FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Πάλεψε σκληρά ο Κόροιβος στο Ιβανώφειο

Ημερομηνία: 18-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι φιλοπαίγμονες Ηρακλειδείς της Θεσσαλονίκης λένε: «Στο Ιβανώφειο δεν περνάει κανείς!». Συμφωνούμε και προσθέτουμε, αν κάποια ομάδα φανεί απειλητική, τότε καθαρίζουν οι άνθρωποι με τα γκρι! Το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι Ηρακλή-Κοροίβου. Όταν πλησίαζαν στο σκορ οι «μπλε», τότε οι διαιτητές έκαναν τα δικά τους. Οι Παγώνης, Ευφραιμίδης, Ξέρας με πονηρά σφυρίγματα, άφηναν τη διαφορά. Φανταστείτε τι έγινε, όταν ο Κόροιβος πλησίασε στους τέσσερις πόντους (72-68) στο τελευταίο δίλεπτο, αφού η ομάδα του κόουτς Σορώτου δεν πέτυχε άλλον πόντο!

*Ο Κόροιβος έπαιξε σοβαρά, παρά το πρόβλημα του Λεϊμάνις, είχε 10 τρίποντα (έναντι πέντε του Γηραιού), αλλά ήταν δύσκολο, μετά τις συγκυρίες που αναφέραμε, κάτι θετικότερο.

*Στη συνέχεια θα παίξει εδώ ο Κόροιβος με τον Ιπποκράτη Κω  σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι.

 

Ο Ματσούκας

Αυτός ο κάκιστος διαιτητής Μιχάλης Ματσούκας, τα έκανε μαντάρα στο Σπάρτη-Πλατανιάς (0-0). Μαζί του δύο βοηθοί από την Ηλεία (Πήττας-Καραλής). Ωραίο μάθημα παρακολούθησαν τα παιδιά. Θυμίζουμε πως είναι ο ίδιος που «έσκισε» τον Πανηλειακό στο ματς  με τον Παναιγιάλειο και τον Αστέρα  με τα Βραχνέικα!

 

Ως πότε η αδικία κατά Πανηλειακού!

Στην κυριολεξία έχουμε χάσει το μέτρημα φέτος με τις αδικίες που έχει υποστεί ο Πανηλειακός από τη διαιτησία! Και προχτές επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό. Αυτή τη φορά ήταν ο Τσουκαλάς (Αθήνας) που έβαλε το χεράκι του ή μάλλον τη σφυρίχτρα να μην πάρει ούτε πόντο ο Πανηλειακός απέναντι στον πρωτοπόρο Ιάλυσο. Στο 7΄ είχαμε ανατροπή του Δημήτρη Χατζηστάμου εντός περιοχής. Ήταν πέναλτι και κόκκινη κάρτα στο Χειμωνέττο, αλλά ο Αθηναίος ρέφερι «αγρόν αγόρασε!». Υπάρχει όμως και η δεύτερη περίπτωση στο 19΄, στην ανατροπή του «Φίγκο» από τον Ρεκλείτη!

* Στη συνέχεια είχαμε κι άλλα φίλια σφυρίγματα υπέρ της ομάδας της Ρόδου, η οποία έχει πάρει αρκετό σπρώξιμο φέτος. Στην επανάληψη μετά το 0-1, πήραν και οι ερυθρόλευκοι κάποια σφυριγματάκια. Αγανάκτησε ο κόσμος. Ο Ιάλυσος φτηνά τη γλίτωσε…

 

Ξάφνιασε ο Πανηλειακός

Τρομερή απόδοση είχε ο μισός Πανηλειακός κόντρα στους πρωτοπόρους. Τα παιδιά που κλήθηκαν και πήραν θέση βασικού ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Ο Φίγκο Αντωνόπουλος που δέχτηκε σκληρά μαρκαρίσματα, ο Σταθάτος, ο Διαμαντόπουλος, ο Αρβανίτης, ο Πρέντι, ο Μπουτσικάκης, άφησαν στον αγωνιστικό χώρο κάθε ικμάδα του σώματός τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους πιο πάνω, γιατί δεν υστέρησε κανείς.

 

Η περίπτωση Πλαστουργού

Ξαφνιάζει η απουσία του Σάκη Πλαστουργού. Είναι τόσο ανέτοιμος ο παίκτης, μετά το σοβαρό περσινό τραυματισμό του, ώστε να μην μπορεί να βοηθήσει προς το παρόν ούτε ως αλλαγή; Τι συμβαίνει άραγε;

 

Και νέα επιτυχία η Νίκη

Και νέα επιτυχία της Νίκης Τραγανού. Στο ουδέτερο γήπεδο Βραχνεΐκων, που αποτελεί προσωρινή έδρα του άστεγου Ριόλου, έβγαλε ισοπαλία (1-1), που κάλλιστα μπορούσε να ήταν νίκη, αν η ομάδα στο 61΄ δεν έμενε με δέκα. Στο λεπτό εκείνο ο Λούζι, είχε αψιμαχία με το μεγάλο Νιφορόπουλο και τον έφτυσε! Τότε ο ρέφερι του έδειξε την πόρτα προς τα αποδυτήρια. Έως ότου συνέλθουν οι Τραγαναίοι πέρασε ο χρόνος και ο Ριόλος που πιέστηκε στο τέλος, σώθηκε με την ισοπαλία.

*Παρά τις απουσίες (Γεωργιόπουλος, Ρ. Λούζι, Παπαχριστόπουλος) η Νίκη στάθηκε καλά και οι Βατσής (σκόρερ), Κάρλος Σο ήταν υπέρτεροι. Πάντως, ο Σο δέχτηκε κάρτα κίτρινη που ήταν η τρίτη.

*Προς το τέλος η Νίκη μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, καθώς είχε ευκαιρίες με τους Γαργαρώνη, Δ. Κολοτούρο!

 

Αν

Ήταν η τέταρτη φετινή συνεχόμενη επιτυχία της ομάδας του Σπύρου Αντωνόπουλου, ο οποίος πρόσεξε πολύ το παιχνίδι. Φάνηκε να έχει μελετήσει όλες τις κινήσεις και θα μπορούσε να πάρει το διπλό, αν ο συμπαθής κατά τα άλλα ρέφερι, Άγγελος Αδαμόπουλος (πρώην Ηλείας και νυν Ζακύνθου) στο 50΄ έδειχνε το δρόμο προς τα αποδυτήρια στον Κοκκίνη των γηπεδούχων που φέρθηκε «βρώμικα» στο Σο.

 

Επιτέλους πέτυχε γκολ

Από όποια πλευρά κι αν δει κανείς το 1-1 του Αστέρα κόντρα στον Παναιγιάλειο είναι μια επιτυχία, γιατί οι «βυσσινί» πέτυχαν επιτέλους γκολ. Το παιχνίδι ήταν μεταξύ ισοδύναμων αντιπάλων και ο Αστέρας αδικείται που δεν νίκησε, αν κι έφτασε πολύ κοντά στον άσο!

*Ο Θοδωρής Γκάτζιος κάνει μεθοδική δουλειά κι αυτό φαίνεται. Από εδώ και πέρα θα χρειαστεί υλοποίηση της υπόσχεσης για ενίσχυση…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος