FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ώρα μηδέν για Πανηλειακό

Ημερομηνία: 10-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεν τρέφουμε πολλές ελπίδες ότι σήμερα θα δοθεί λύση στο ακανθώδες θέμα του Πανηλειακού. Χωρίς να κομίζουμε «γλαύκα εις Αθήνας» αυτό θεωρούμε ότι είναι δύσκολο, υπό τις παρούσες συνθήκες, να βρεθεί σήμερα λύση.

*Στο παρασκήνιο δεν υπάρχει κάποια κίνηση που να δίνει ελπίδες, εκτός κι αν κινούνται πολύ-πολύ παρασκηνιακά.

*Θα πάθει ο Πανηλειακός χειρότερα απ’ όσα πέρσι που άλλαξε σαν τα πουκάμισα τους προπονητές και τους παίκτες. Ήδη οι μονοχρονίτες παίρνουν δρόμο για άλλες πολιτείες…

 

Διεργασίες στον Κόροιβο

Στις ομάδες της Α2 έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για τη νέα περίοδο. Δειλά-δειλά. Με δυσκολίες στις πλείστες ομάδες, αφού δεν υπάρχει η οικονομική ευχέρεια πλέον. Στον Κόροιβο ήταν πολύ άσχημο το γεγονός ότι δεν συνέχισε ο Σαμόλης για δικούς του λόγους. Έτσι έρχονται πίσω όλα. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις.

*Θυμάστε το Λόουερι που έπαιζε στην ομάδα το 2014; Έκλεισε στον Προμηθέα!

 

Πολύ κοντά

Έγινε η πρώτη συνέλευση της Νίκης Τραγανού, με παρουσίες ικανές αλλά και απουσίες. Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. είναι πολύ κοντά, με πρόεδρο γνωστό όνομα να αναλαμβάνει, αλλά επειδή το ρεπορτάζ τρέχει δεν θα αναφερθούμε σε ονοματολογία.

 

Απροθυμία

Πολλές δυσκολίες αντιμετωπίζει ο Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου, ώστε να κάνει νέο Δ.Σ.. Υπάρχει κούραση και απροθυμία. Θα δούμε προσεχώς. Πάντως έγινε μια εκδήλωση με ορχήστρα και γουρνοπούλες, αλλά δεν είχε την επιτυχία που όλοι περίμεναν στην ομάδα.

 

Ανθεί ο ηλειακός στίβος

Και νέες διακρίσεις για τον ηλειακό στίβο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων. Στα Τρίκαλα, κάτω από αφόρητη ζέστη, διακρίθηκαν ιδιαίτερα δύο κορίτσια. Η Γεωργία Δεσπολλάρη του Απόλλωνα Πύργου (προπονητής ο Θανάσης Παπαγρηγορίου) ήρθε δεύτερη στα 800μ. με χρόνο 2.19.35.

*Τρίτη ήταν η Ζωή Τραγουστή του Κοροίβου Αμαλιάδας στα 100μ. με 12.26 (προπονητής ο Νίκος Καστανάς). Αυτά τα δύο κορίτσια θα μετάσχουν προσεχώς στη συνάντηση Ελλάδος-Κύπρου, όπου αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

*Ο ηλειακός στίβος ανθεί χάρη στο μεράκι ορισμένων ανθρώπων, δηλαδή των προπονητών, που προσπαθούν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Να τους δούμε κι αργότερα να διακρίνονται!

 

Άνοδος για την Αμαλιάδα (2008)

Στη Γ΄ Κατηγορία, πέραν του πρωταθλητή Αιόλου, ανέβηκαν κατηγορία κι άλλες ομάδες. Θα τις δούμε στη συνέχεια, όπως κι όλες τις άλλες ομάδες της μικρής κατηγορίας.

*Η Αμαλιάδα 2008 είναι μια ομάδα-σχολή του Ολυμπιακού στην Αμαλιάδα, που ανθεί εδώ και έντεκα χρόνια. Στο πρωτάθλημα Ηλείας μετέσχε για δεύτερη χρονιά. Πέρσι τερμάτισε τέταρτη. Φέτος ήρθε δεύτερη. Στην κανονική περίοδο ήρθε δεύτερη σε ισοβαθμία με τον Αίολο. Στη δεύτερη φάση ήταν δεύτερη με διαφορά 5 βαθμών. Πέτυχε 10 νίκες κι έχασε 4 φορές. Είχε την καλύτερη άμυνα και χάρη σε αυτήν πέτυχε την άνοδο!

*Η ομάδα αποτελείται από παιδιά της Ακαδημίας, με προπονητές τους Σπύρο Παναγιωτακόπουλο και Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Η ομάδα δεν έχει δικό της γήπεδο. Αγωνίστηκε στα γήπεδα Σώστη, Καλυβίων, Σαβαλίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ξεχώρισαν οι Δουλαβέρης (10 γκολ στα πλέι-οφ), Ραφαήλ Μπατζαλής (4 γκολ στην κανονική περίοδο), Βασιλόπουλος (10 γκολ στην κανονική περίοδο), Καμπούρης (8 γκολ).

*Την ομάδα στηρίζουν ο επιχειρηματίας Τάκης Νέζης και Γιώργος Ξυδιάς.

 

Ιδού οι Πρίγκιπες!

Μετράει αρκετά χρόνια η Ακαδημία των Λεχαινών «Πρίγκιπες» του Ζαπάντη και του Χρήστου Κράγκαρη. Στόχος και αυτοσκοπός της Ακαδημίας δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά να παίζουν ποδόσφαιρο τα παιδιά!

*Εδώ και χρόνια έχουν συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, ο Κουτσογιαννόπουλος, είναι παίκτης της Κ15, ενώ δοκιμάζεται τώρα κι ο Ελέζι. Η ομάδα αγωνιζόταν στο γηπ. Λεχαινών, με το Γ. Ζαπάντη να είναι κορυφαίος (παρότι ήταν στρατευμένος) με 7 γκολ. Εξαιρετικοί παίκτες και οι Στέλιος Κλάδης, Ανδρέας Καρασάββας. Οι «Πρίγκιπες» ήταν τρίτοι στην κανονική περίοδο με 29 βαθμούς (έναν πόντο πίσω από τους δύο πρώτους). Στα πλέι-οφ τερμάτισαν τρίτοι με 9 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες, έχοντας την καλύτερη επίθεση. Κορυφαίος σκόρερ της Γ΄ Κατηγορίας ο Λούτσας με 15 γκολ.

 

Τέταρτος ο Θρίαμβος

Το πυργιώτικο σωματείο «Θρίαμβος» ανασυστάθηκε εδώ και δύο χρόνια και φέτος πέτυχε την άνοδο, ως τέταρτος, εν μέσω συμπληγάδων, αφού είχε σε βάρος του μια διακοπή με Σμίλα και τιμωρία με αφαίρεση βαθμών. Στην κανονική περίοδο πέτυχε 4 νίκες, 3 ισοπαλίες κι έχασε 7 φορές και 15 βαθμούς. Στα πλέι-οφ ισοβάθμησε στους 8 βαθμούς με το Σμίλα, αλλά κέρδισε στην ισοβαθμία.

*Πρόεδρος είναι η κα Μαρίνα Τσούση και κουμανταδόρος ο Σάκης Σκουτέρης. Προπονητές ο Τάσης Τσαντίλης και αργότερα ο Γ. Κομπορόζος. Στους σκόρερς πρώτος ο Γιάννης Καπετανάκης με 10 γκολ, δεύτερος ο Τοσκάι με 6 γκολ και τρίτος ο Νικητόπουλος με  5 γκολ.

*Σημαντικοί ποδοσφαιριστές που βοήθησαν οι Γ. Σταθόπουλος, Γ. Γουβιάς, Νικητόπουλος, Ν. Αποστολόπουλος, Σάκης Παπαδόπουλος, Φουσκαντέρης, Γ. και Ν. Αβραμόπουλος και Γεωργακόπουλος.

*Στο αυριανό «Ανοιχτό Γήπεδο» οι τέσσερις υπόλοιπες ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος