ντέρμπι για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα.

 

Νέα αναβολή της Γ΄ Εθνικής;

Για τις 18 πάει η σέντρα του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, σύμφωνα με αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα. Η νέα αναβολή αποφασίστηκε, γιατί μπήκαν στο 10ο όμιλο ο Πανιώνιος και στον πέμπτο η Κέρκυρα, ενώ στο δεύτερο εντάχθηκε ο Απόλλων Πόντου! Έτσι, σ’ αυτούς τους ομίλους θα γίνει από την αρχή η κλήρωση.

 

Ο Παλληξουριακός

Η ομάδα από την Κεφαλονιά, ο Παλληξουριακός θα έχει φαίνεται τυπική παρουσία στον όμιλό μας, όπως ακριβώς είχε γίνει και πριν δύο χρόνια. Τεσσάρα από την Αχαϊκή, τεσσάρα  και από τον ΠΑΟ Βάρδας.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος