FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό γήπεδο: Ο Κόροιβος δεν μπορεί να χάσει!

Ημερομηνία: 26-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Κόροιβος μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα της Α2. Υπολογίζεται ως μια ήρεμη δύναμη, με καλούς καλαθοσφαιριστές, δυνατό κόουτς, τον κ. Σορώτο και πάει για τρίτη νίκη. Το ερώτημα είναι, αν ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοίκησης να στηρίξει με την παρουσία του την ομάδα. Η Α2 Κατηγορία δεν είναι κάποια παραπεταμένη κατηγορία. Εκεί ανήκουν ιστορικές ομάδες και νέες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ.

*Η Καστοριά έχει και αυτή δύο νίκες και μια ήττα. Δεν έχει όμως νίκη εκτός έδρας. Άρα δικαιούται το κίτρινο φύλλο αγώνα!

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας θα νικήσει!

Με ανοιχτές αγκάλες περιμένει ο Παμβουπρασιακός το νεοφώτιστο στην κατηγορία Παλληνιακό. Η ομάδα από την ανατολική Αττική έκανε μία νίκη εκτός προγράμματος στη Ραφήνα και προβάλλει στη δεύτερη θέση, ισόβαθμος με τον εκπρόσωπο της Βουπρασίας. Άρα το παιχνίδι παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον κι ας λέει ο φίλος Μίκι Τσίρκοβιτς «δεν πάμε για πρωτάθλημα».

*Με την ευκαιρία να ευχηθώ για τα γενέθλιά του, διότι τον γνωρίζω πολλά χρόνια από ποδοσφαιριστή ακόμη. Παρένθεση αυτή. Κανένας δεν έγραψε πως η ομάδα πάει για πρωτάθλημα. Γι’ αυτό φρόντισε η καλή ΕΠΟ άλλωστε. Όμως και η δεύτερη θέση καλή είναι κατά τη γνώμη μας και κάπου οδηγεί. Το θέμα προς το παρόν είναι η αυριανή νίκη και ο κόσμος να πάει στο γήπεδο. Θα σφυρίξει ο Γιούργας (Κέρκυρας) έμπειρος για την κατηγορία.

 

Για τρίτη νίκη ο Πανηλειακός

Το ζητούμενο για τον Πανηλειακό αύριο είναι η τρίτη νίκη, ώστε η ομάδα παρά τα υπάρχοντα προβλήματα από το καλοκαίρι κιόλας, να πάρει πάνω της και να ανεβεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του ομίλου. Ο κόσμος σίγουρα, παρά το ακατάλληλο της ώρας θα κατέβει στο γήπεδο και θα στηρίξει παίκτες και προπονητή. Η ομάδα θα είναι πλήρης, ώστε και οι επιλογές του προπονητή να είναι οι καλύτερες. Θα σφυρίξει ο Λιάρος (Λακωνίας) για δεύτερη χρονιά στον πίνακα Γ΄ Εθνικής.

 

Επιτυχία των Κολοτουραίων!

Μετά την ήττα της Νίκης στο Τραγανό από τον Παναιγιάλειο, που συντάραξε την ομάδα, είχα συστήσει με σχόλιό μου υπομονή και αυτοκυριαρχία. Η ήττα από τον Ιάλυσο στη Ρόδο ήταν φυσιολογική. Όμως, η ισοπαλία με τον επίσης δυνατό Διαγόρα, ήταν τεράστια επιτυχία. Πριν τον αγώνα, ένας συνδρομητής σε τοπικό σάιτ της Ρόδου έγραψε: «Στο Οικονομίδειο, κάτω από τρία μπαλάκια, θα είναι αποτυχία για τον Διαγόρα». Ο ίδιος αργότερα διερωτήθηκε: «Πόσοι Κολοτούροι παίζουν;». Δικαιολογείται γιατί δεν γνώριζε ούτε είχε διαβάσει!

*Για το Διαγόρα και το Νίκο Παντέλη ήταν η τρίτη συνεχόμενη αποτυχία (ήττα από Ιάλυσο, ισοπαλία στα Βραχνέικα, ισοπαλία χθες με τη Νίκη).

*Πλην των 14 που έπαιξαν στον πάγκο ήταν ακόμη οι Παπαπέτρου, Καλογερόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ανδριόπουλος.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Έκτη αγωνιστική στον άγριο κόσμο και το πρωτάθλημα συνεχίζεται την ημέρα του «ΟΧΙ», αλλά και την προηγούμενη. Έχει αρκετά ενδιαφέροντα που ξεκινούν, με αλλαγή της θερινής ώρας το πρωί της Κυριακής.

*Το παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει στα Μακρίσια ανάμεσα στην ομάδα του Αριστογείτονα Ρουμελιώτη και στον Ολυμπιακό Σαβαλίων, που είναι ο πρώτος στη βαθμολογία και ακόμη διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος ως τώρα. Αν το δίδυμο Μαρσέλη-Ερνέστου φύγει νικητής από κει μέσα, φωτιά στα μπατζάκια μας!

*Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον βαθμολογικό και αναμένονται ακόμη και τρία διπλά!

 

Ο Βασίλης Αντωνιάδης

Ο καλός φίλος Βασίλης Αντωνιάδης τελικά δεν ανέλαβε ποτέ τον Κακόβατο. Απλώς πήγε κι έδειξε στους παίκτες λίγη τακτική. Η αιτία είναι, πως επαγγελματικοί λόγοι (διευθυντής στην ALPHA Ζαχάρως) δεν του επιτρέπουν κάτι τέτοιο, διότι έχει αποσυρθεί από την προπονητική εδώ και διετία. Δυστυχώς υπάρχουν και πληροφοριοδότες ανίδεοι ή που θέλουν να μας κάνουν πλάκα.

 

Και πάλι ο Μαρκαντωνάτος

Το σερί του Γιώργου Μαρκαντωνάτου συνεχίζεται φέτος. Ο διαιτητής που αδικήθηκε  κατάφωρα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ πήρε τον πέμπτο συνεχόμενο ορισμό του. Έχει σφυρίξει ως τώρα στο Τραγανό, την Καλαμάτα, Πύργο, Ζάκυνθο και αύριο πηγαίνει στο Άργος (Παναργειακός-Παναρκαδικός) με βοηθούς τους Πήττα, Καραλή. Είναι μόνος του στον πίνακα Γ΄ Εθνικής και αλωνίζει. Μην το ματιάσουμε.

*Άρχισε η Β΄ τοπική κι ο υπεύθυνος ορισμών των διαιτητών κ. Κυριακάκης αυτοσχεδιάζει. Δοκιμάζει διαιτητές σε μια σκληρή κατηγορία, όπου βασιλεύει  η άγνοια και η ασυδοσία. Να ξέρει, πως ένας διαιτητής θα πρέπει να τον δει πρώτα κι έπειτα να τον στέλνει στα γήπεδα να σφυρίζει. Δεν κάνουν όλοι οι διαιτητές να κρατούν σφυρίχτρα. Τους ταιριάζει το σημαιάκι. Τα πρώτα μηνύματα δεν είναι καθόλου καλά και ο νοών νοείτω.

*Μετά το μάθημα  στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, ο κ. Καραγιάννης θα κάνει το ταξιδάκι του στην Κεφαλονιά, ως παρατηρητής διαιτησίας (Εικοσιμία-Λέρνα).

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot