FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Οι εκλογές της Ε.Π.Ο. ηλεκτρονικά

Ημερομηνία: 11-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην αθλητική εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, φάνηκε ουσιαστικά ότι ο Ζαγοράκης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ε.Π.Ο. στη θέση του αποτυχούντος Γραμμένου, ο οποίος από καιρό έχει παραδώσει τα… κλειδιά της Ομοσπονδίας!

*Ο Αυγενάκης αποδείχτηκε πολύ δυνατός ως Υφυπουργός Αθλητισμού, αφού κατόρθωσε να επιβάλλει με μεγάλη υπομονή και επιμονή τον εκλεκτό της Κυβέρνησης. Στην εκπομπή του Θωμαΐδη, λοιπόν, εκτός των άλλων για το θέμα μίλησε ο Δημήτρης Κουπτσίδης, ο οποίος είπε πως δεν θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα για την Ε.Π.Ο.. Αν έχει δίκιο ή όχι θα το δούμε σε λίγες μέρες, γιατί στις 17 Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία των υποψηφιοτήτων.

*Ο καημένος ο Ψαρόπουλος, που είχε προκριθεί, δεν πρόκειται να βάλει υποψηφιότητα, όπως τις άλλες φορές. Τούτη τη φορά πήγε άκλαυτος! Τον έφαγε μεθοδικά ο Αυγενάκης.

*Επίσης στην «Δίκη» ήταν και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, που ψηφίζει κι αυτός Ζαγοράκη. Όπως γράφτηκε και χθες να δούμε τι θα κάνει η αντιπολίτευση.

*Το ωραιότερο είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν ψηφιακά, δηλαδή ηλεκτρονικά κι αυτό έχει γούστο.

 

Οι ενωσιακές εκλογές

Θα πάμε και λίγο στις ενωσιακές εκλογές που πλησιάζουν. Στις 31 Μαρτίου έχει αποφασίσει ο Πρόεδρος και οι συν αυτώ ακόλουθοί του. Ημέρα Τετάρτη είναι και με τη νέα ώρα, στις 4 μετά το μεσημέρι. Τη συνέλευση την πήγαν στο Ενωσιακό γήπεδο που έχει άπλα και δεν πληρώνουμε ενοίκιο. Θα είναι λίγο μακριά αλλά δεν πειράζει. Συνωστισμός δεν θα υπάρξει, γιατί (άκουσον-άκουσον) θα ψηφίσουν μόνο 18 σωματεία!

 

Τα κουμαντάρεις

Ο νόμος Αυγενάκη είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του απερχόμενου συμβουλίου. Γιατί, τα 18 σωματεία τα κουμαντάρεις όπως θέλεις!

 

Περίεργες εκλογές

Πάντως, τα δικαιολογητικά δεν έχουν φτάσει στα σωματεία ακόμη, να δούμε τι θα κάνουν, ποιους θα προτείνουν, γιατί το ωραίο είναι πως οι 22 υποψήφιοι δεν μπορούν όλοι να βρουν ομάδα. Δεν ξέρουμε τι έκανε ο φίλος μας ο Βύτανος, γιατί ο Ηλειακός Βαρθολομιού δεν είναι στα 18 προνομιούχα σωματεία. Ούτε η Πόλυ, αφού η ομάδα του χωριού της είναι εκτός λίστας. Περίεργες εκλογές τω όντι.

 

Προς γνώσιν

Ας έχουν υπόψη τους όλοι πως δεν είναι το 2017 που τα τρία σωματεία δεν γνώριζαν. Τώρα γνωρίζουν όλοι και το Διαιτητικό Δικαστήριο απέχει καμιά τριακοσαριά χιλιόμετρα. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. Εγώ πάντως προ καιρού είχα γράψει ποια σωματεία επηρεάζει κάθε παράταξη και με αντιμετώπισαν ειρωνικά, γιατί όλα μαθαίνονται…

 

Ο Ανδρέας κατεβαίνει

Μια σημαντική προσωπικότητα κατέρχεται πάλι στις εκλογές. Είναι ο φίλος Ανδρέας Νικολακόπουλος, προτεινόμενος από τον Πανηλειακό. Ένας άνθρωπος με γνώση και γνώμη!

 

Οι Πρίγκιπες

Κάπου κάτι διάβασα για τους Πρίγκηπες. Υπάρχει άραγε κάποιο πρόβλημα;

 

Σκίζει

Βρήκατε δικαστικό αντιπρόσωπό; Αν ακόμη δεν βρήκατε, θα σας προτείνω έναν δικηγόρο που σκίζει!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος