FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Νίκη με υποσχέσεις ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 02-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Νίκη που γιορτάστηκε δεόντως (80-67) το Σάββατο στην Ήλιδα, όπου ο Κόροιβος νίκησε το «λαβωμένο» Ερμή Αγιάς και έδωσε υπόσχεση για το άμεσο μέλλον. Όντως ο Σαμόλης έχει εμφυσήσει άλλη πνοή στους «μπλε». Θα λέγαμε πως ο κόουτς έδωσε ρεσιτάλ στο παρκέ, ζώντας πολύ το παιχνίδι. Δεν άφησε σε χλωρό κλαρί, που λέει ο λόγος, τους παίκτες, οι οποίοι καθοδηγήθηκαν από το Λεϊμάνις, που έπαιξε επί 34 λεπτά δημιουργικά.

*Οι Λαρισαίοι φάνηκαν μόνον στο ξεκίνημα του αγώνα (0-10), αλλά οι «μπλε» μ’ ένα σερί 15-4 πέρασαν μπροστά και δεν έχασαν έκτοτε το προβάδισμα. Στο 15΄ συγκεκριμένα το σκορ ήταν 38-23 και η σεμνή τελετή είχε ουσιαστικά τελειώσει.

*Χαρές και πανηγύρια στη λήξη για τους παίκτες και τους παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι έγιναν ένα με τον Μπουλμπασάκο, γιορτάζοντας τη νίκη.

 

Έρχεται ο Ηρακλής

Ήδη ο Κόροιβος έφτασε τις εννέα νίκες (9-15) και έπεται συνέχεια, αν και είναι δύσκολο να πιάσει το Ψυχικό (12-12). Το ερχόμενο Σάββατο έρχεται εδώ ο Ηρακλής, αλλά δεν ξέρουμε αν θα έχει το ρόπαλό του!

*Όμως ο κόσμος θα πρέπει να συμπαρασταθεί στην ομάδα έτι περισσότερο. Προχθές στην Ήλιδα ήταν δεν ήταν 250 ψυχές.

 

«Παλικάρια» από το Τραγανό

Αλώβητη πέρασε από το κλουβί των Βραχνεΐκων η Νίκη Τραγανού. Οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής και πήραν ως λάφυρο την ισοπαλία, μέσα από μια δύσκολη έδρα. Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς ο Ηλίας Φωτόπουλος έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμών. Δεν είναι λίγο να χάνεις διαδοχικά τους Γαργαρώνη, Γεωργιόπουλο και Παπαχριστόπουλο και να δέχεσαι γκολ στην πλάτη. Όμως η ισοφάριση ήταν ένα δείγμα αγωνιστικότητας των παικτών με επικεφαλής τους Κολοτουραίους και το Δερμιτζάκη.

*Ο Κορίνθιος ρέφερι Ρούτσης στάθηκε καλά στον αγώνα, αν και δεν είδε (όπως έπρεπε) μια ανατροπή του Σκοζάι που ήταν πέναλτι!

 

Χοντρό παρασκήνιο

Θύμα του παρασκηνίου έχει πέσει η Νίκη, γιατί στην ποδοσφαιρική Ελλάδα όλα γίνονται. Και ιδού ο Αχαρναϊκός πέρασε από τη Ραφήνα, ενώ ξαφνικά μετετράπη σε θηρίο ο Παναιγιάλειος. Όμως η ομάδα του Τραγανού είναι υποχρεωμένη να… πολεμήσει. Να νικήσει το Ριόλο αρχικά κι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

 

Άξιος πρεσβευτής της Ηλείας

Πάντα ψηλά ο Παμβουπρασιακός στον 6ο Όμιλο. Είναι η μόνη ομάδα του ομίλου που δεν έχασε στο «Γρ. Καλάκος» από τις δύο πρωτοπόρες ομάδες της Ρόδου. Τον πρωταθλητή Ιάλυσο και το δευτεραθλητή Διαγόρα. Μάλιστα, ο «Γηραιός» της Δωδεκανήσου φτηνά τη γλίτωσε προχθές, αφού πέραν των άλλων ευκαιριών ο ρέφερι αρνήθηκε το πέναλτι στο 88΄ πάνω στο Μικελάτο. Ο διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία ήταν είρων, είχε τουπέ και υφάκι, ίσως γιατί σφυρίζει Β΄ Εθνική. Έκανε άθλιες διαιτησίες φέτος στην Ηλεία, αλλά παρέμεινε αλώβητος.

*Από την ομάδα του κ. Τσίρκοβιτς ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι Γιώργος Πολίτης, Ντόμας, Αγουρίδης. Λίγοι φίλαθλοι είδαν το ματς, αφού η ώρα ήταν ακατάλληλη.

 

Φτηνή ήττα οι ερυθρόλευκοι

Για πολλοστή φορά προβλημάτισε τους ολίγους, αλλά εκλεκτούς φίλους του ο Πανηλειακός στον Πύργο. Έχασε κι από τον Παναιγιάλειο και ο κατήφορος συνεχίζεται. Πώς είναι δυνατόν μία ομάδα να μη χάνει στην Παλλήνη και να χάνει από τον Παναιγιάλειο που προσπαθεί να σωθεί. Μιλάμε για άθλα εμφάνιση των περισσοτέρων παικτών που αίφνης «ξύπνησαν» μετά το 0-1 , αλλά τότε ήταν αργά.

*Αυτή τη φορά ο Κορίνθιος ρέφερι Ρούσσος ήταν σωστός σε όλες του τις αποφάσεις! Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπουτσικάκη, Κωνσταντακόπουλο (Πανηλειακό), Γραμματίκα, Λούγκο, Κοτσόκολο (Παναιγιάλειο).

*Λίγος ο κόσμος (καμιά διακοσαριά νοματαίοι όλοι). Ήταν και καμιά εικοσαριά  Αιγιώτες, αλλά την παράσταση έκλεψαν οι οργανωμένοι του Πανηλειακού που αποθέωσαν την ομάδα παρά την πίκρα τους!

*Τέσσερις αλλαγές έκανε ο κ. Διγκόζης, αλλά δεν βρήκε λύσεις. Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Σακελλαρίου, Μπάλας και Λούσκος.

 

Τελειώνει το μαρτύριο

Ένα ημίχρονο κράτησαν τα μικρά παιδιά του Αστέρα το 0-0. Στην επανάληψη φυσικά κατέρρευσαν και δέχτηκαν τέσσερα γκολ από τον Παλληνιακό. Οσονούπω τελειώνει το φετινό μαρτύριο. Θα πάνε την Κυριακή στο Αίγιο και θα τελειώσουν στην Αμαλιάδα με τον Ιάλυσο.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής εξελίχτηκαν, όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει. Πρώτον ήταν παιχνίδια αβέβαιης έκβασης. Δεύτερον το διπλό ήταν σίγουρο και μάλιστα πλειοδότησε αφού είχαμε τρία, δύο άσους και μια ισοπαλία.

*Η ισοπαλία ήρθε στη Μανολάδα, η οποία είχε μπόλικο παρασκήνιο, όπως λέγανε το Σάββατο κάποιες κακές γλώσσες. Φυσικά εμείς δεν τα πιστεύουμε αυτά, ας είναι Σαρακοστή.

 

Σε δεινή θέση

Σε δεινή θέση βρίσκεται πλέον ο Ηλειακός Λεχαινών. Η ιστορική ομάδα δοκίμασε δεινή ήττα από τον Ξενοφώντα και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα πλέι-άουτ, χωρίς να έχουν εκλείψει!

 

Μεγάλος άσος

Τη νίκη της αγωνιστικής στην Α΄ τοπική έκανε ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου επί της Δόξας. Η μελανόλευκη ομάδα της Ν.Μανολάδας παραδόξως έχασε και δύσκολα θα ξαναμπεί στην τετράδα.

*Για το Λ. Αστέρα κορυφαίοι ήταν οι Δ. Μουγκός, Βίκτωρ Σέφα, ενώ χρυσός σκόρερ ένας μεσοαμυντικός, ο Ξενόφος, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο φετινό του γκολ.

 

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot