FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Νίκη χαρακτήρα ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 22-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Κόροιβος έχει φτάσει στο σημείο να κερδίζει το παιχνίδι, ακόμη κι όταν ο αντίπαλος τον ζορίζει και σε κρίσιμα σημεία του αγώνα χάνει. Έγινε προχθές στο Κλειστό της Ήλιδας, όταν οι Αθηναίοι του έβαλαν δύσκολα και προηγήθηκαν σε κρίσιμα σημεία του ματς (42-46 ημίχρονο) ή λίγο αργότερα (45-49) ή όταν πάλι πλησίασαν στο 68-65. Άρα μεγάλη η νίκη επί του Παγκρατίου (85-73).

*Πόντο-πόντο οι ομάδες, 20-19 στο α΄ δεκάλεπτο και 22-27 το δεύτερο, όμως το γ΄ ήταν καταλυτικό για τους «μπλε» (19-9)! Εκεί μπήκαν τα θεμέλια της νίκης που κατέληξε σε θρίαμβο με 12 πόντους, καθώς μετά το 39΄ οι Παγκρατιώτες έγιναν κομμάτια και θρύψαλα!

 

Οι παίκτες

Ο κόουτς Παπαδόπουλος ξεκίνησε με τους Μάινς, Ρουτκάουσκας, Σιγκούνα, Ματαλών, Αθανασούλα. Έπαιξαν τελικά οι εννέα από τους δώδεκα, αφού δεν μπήκαν στο παρκέ οι Δημητρακόπουλος, Ρούνης, Μπεκρής.

*Ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι Ρουτκάουσκας, Μάινς, Αθανασούλας, Σιγκούνας κι ο ενθουσιώδης Τάταρης (2/4 τρ. και 12 πόντοι) σε 12 λεπτά!

*Από τους Παγκρατιώτες Μίχαλος, Τζιβελέκας, Ξύδης. Αψεγάδιαστο το διαιτητικό τρίο (Παντελίδης, Ρίζος, Β. Χρηστινάκης),

 

 

Νίκη βάλσαμο για Πανηλειακό

Πρώτη φετινή νίκη για τον Πανηλειακό μέσα στον Πύργο, αφού όντας ψυχωμένος και δυνατός κέρδισε τον κακό του δαίμονα, Διαγόρα Βραχνεΐκων (1-0). Το πίστεψαν τα παιδιά του Κώστα Λούσκου και το κατάφεραν γι’ αυτό και αποθεώθηκαν στη λήξη από τους λίγους και εκλεκτούς φιλάθλους τους.

*Με απόντα τον Πρέντι, με τραυματισμό του Νικολόπουλου και του Π. Τσίγκρηλα, τα κατάφερε πολύ καλά. Καλύτερα δεν γινόταν. Το γκολ ο νεαρός Λούσκος με απίθανο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

*Νίκησαν οι νεαροί και τον απίθανο ρέφερι από την Καλαμάτα, τον Ρέκκα, που έσωσε τον εαυτό του, δίνοντας το πέναλτι μαρς.

 

*Επιλεκτικός στις κάρτες ο Μεσσήνιος ρέφερι. Ήταν αυστηρός στον Πανηλειακό, αφού έδειξε τέσσερις (Νικολόπουλος, Σταματελάτος, Κωστόπουλος, Λούσκος) και μόνον δύο στους Βραχνιώτες. Διόρθωσε πάντως τη βοηθό του κ. Αθανασοπούλου, η οποία αρκετές φορές τα έκανε μαντάρα.

 

*Αλλά θα συνεχίσουμε αύριο για το παιχνίδι.

 

 

Πήρε το διπλό

Η ατυχία του Παμβουπρασιακού δεν μπορούσε να συνεχιστεί και στο Γύθειο. Έφερε μεγάλο διπλό με ανατροπή κι αποκαταστάθηκε η τάξη των πραγμάτων. Διαφαίνεται να ξεπερνούν το πρόβλημα. Εξαιρετικός ο Σαμπανέι (δύο γκολ), όπως και ο Παναγάκης που χρίστηκε σκόρερ!

*Μεγάλη νίκη, αν αναλογιστούμε, πως η «Μπάρτσα» έμεινε πίσω στο σκορ.

*Ακόμη, αυτή τη φορά, ο Λαδάς στάθηκε κάτω από τα δοκάρια.

 

 

Ασήκωτη ήττα

Είχαμε σημειώσει από την περασμένη Παρασκευή πως η αποστολή της Ζαχάρως ήταν αρκούντως δύσκολη. Τελικά δέχτηκε δύο γκολ στη λήξη και η ήττα μετετράπη σε βαριά και ασήκωτη. Άλλο το 1-0, άλλο το 3-0. Δυστυχώς δε το τρίτο γκολ προήλθε από οφσάιντ.

 

 

Αρθροσκόπηση ο Τσαντίλης

Δεν το γλίτωσε το νυστέρι ο Γιώργος Τσαντίλης. Είδε κι απόειδε και τελικά την περασμένη εβδομάδα έκανε χειρουργείο, από άριστο ειδικό γιατρό στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου. Από Γενάρη θα μπει και πάλι στα γήπεδα!

 

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Είμαστε μέσα στα διπλά. Ήρθαν δύο, ενώ είχαμε προβλέψει ένα ή δύο παραπάνω. Το ένα το έφερε ο Αστέρας στην Παλιά, το άλλο η Δόξα στο Πελόπιο. Δεν το έφερε η Νίκη στο Κουρτέσι, αλλά «φωνάζει» για τη διαιτησία, ούτε ο Ξενοφών στη Σπιάντζα που στο β΄ μέρος δεν ήταν καλός. Ευχαριστημένος πρέπει να είναι με την ισοπαλία.

*Προφητική η ατάκα με το περσινό παιχνίδι Ολυμπιάδας-Σαβαλίων. Πέρσι η ομάδα από το Γούμερο είχε νικήσει 2-1, φέτος 3-0.

 

 

Φωνές η Νίκη

Δεν μπορεί κάπου πρέπει να έχει δίκιο και η Νίκη. Τρία ακυρωμένα γκολ στο Κουρτέσι, με δέκα παίκτες από το 40΄. Όμως πέραν των άλλων στον αγώνα ήταν «παρών» και ο υπεύθυνος ορισμών της ΕΠΣ, ο κ. Κυριακάκης. Κάτι θα είδε κι αυτός. Ιδιαίτερα ο ένας βοηθός ήταν εκτός κλίματος.

 

 

Με τέσσερις ξένους

Οι «βυσσινί» πέρασαν «αβρόχοις ποσί» από τη δυνατή έδρα της Παλιάς Μανολάδας. Πήραν τη νίκη (2-0) αλλά έχασαν τον Έλιοτ, ο οποίος το παράκανε με το «θέατρο» και δεν μπόρεσε να ξεγελάσει για δεύτερη φορά τον έμπειρο διαιτητή Σταυρόπουλο, ο οποίος του έδειξε κίτρινη που ήταν η δεύτερη.

*Με τέσσερις ξένους στη σύνθεσή του ο Αστέρας δείχνει αρκετά δυνατός και στη συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερος, γιατί οι νεαροί που διαθέτει, έχουν πλέον ωριμάσει!

 

 

Έχει… αδειάσει

Στον πάγκο κάθισε ο Νίκος Δαβουρλής, ο προπονητής του Πέλοπα, κι από κει κατηύθυνε τους παίκτες του, ώστε να πάρουν αυτό που εδικαιούντο από τον Ξενοφώντα, που δείχνει να μην έχει κίνητρο και να έχει αδειάσει μετά το παιχνίδι με το Αιγάλεω για το Κύπελλο! Έπιασε και ο Μικελόπουλος αρκετά σουτ, ώστε να μη δεχτεί δεύτερο γκολ.

*Η είδηση είναι πως ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός του Α.Ο. Ξενοφών, ο Άγγελος Μούτσος, πήγε στα… κανόνια και λείπει από την ομάδα του!

 

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot