FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Πανηλειακός χρειάζεται τη βοήθεια όλων

Ημερομηνία: 16-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στον Πανηλειακό γίνεται  μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε η ομάδα των ανθρώπων που έχει αναλάβει τις τύχες του να πάρει οικονομική ανάσα και να κλείσει κάποιους έμπειρους παίκτες, που είναι ακόμη ελεύθεροι. Οι προύχοντες του Πύργου καλόν είναι να μετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια με πρώτο και καλύτερο το δήμαρχο της πόλης, Γαβρίλη Λιατσή. Περιμένουν όλοι να ακούσουν και να διαβάσουν την προσφορά του, ώστε να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι.

*Να ακολουθήσουν οι βουλευτές πάσης απόχρωσης και κόμματος. Ο Διον. Καλαματιανός έδωσε το παράδειγμα. Θα πρέπει να ακολουθήσουν οι «Πυρσοί» όχι μόνον οι τελευταίοι, αλλά και οι προηγούμενοι της τριετίας. Περιμένουμε…

 

Για την κάρτα

Έχουν ανακατευτεί πολλοί σχετικά με την κάρτα που θα δώσει η Επιτροπή, που έχει συσταθεί από την Αρχή του μπάσκετ, στην ομάδα που θα πάρει τη θέση του Ολυμπιακού στη Basket League. Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας από την Αμαλιάδα εξεμάνησαν με κάποια πράγματα που γράφτηκαν. Υπομονή ως τη Δευτέρα.

 

Θέλουν ενίσχυση

Άργησε αρκετά να ετοιμαστεί ο ΑΠΟ Κουρτεσίου. Φαίνεται υπήρχαν δυσκολίες. Άλλωστε το Κουρτέσι είναι μια μικρή κοινότητα και είναι πολυτέλεια να έχει ομάδα στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής. Να προσθέσουμε ότι σε λίγα εκτάρια υπάρχουν τέσσερις ομάδες στην κατηγορία. Άργησαν αρκετά να ξεκινήσουν, αλλά έβγαλαν συμβούλιο και ανέθεσαν την τεχνική ηγεσία σε έναν άγνωστο εν πολλοίς προπονητή, πτυχιούχο, τον Γ. Βαγγελάκο. Δεν έχασαν παίκτες, αλλά πρέπει να κάνουν συντονισμένες προσπάθειες για ενίσχυση της ομάδας.

 

Έτοιμο το Γούμερο

Αυτοί σε αντίθεση με πολλές ομάδες πήραν αποφάσεις μάνι-μάνι. Συνεχίζει ως παίκτης και προπονητής ο Χρήστος Αγγελόπουλος. Έχουν πρόβλημα με το γηπεδικό, αλλά κράτησαν το έμψυχο δυναμικό και πήραν παίκτες για συμπλήρωμα. Θα τους ενισχύσει στη μεσαία γραμμή ο Νικολόπουλος, που ξέρει μπαλίτσα.

 

Να κλείσει και τον Πέτρο

Νεοφώτιστος ο Ηλειακός Βαρθολομιού. Θέλει να κάνει αξιόλογη πορεία και να μην είναι περαστικός. Βγήκε ο ίδιος πρόεδρος (Γιάννης Τζήκας), ενώ ανανέωσε ως προπονητής ο Μιχάλης Καλαρίτης. Απέκτησε τους Ράλλη, Ραυτόπουλο, Λόξα και το θηριώδη τερματοφύλακα Κολίτζα (πέρυσι στη Δάφνη). Θα πρέπει να κλείσει και τον άλλο Τσουκαλά, τον Πέτρο, που είναι γρανάζι στη μηχανή της ομάδας.

 

Πανηγυρικά στην Α1

Νεοφώτιστος και ο Πέλοπας Πύργου. Επανήλθε πανηγυρικά στην Α1 τοπική μετά από πολλά χρόνια. Έκανε σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του έμπειρου Νίκου Δαβουρλή, με διπλή ιδιότητα (παίκτης-προπονητής), ενώ κράτησε ως γυμναστή το Μάκη Κόκκαλη. Δεν έχασε παίκτες, ενώ πήρε και τον τερματοφύλακα Μικελόπουλο, τον Αγριδιώτη (από Γούμερο), τον έμπειρο Κοζοκάρου και τον δεξιοτέχνη Αστερόπουλο. Ίσως να θέλει και κάτι ακόμη, ώστε να καλυφθεί το κενό του Μπάμπη Χριστακόπουλου, που κρέμασε τα παπούτσια του.

 

Βίοι παράλληλοι

Ο Ενιπέας και τα Μακρίσια  έχασαν τους χορηγούς τους. Αποχώρησαν οι Μπακοβασίλης, Βρέτταρος και μαζί τους αποχώρησε όλος ο… μισθοφορικός στρατός. Καμιά δεκαριά από τον Α.Ο.Μ., κάπου 19 από τον Ενιπέα! Την προσεχή Δευτέρα λήγει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής, οπότε θα φωτιστούμε τι θα γίνει με αυτές τις δύο ομάδες.

 

Περί Αστέρα ο λόγος

«Ουκ ην φωνή, ουκ ην ακρόασις». Στην αρχαία ελληνική, χάριν παιδιάς το γράφουμε. Ούτε  φωνή ούτε ακρόαση στην Αμαλιάδα για τον Αστέρα. Μυστήριο καλύπτει τα πάντα στο «βυσσινόλευκο» στρατόπεδο. Θα είναι αποκαλυπτική των προθέσεων των ανθρώπων που χειρίζονται τις τύχες της ομάδας, η Δευτέρα, όπου λήγει η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής.

 

Εκκρεμότητες στην Α2

Στην Α2 υπάρχουν μεγάλες εκκρεμότητες. Σε ορισμένες ομάδες δεν κινείται… φύλλο. Για παρακολουθείστε πιο κάτω: Λεχαινά, Α.Ε. Πηνείας, Μαγούλα, Μυρτιά, δεν κινείται φύλλο. Με δεδομένο ότι θα ανεβούν τουλάχιστον δύο ομάδες στην Α1, θα μεγαλώσουν οι εκκρεμότητες. Προσεχώς θα δούμε το έργο!

 

Φήμες

Φήμες κυκλοφορούν πως ο πρόεδρος της Διοργανώτριας, Άρης, σκέπτεται σοβαρά να καταργήσει τη Γ΄ Κατηγορία! Λέτε; Εδώ από τη συνέλευση του 2012 του είχαμε μηνύσει να την καταργήσει, αλλά αυτός επέμενε να την κάνει με 8 ομάδες. Ο καιρός θα αποκαλύψει τις προθέσεις του.

 

Εμφανίστηκαν

Εμφανίστηκαν αίφνης από τη Διαιτησία κι έβγαλαν ανακοίνωση: «Οι ομάδες που επιθυμούν να παίξουν φιλικά, να στέλνουν εγγράφως αίτημα στην ΕΠΣΗ». Το προφορικό, ρε παιδιά, δεν πιάνει;

*Γιορτάσαμε την Παναγιά. Κι από χρόνου, αδέρφια. Καλά να περνάτε. Έχουμε κι άλλα πανηγύρια! Τα λέμε από Δευτέρα…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος