FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Νικολία Ποϊραζίδη: ανατέλλει αστέρι

Ημερομηνία: 19-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ένα καινούριο αστέρι στίβου ανατέλλει. Είναι η αθλήτρια του Σάκη Καίσαρη, η Νικολία Ποϊραζίδη, που ανήκει κι αυτή στον Απόλλωνα Πύργου. Είναι μόλις17 ετών και είναι στέλεχος της Εθνικής στίβου Κ18. Βασικό της αγώνισμα είναι το μήκος, όπου έχει ρεκόρ 6 μέτρα. Μαζί με άλλα παιδιά μετείχε της Εθνικής στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πρόσφατα στο Κράλιεβο της Σερβίας.

* Ήλθε πέμπτη στο μήκος με άλμα 5.83μ., ενώ διέπρεψε ως μέλος της σκυταλοδρομίας που κατέκτησε την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στα 4Χ100. Μεγάλη επιτυχία. Η Νικολία με καλή κούρσα, τρέχοντας τελευταία, είχε εξαιρετική συμμετοχή στην επιτυχία. Ένα αστέρι ανατέλλει!

 

Θα μετάσχουν και οι «16»;

Οι ιδιάζουσες, λόγω της πανδημίας, συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο γεννούν ερωτήματα κατά πόσον οι «16» ομάδες της μεγάλης κατηγορίας θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα! Λογικό, λοιπόν, το ερώτημα, αφού ως τώρα ούτε οι μισές ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει!

Έχουμε και λέμε. Έχουν προπονητή, έχουν συμβούλιο και ξεκίνησαν, όχι απαραίτητα προετοιμασία, η Νίκη Τραγανού, η Δόξα Ν.Μανωλάδας, η Βρίνα, ο Αστέρας, ο Πανηλειακός, ο Ηλειακός Βαρθολομιού, ο Πέλοπας Πύργου, ο Αλφειός, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων και θα ακολουθήσουν κι άλλοι, αφού οι συμμετοχές λήγουν αρχές Οκτωβρίου.

*Βλέπουμε ότι μόνον 9 ομάδες είναι έτοιμες. Από κει και πέρα υπάρχει η Προοδευτική (πάντα αρχίζει τελευταία), η Δάφνη (ούτε φωνή ούτε ακρόαση), η Θύελλα (σίγουρα θα κατεβεί), Ερμής Πλατάνου, Πελόπιο, Ολυμπιάδα Γουμέρου και ο Ξενοφών που δεν έχει πρόβλημα. Εν αναμονή λοιπόν για τα παραπέρα!

 

Το «μπαμ» ο Αστέρας!

Το «μπαμ» έκανε ο Αστέρας Αμαλιάδας με την πρόσληψη του Μιλοσέσκι, για τον πάγκο, αλλά και για μέσα. Μια κίνηση την οποία κανείς δεν την περίμενε. Οι φήμες λένε πολλά για τους βυσσινόλευκους. Θα δούμε!

 

Ο Κόροιβος προχωρεί

Με τον μπασκετικό Κόροιβο θα ασχοληθούμε προσεχώς εκτεταμένα. Οι ζυμώσεις συνεχίζονται, η ομάδα βρίσκεται σε σωστό δρόμο και προετοιμάζεται για την Α2 Εθνική.

 

Τάσος Αράπογλου

Άφησε καλές εντυπώσεις στο φίλαθλο κόσμο του Αίαντα το πέρασμα του Τάσου Αράπογλου από το νευραλγικό πόστο του ταμία της ομάδας της Γαστούνης την περσινή περίοδο. Για δικούς του λόγους φέτος δεν συνέχισε. Δεν πειράζει έτσι είναι οι παράγοντες. Έρχονται και παρέρχονται.

 

Ο Μπακατσέλος

Άφαντος ο Μπακατσέλος από τον Α.Ο. Ξενοφών και την Ηλεία. Συμφώνησε με την Εράνη Φιλιατρών, γράφτηκε. Έχει δυνατότητες αν και στον Παμβουπρασιακό δεν τις έδειξε. Τις είχε δείξει στην ομάδα της Κρέστενας, όπου ήταν το αγαπημένο παιδί. Ο ίδιος ο παίκτης δεν βρέθηκε να βεβαιώσει τη μεταγραφή. Λέτε να γίνει;

 

Λόρι Κέρι

Περαστικός για ένα φεγγάρι και από τον Αστέρα Αμαλιάδας ο Κέρι, αφού είχε περάσει από την Καλλονή, τον Αιολικό, τη Νίκη Βόλου, τον Διαγόρα και πέρσι στην Καλαμάτα. Φέτος αριβάρει για άλλες πολιτείες (Σαντορίνη). Μέγας γυρολόγος!

 

Χωρίς παράβολο

Οι ηλειακές ομάδες έχουν μπροστά τους ένα μήνα και για να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τη δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα. Το κυριότερο δεν πρόκειται να πληρώσουν παράβολο. Είναι κι αυτό κάτι.

 

Κατεβαίνει το Σκουλικάδο

Ο Εθνικός Σκουλικάδου ξεπέρασε όλα τα προβλήματα που είχε και θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μάλιστα, προπονητής αναλαμβάνει ο Στάθης Καραμαλίκης στη θέση του Νόλη. Ο Νικολακόπουλος άραγε θα μείνει;

 

Ο Γκιόκας πρόεδρος

Έκπληξη είχαμε στη συγκρότηση του Δ.Σ. του Αλφειού σε σώμα. Ο Ανδρέας Γκιόκας, που φέτος είναι εκλεγμένος μέλος της ΕΠΣΗ, έβαλε υποψηφιότητα και για το σωματείο του Επιταλίου. Όχι μόνον εκλέχτηκε, αλλά ψηφίστηκε και ως πρόεδρος του Δ.Σ.. Είναι άγνωστο αν συμβιβάζεται πρόεδρος σωματείου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ.

*Μια γυναίκα, η Ελένη Μπίστολα ανέλαβε Γ. Γραμματέας. Είναι έμπειρη και παλαιότερα είχε διατελέσει και πρόεδρος του συλλόγου.

 

Μόνον επτά!

Από τα 16 σωματεία της Α΄ Κατηγορίας έχουν ανακοινώσει νέο Δ.Σ. τα παρακάτω σωματεία: Αστέρας Αμαλιάδας, Νίκη Τραγανού, Δόξα Ν.Μανωλάδας, Κεραυνός Βρίνας, Ηλειακός Βαρθολομιού, Ολυμπιακός Σαβαλίων, Αλφειός Επιταλίου. Πιθανόν να είναι και κάποια άλλα, των οποίων η θητεία είναι διετής.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος