FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Ιάλυσος πήρε την πρωτοπορία

Ημερομηνία: 24-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Τα πράγματα στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής παίρνουν το δρόμο τους, παρότι βρισκόμαστε μόνον στην τέταρτη αγωνιστική. Ο Ιάλυσος Ρόδου πήρε την πρωτοπορία, ενώ ο Διαγόρας έχει μείνει πίσω, κατά πέντε βαθμούς! Βέβαια, υπάρχει και το ρεπό που επηρεάζει τη βαθμολογία, όμως τα πράγματα ως τώρα κάτι δείχνουν.

*Ο Ιάλυσος με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες οδηγεί την κούρσα κι αν το Σάββατο νικήσει στη Ραφήνα θα σταθεροποιηθεί. Θα τον ακολουθήσει  ο Παμβουπρασιακός, που αναμένεται να νικήσει τον Παλληνιακό, ο οποίος έχει ήδη μία ήττα από τον Ιάλυσο.

*Από τις ηλειακές ομάδες, ως φαίνεται, δεν θα έχουν πρόβλημα η ομάδα του Τσίρκοβιτς και ο Πανηλειακός, ενώ ο Αστέρας και η Νίκη, αν δεν βελτιωθούν σύντομα, θα αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις.

Λήγουν οι μεταγραφές

*Απομένει μια εβδομάδα για τη λήξη των μεταγραφών. Θα γίνουν οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων. Ο Πανηλειακός και ο ΠΑΟΒ ως φαίνεται δεν θα προχωρήσουν σε άλλη κίνηση. Η Νίκη Τραγανού κινείται κάπως και προσπαθεί να κάνει εκείνο που δεν έκανε τόσο καιρό, ενώ και ο Αστέρας κάτι πάει να κάνει.

*Στα τοπικά περιμένουμε να δούμε πού θα καταλήξει ο Μπράβος…

Ασύμφορη ισοπαλία

Το 0-0 στο γήπεδο Σκουροχωρίου, ανάμεσα στον τοπικό Λευκό Αστέρα και την ομάδα των «Γενναίων» του Καταραχίου, κανέναν δεν συνέφερε και κυρίως τους γηπεδούχους. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες τελικές. Το Σκουροχώρι έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Σταματελάτο, Καραντώνη, Λιαρόπουλο. Διακρίθηκε ιδιαίτερα ο αμυντικός Κάρδαρης που δεν έχασε καμία μονομαχία. Είχε να παίξει διετία και φέτος κάνει νέο ξεκίνημα. Στην άλλη μεριά η Θύελλα έκανε το καλύτερο με πρωταγωνιστή στην άμυνα, έναν πρώην Σκουροχωρίτη, τον Τόλια. Παραμένει χωρίς προπονητή επίσημο η Θύελλα και χρέη εκτελεί ο έμπειρος Δεσύλλας.

Η Δόξα είναι για ψηλότερα

Στα φόρτε της η Δόξα πήρε διπλό στη Γαστούνη με εκπληκτικό σκορ (1-4). Έτσι βελτίωσε τη θέση της στη βαθμολογία και θα πάει ακόμα ψηλότερα. Έχει τους παίκτες που μπορούν να φέρουν ψηλά την ομάδα, ενώ φαίνεται και η δουλειά του Αλέξη Γαλάνη. Ο Τάκης Καμαρινός, ο Μηλαδόπουλος και ο Καζαντζής ήταν οι καλύτεροι. Όσον αφορά τον Αίαντα, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έχει πολλή δουλειά να κάνει, ώστε να βελτιώσει την εικόνα του.

Εύκολο πέρασμα

Για τον Α.Ο. Ξενοφών, το πέρασμα από τη Ν.Μανολάδα ήταν ευκολότατο. Καθάρισε το παιχνιδάκι στο πρώτο 20λεπτο χωρίς να απειληθεί στη συνέχεια. Στο 82΄ με ένα αδέξιο πέναλτι μείωσε η Προοδευτική σε 1-2, αλλά δεν είχε δυνατότητα για ισοφάριση. Ο Δημάκης, ο Κωνσταντόπουλος κι ο Μπακατσέλος αξιολογικά ήταν οι καλύτεροι της Κρέστενας, ενώ οι Μπιτούνης, Α. Βαλογιάννης και Νικολετάκης ξέφυγαν από τη μετριότητα της Προοδευτικής. Ο Χρηστίδης έχει δουλειά να κάνει, ώστε η ομάδα του να βρει τα πατήματά της.

*Κράτησε το παιχνίδι ο Άγγελος Πήττας με όπλο την κίτρινη κάρτα. Αυτή την εποχή είναι ο κορυφαίος διαιτητής.

Αήττητος και πρωτοπόρος

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, μετά την τέταρτη αγωνιστική της Α2, είναι μόνος πρώτος και αήττητος. Πέρασε εύκολα από την Ανδραβίδα με ένα 4-1, που δεν είναι εύκολο να το πετύχει οποιαδήποτε ομάδα. Ο Καράμπελας ήταν ο τοπ σκόρερ της ομάδας του Μιχάλη Καλαρίτη με τρία γκολ στο ενεργητικό του! Έτσι έφτασε τα επτά γκολ σε 4 αγώνες.

Πέλοπας και Βρίνα

Η Α2 Κατηγορία έχει το δικό της ενδιαφέρον. Έχουμε ομάδες με βλέψεις ανόδου και νεοφώτιστες ομάδες που εκπλήσσουν. Σε αυτή την κατηγορία είναι ο Πέλοπας Πύργου και ο Κεραυνός Βρίνας. Η ομάδα του Μάκη Κόκκαλη νίκησε εύκολα 3-1 την μέτρια ομάδα της Ν.Φιγαλείας. Σκόρερς οι Μπαχούρος (2), Κανελλόπουλος.

*Ο Κεραυνός Βρίνας πέρασε από το γήπεδο Χάβαρι, νικώντας τον Εθνικό Γερακίου με σκορ 1-2 και ανατροπή του 1-0, με δύο γκολ του παίκτη-προπονητή Νίκου Μπριασούλη, ενώ στο πρώτο μέρος είχε δοκάρι ο Μαστορόπουλος.

Ο Β. Αντωνιάδης  στον ΠΑΟΚ

Ο εξαιρετικός προπονητής Βασίλης Αντωνιάδης ανέλαβε τον ΠΑΟ Κακοβάτου. Ο Γαστουναίος κόουτς είδε για πρώτη φορά την ομάδα της Επαρχίας Ολυμπίας και την οδήγησε στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) στα Καλύβια απέναντι στον Ίφιτο.

Βρυχήθηκαν οι Λέοντες

Τη «μάτωσαν» τη νίκη οι Λέοντες Αμαλιάδας. Κατέκτησαν το πρώτο τρίποντο για φέτος, νικώντας 2-1 τον αήττητο Ν. Κόροιβο Κατσαρού (2-1). Τα γκολ για την ομάδα του Θωμά Πατσαούρα πέτυχαν οι Παρασκευόπουλος, Μπάκος, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 90΄+ ο Νικολόπουλος (πέναλτι).

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot