FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Πάει στην Περιβόλα για νίκη

Ημερομηνία: 25-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεσπόζει στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής το αυριανό παιχνίδι στην Πάτρα ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τον Κόροιβο. Πρόκειται για ντέρμπι όπως και να θέλουμε να το πάρουμε. Άλλωστε κάθε χρόνο οι ομάδες παίζουν καλό μπάσκετ και συνήθως μοιράζονται τα ροζ φύλλα αγώνα. Καλοθύμητα πέρσι οι «μπλε» καθάρισαν στην Περιβόλα (63-64), ενώ οι «μελανόλευκοι» νίκησαν στην Ήλιδα (55-61).

*Φέτος οι ομάδες ξεκίνησαν εξαιρετικά. Ο Απόλλων έχει κάνει τρία στα τρία, αφού έκανε διπλό στο Ναύπλιο, ενώ ο Κόροιβος έχει μια ήττα στη Θεσσαλονίκη από το Ανατόλια, όπου οι άνθρωποι με τα γκρι  επηρέασαν το αποτέλεσμα!

*Έρχονται αμφότερες από νίκες εντός έδρας. Ο μεν Απόλλων δάμασε τον Αμύντα, ο δε Κόροιβος το Παγκράτι. Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Γιάννης Μολφέτας, με δηλώσεις του θεωρεί το σαββατιάτικο παιχνίδι πολύ δύσκολο, γιατί ισχυρίζεται πως ο Κόροιβος είναι μια πολύ γεμάτη ομάδα. Καταλαβαίνουμε όλοι πως η Περιβόλα αύριο θα είναι σχεδόν κατάμεστη.

*Θα σφυρίξουν οι Καλδίρης, Γιακείμη, Τσολάκος (άπαντες Συνδέσμου Αττικής).

 

 

Μέγα ντέρμπι στη Ζαχάρω

Το παιχνίδι της αγωνιστικής στη Γ΄ Εθνική θα γίνει την Κυριακή, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως και τον Πανηλειακό. Είναι ντέρμπι για πολλούς λόγους. Πρώτον συναντώνται δύο ομάδες που είχαν χρόνια να παίξουν αντίπαλοι. Είναι δύο τοπικές ομάδες, οι οποίες αντιμάχονται με στόχο τη σωτηρία. Ανεξάρτητα βαθμολογικής θέσης, μόλις την 6η αγωνιστική, οι ομάδες τα παίζουν όλα για όλα.

*Θα σφυρίξει ένας νέος διαιτητής, από τους λεγόμενους προχωρημένου σταδίου, ο οποίος προχθές σφύριξε Ζάκυνθος-Βλαχιώτης και γύρευε πόσο καλή έκθεση του έκανε ο Μάνθος, οπότε η ΚΕΔ θεωρώντας τον Τσοπλάκο μεγάλο ταλέντο, τον ορίζει καπάκι κι αυτή την αγωνιστική! Θα δούμε πόσα κιλά ζυγίζει! Ή μήπως πρόκειται για το διάδοχο του Βασίλη Νικάκη.

*Παρατηρητής διαιτησίας ο Βασιλάκης (Ηλείας).

*Πιένες αναμένεται να γνωρίσει το Στάδιο Ζαχάρως, μπορεί και να μισογεμίσει, αν αποφασίσουν οι Πυργιώτες να στηρίξουν το νέο Πανηλειακό.

 

 

«Ταύροι» εναντίον «Λύκων»

Παμβουπρασιακός κατά Παναργειακού την Κυριακή στις 3μ.μ.. Χαώδης η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΒ είναι ψηλά και θα καπαρώσει ψηλότερη θέση στη βαθμολογία, αν νικήσει την ομάδα από το Άργος, που φέτος δεν έχει νίκη ακόμα. Ο Ντίνος Σπυρόπουλος φαίνεται πως δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και θα προετοιμάσει τους παίκτες για ό,τι καλύτερο.

*Θα σφυρίξει ο Αυγερινός (Αρκαδίας), ο οποίος είχε διευθύνει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το παιχνίδι Σπάρτης-ΠΑΟΒ. Τον θυμάστε υποθέτουμε. Όσον αφορά τον κοσμάκη της Βουπρασίας, αν θέλει να έχει ομάδα στις εθνικές κατηγορίες, πρέπει να στηρίξει την ομάδα.

 

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Με αλλαγή της ώρας πλέον από την Κυριακή, θα έρθουν αντιμέτωπες οι ομάδες, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι. Η προσαρμογή στην αλλαγή μπορεί να έχει επιπτώσεις και να έχουμε εκπλήξεις!

*Δύο διπλά διαφαίνονται στον ορίζοντα κι ένα τρίτο είναι απειλητικό. Εννοούμε το παιχνίδι Αλφειού-Ολυμπιάδας, ενώ ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα είναι το παιχνίδι Κουρτέσι-Ν. Κόροιβος. Πάντως με δεδομένη την αστάθεια του Ολυμπιακού Σαβαλίων, αν ξυπνήσει ο Α.Ο. Ξενοφών θα το κάνει το διπλό στα Σαβάλια. Οι ομάδες έχουν συναντηθεί τον τελευταίο χρόνο τέσσερις φορές (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ) και γνωρίζονται καλά.

 

 

Το «ΟΧΙ» στην Αμαλιάδα

Πάντως, η εθνική επέτειος του «ΟΧΙ» θα γιορταστεί στην Αμαλιάδα (Αστέρας-Αίας). Έχετε κάποια αντίρρηση; Έξι Αμαλιαδίτες αγωνίζονται στον Αίαντα!

 

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Έκανε την πρεμιέρα του στο εθνικό πρωτάθλημα ο Β. Τσάκαλης. Μαζί με τους Ασημακόπουλο, Καραμέρο διηύθυναν τον αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής, Εθνικός Καλαμάτας-Καρυάτιδες Σπάρτης.

*Δεν υπάρχει διαιτητικό τρίο εκτός Ηλείας. Μόνο δύο παρατηρητές όρισε η ΚΕΔ. Τον Σταθόπουλο στη Ζάκυνθο (Τσιλιβή-Διαβολίτσι) και το Βασιλάκη στο Ζαχάρω-Πανηλειακός, όπου, όπως γράψαμε, θα δει το ανατέλλον… αστέρι της Αιτωλοακαρνανίας.

*Με την ευκαιρία διαβάσαμε σε σάιτ πως η ηλειακή διαιτησία αυτή την Κυριακή είναι σε καραντίνα, επειδή δεν ορίστηκε κάποιο τρίο. Είχε σειρά, βέβαια, ο Σταυρόπουλος, αλλά κανείς δεν ξέρει, γιατί δεν μπήκε. Μάλιστα περιμέναμε να μπει στο ηλειακό ντέρμπι. Μη μας κάνει εντύπωση, όμως, γιατί ηλειακή διαιτησία είναι σε συνεχόμενη καραντίνα και ουδείς από την ΕΠΣ ασχολείται. Αφήστε που εγέρθηκε μέγα ζήτημα για τα λάθη που έκανε τις προάλλες ο εκπαιδευτής Χρονόπουλος. Αλλά καλά να τα παθαίνουμε, λες κι εδώ δεν υπάρχουν εξαιρετικοί εκπαιδευτές σε… καραντίνα όμως.

 

 

Ο Μάνθος

Διαβάσαμε πως ο Χρυσόστομος Μάνθος που έκανε ένα ατυχές πέρασμα από τη διαιτητική Ηλεία, δίδαξε κανονισμούς στους διαιτητές της Ζακύνθου την Κυριακή πρωί. Το απόγευμα ήταν παρατηρητής στον αγώνα Ζάκυνθος-Βλαχιώτης. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

 

 

Ούτε γάτα ούτε ζημιά

Ο «κοντός» αλωνίζει τα γήπεδα κι όπου βρίσκει ευκαιρία καθαρίζει. Δίνει ευκαιρίες σε ομάδες ελλιπείς να παίξουν. Κανονίζει ακόμη και το σκορ που θα γραφεί στο φ.α.. Και οι φερέλπιδες διαιτητές τον ακούνε κι εκάστοτε εκτελούν τις εντολές του, ώστε να παίρνουν μαθήματα και οι βοηθοί που είναι νεαροί και κάνουν χάζι. Το θέμα όμως, ούτε καν αναφέρθηκε στην επιμορφωτική της περασμένης Δευτέρας. Άρα ούτε γάτα ούτε ζημιά.

 

*Αγίου Δημητρίου αύριο, εθνική γιορτή τη Δευτέρα. Χρόνια πολλά, χωρίς βία στα γήπεδα!

 

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot