FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Πάρτε αυτό το παιχνίδι!

Ημερομηνία: 29-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Νέα, μεγάλη πρόκληση για τον Κόροιβο αύριο στην  Ήλιδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό Ερμή Αγιάς (Λάρισας). Μια καλή ομάδα η οποία αποτελεί μια έκπληξη του πρωταθλήματος Α2 Κατηγορίας με 16-7 νίκες και τρίτη θέση, πίσω από Ιωνικό και Ηρακλή. Κι όμως αυτή η πανίσχυρη ομάδα με κόουτς το Λίβανο, έχασε προχθές στο Κλειστό της Νεάπολης από τη γειτονική ομάδα της Καρδίτσας (60-68).

*Το ζητούμενο είναι πώς θα παρουσιαστεί αύριο στην Ήλιδα και το σπουδαιότερο, πως θα παρουσιαστεί ο Κόροιβος του κόουτς Σαμόλη, που λογικά έχει εμφυσήσει νέα πνοή στους «μπλε» που έχασαν στα σημεία στην Καβάλα. Με αυτά τα δεδομένα ο αγώνας λογίζεται ως αγώνας ζωής για την ομάδα της Αμαλιάδας, η οποία είχε χάσει δύσκολα στην παράταση (99-97) στον πρώτο γύρο. Θα σφυρίξουν οι Μπίκας, Κωνσταντινόπουλος, Σκαλτσής (άπαντες Αττικής).

 

Τους οδηγεί ο Γούρμος

Με οδηγό τον Ανδρέα Γούρμο, ο Παμβουπρασιακός «καθάρισε» τον Ξενοφώντα και πάει σίγουρα στον τελικό, για να πάρει το Κύπελλο πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι παίκτες άφησαν πίσω το παιχνίδι με το Φοίβο και ξεκινώντας με μία αλλαγή (Γ. Πολίτης αντί Θ. Νικολόπουλου) προηγήθηκαν 2-0 και κέρδισαν τελικά 3-1, ένα σκορ μαξιλάρι για τον επαναληπτικό. Σκόρερ ο Γούρμος (δύο γκολ) ενώ έφτιαξε και το τρίτο!

*Την Κυριακή περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες το Διαγόρα Ρόδου στη ρεβάνς του 2-1 της Ρόδου.

 

Γκολ ο Μούτσος

Αιφνιδιάστηκε πλήρως ο Α.Ο. Ξενοφών στη Βάρδα. Στο 9΄ το σκορ ήταν 2-0. Πάλι καλά που ο Μιλοσέσκι και οι παίκτες βρήκαν το σθένος να μείνουν στο παιχνίδι, καθώς ο αέρινος κυνηγός  Άγγελος Μούτσος, σκόραρε και μείωσε (2-1). Δυστυχώς δέχτηκαν τρίτο γκολ στο 90΄ και τώρα οι ελπίδες τους ψαλιδίστηκαν…

*Την Κυριακή η ομάδα δίνει άλλον έναν δύσκολο αγώνα στα Λεχαινά.

 

Ιστορικό παιχνίδι στον Πύργο

Με ακατανόητη απόφαση η ΕΠΟ της… εξυγίανσης όρισε τα κυριακάτικα παιχνίδια στη 1 το μεσημέρι. Έτσι, πάλι θα την πληρώσει ο Πανηλειακός, αφού σε ακατάλληλη ώρα θα παίξει με τον ιστορικό Παναιγιάλειο, που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Όσοι πιστοί προσέλθετε στο «Χαρ. Βιλαέτης».

*Θα το πάρει το παιχνίδι ο Πανηλειακός, ώστε να ησυχάσει…

 

 

Με κόσμο στα Βραχνέικα

Νωρίς, στη 1 μετά το μεσημέρι (και με την καινούρια ώρα) η Νίκη θα είναι συνεπής στο ραντεβού της και θα βρίσκεται στα Βραχνέικα, όπου θα δώσει άλλη μια σκληρή μάχη παραμονής. Πολύ δύσκολο το παιχνίδι, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

*Κανονικά στις 4μ.μ. θα παίξει ο Αστέρας κόντρα στον Παλληνιακό στην Αμαλιάδα. Άλλη μία δοκιμασία για τους «νεοσσούς» της ομάδας, αφού η διαφορά των ομάδων είναι χαώδης.

 

Απίθανος Σάμαρης

Στιγμή από τον αγώνα της Εθνικής στη Ζένιτσα. Ενώ ανακρούεται ο Εθνικός ύμνος και οι Βόσνιοι γιουχάρουν, ο Σάμαρης τραγουδάει τον Εθνικό ύμνο κι όσο εκείνοι αποδοκιμάζουν, αυτός με στεντόρεια φωνή τραγουδάει. Μπράβο του!

 

Η αλλαγή της ώρας

Κάθε χρόνο τα ίδια. Με την αλλαγή της ώρας, αυτομάτως η ΕΠΣΗ πάει τους αγώνες στις 5μ.μ.. Κάντε και λίγη οικονομία ρε παιδιά. Βρέχει στην Ηλεία και κάνει ακόμη κρύο…

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Σαββατιάτικα όλα τα παιχνίδια (για το φόβο των Ιουδαίων) της Α΄ τοπικής. Ένα-αλλά γίγας- θα γίνει Κυριακή (Ηλειακός-Α.Ο. Ξενοφών), επειδή οι παίκτες του δεύτερου θα είναι καταπονημένοι από το παιχνίδι του Κυπέλλου.

*Παιχνίδια αβέβαιης έκβασης, αφού δεν υπάρχει αδιάφορη ομάδα τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη. Όλοι έχουν ένα σκοπό. Άλλος να διατηρηθεί στην τετράδα, άλλος να σωθεί ολότελα κι άλλος  να αποφύγει τα πλέι-άουτ. Το διπλό είναι σίγουρο, μπορεί και να πλειοδοτήσει…

*Ο Δημήτρης Μπράβος έχει 7 γκολ κι όχι τέσσερα, όπως γράψαμε χθες.

 

Ο Νικολετάκης πάντα μπροστά

Ο Χρήστος Νικολετάκης είναι πάντα πρώτος στους «κανονιέρηδες» της Α΄ τοπικής. Έχει πετύχει 21 γκολ. Τον ακολουθεί ο Άγγελος Μούτσος με 18 κι έπονται οι Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών), Στροφύλλας (Ενιπέας) με 16 γκολ.

 

Οι διαιτητές

Στην παρουσίαση των μεθαυριανών αγώνων της Γ΄ Εθνικής, δεν κάνουμε αναφορά στους διαιτητές των αγώνων. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει και το σεμινάριο των διαιτητών-βοηθών της Σουπερλίγκας και προφανώς θα ανακοίνωνε χθες τους ορισμούς.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot