FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Ξενοφών βλέπει Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 04-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με συνοπτικές διαδικασίες στην πρώτη κιόλας συνέλευση, οι άνθρωποι του Α.Ο. Ξενοφών, πήραν την απόφαση να μετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Γήπεδο με κερκίδες, χλοοτάπητας, ενώ ο δήμος θα πρέπει να ενδιαφερθεί και για ανακαίνιση των αποδυτηρίων. Όλα αυτά συζητήθηκαν με την παρουσία του προέδρου, Γιάννη Βλαχόπουλου και των στελεχών του Δ.Σ., αλλά και άλλων εκτός Συμβουλίου, οι οποίοι υποσχέθηκαν να βοηθήσουν στη νέα πρόκληση της ομάδας.

*Ήταν παρόντες οι Κουής, Κομπορόζος, Τουρής, Φωτόπουλος κι άλλα στελέχη.

 

Πλην Αναμουρλίδη;

Αγωνιστικά η ομάδα θα προσπαθήσει να κρατήσει όλους τους παίκτες, πλην του Αναμουρλίδη ίσως, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους έχει μετοικήσει στην Αθήνα. Επιπροσθέτως, θα ενισχυθεί με κάποιους παίκτες (υπάρχει μεγάλη προσφορά γνωστών παικτών), ώστε να παρουσιαστεί ένα ικανό σύνολο.

*Παράλληλα θα πλαισιωθεί το συμβούλιο και με άλλους παράγοντες, ενώ θα γίνουν επαφές με τους υπάρχοντες, αλλά και άλλους χορηγούς. Μην ξεχνάμε ότι η περιοχή είναι μεγάλη και είναι ικανή να κρατήσει την ομάδα στην ανώτερη κατηγορία.

 

Προχωράει η Νίκη

Η Νίκη Τραγανού μπαίνει στις διαδικασίες ανάδειξης  νέας διοίκησης με όραμα πλέον την Α΄ τοπική. Μεγάλη δύναμη στο τοπικό ποδόσφαιρο η ομάδα της μεγάλης Κοινότητας θα πορευτεί στη νέα κατάσταση πραγμάτων. Ελπίζουμε με μια κι έξω!

 

Εξυγίανσης συνέχεια

Καλά οι άνθρωποι εκεί στην ΕΠΟ δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πέρυσι είχαμε το φαινόμενο τα Δωδεκάνησα να έρθουν στην Αχαϊοήλιδα και φέτος να φτιάξουν όμιλο Κρήτης με 9 ομάδες! Εξυγίανση στον… κύβο!

 

Αδράνεια

Νομίζετε πως το να συνεχίζεται η αδράνεια στον Πανηλειακό τιμάει κανέναν από την απελθούσα διοίκηση; Πάρτε αποφάσεις, γιατί σε λίγο θα είναι αργά!

 

Το Καταστάρι

Άλλη μια ομάδα της περιοχής δεν πρόκειται να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής. Είναι το Καταστάρι, το οποίο πέρυσι πρωταγωνίστησε στον 7ο όμιλο. Η παραίτηση του χορηγού Ποταμίτη ήταν η κύρια αιτία της απόφασης της ομάδας από τη Ζάκυνθο.

 

Συγκροτείται ο Α.Ο.Μ.

Χωρίς το μεγαλοπαράγοντα, Γιάννη Βρέτταρο, θα προχωρήσει φέτος ο Α.Ο. Μακρισίων. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις κι έχουν παρθεί αποφάσεις, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο για το μακρισέικο ποδόσφαιρο.

 

Αναταραχή στο Σύνδεσμο Διαιτητών

Είχαν δεν είχαν ανακατεύτηκαν τα διοικητικά στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ηλείας. Μάθαμε, πως τα μέλη του Δ.Σ., Νίκος Λαμπρόπουλος και Πάνος Αθανασόπουλος, έδωσαν στον πρόεδρο, Σπύρο Βασιλείου, τις παραιτήσεις τους, διότι δεν υλοποίησε καμιά από τις υποσχέσεις του!

 

Ο πρωταθλητής Αίολος

Ο θεός των ανέμων βγήκε πρωταθλητής  στη Γ΄ τοπική με επέλαση χιλίων… ανέμων! Αρχικά βγήκε πρώτος στην κανονική περίοδο, έχοντας 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Έχει έδρα τον Πύργο και είναι η πασίγνωστη σχολή ποδοσφαίρου στις αρχές της Καταρραχίου. Ένας από τους δασκάλους της σχολής είναι ο Κώστας Σκαρτσιάρης, ο οποίος φέτος παραχώρησε τη σκυτάλη στο Νίκο Αντωνόπουλο, που είχε την ευθύνη των 18 παικτών της ομάδας. Ουσιαστικά η ομάδα δεν είχε γήπεδο. Έπαιξε στο Ενωσιακό, στο Πελόπιο και κατέληξε στο Λαμπέτι!

*Ο Ν. Αντωνόπουλος τόνισε: «Η πρωτιά ήταν ένας άθλος, γιατί 6 παιδιά δεν είχαν παίξει σε μεγάλο γήπεδο. Νίκησαν το άγχος τους και στα πλέι-οφ έκαναν… περίπατο».

 

Αυτοί πήραν το πρωτάθλημα

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα ονόματα των μικρών πρωταθλητών: Μιχ. Ανδρουτσόπουλος (πορτιέρε), Μπεβούδας, Κολλάς, Σκαρτσιάρης, Παπαδόπουλος, Δημητρακόπουλος, Καραμεσίνης, Γιαννακόπουλος, Γιαννικόπουλος. Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Μιχαλόπουλος με 14 γκολ και ακολούθησαν οι Μπεβούδας 5, Σκαρτσιάρης 4.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος