FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Νέα πρόκριση του Α.Ο. Ξενοφών στους «12»

Ημερομηνία: 03-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Καταχάρηκαν το προχτεσινό κυριακάτικο απομεσήμερο οι Κρεστεναίοι την ομάδα τους που πέτυχε να αποκλείσει τον Κυπελλούχο Άρτας  με 2-1 και να προχωρήσει έτσι στην τρίτη φάση του Κυπέλλου, όταν και θα περιμένει ομάδα από τη λεγόμενη Football League (Β΄ Εθνική).

*Διακόσιοι νοματαίοι χειροκρότησαν το Μιλοσέσκι, που ανταπέδωσε και τους παίκτες από το μικρό Θεοχαρόπουλο ως τον σκόρερ Στέλιο Μπατζάκα, που έχει προοδεύσει, τον αεικίνητο Π. Κουτσογιαννάκη, το Γαλανόπουλο, το φανταστικό Αναμουρλίδη, το σκληροτράχηλο Δημάκη και τον αέρινο Μούτσο.

*Δίκαιη πρόκριση, παρότι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Στέργιου που ανέτρεψε τον Πάρη, που έμπαινε στην περιοχή. Κλασική περίπτωση κόκκινης. Όμως ο ρέφερι Χρονάς (Αχαΐας) έχασε τον έλεγχο στην επανάληψη και ενεργώντας ως άπειρος γέμισε κάρτες κίτρινες τους παίκτες!

*Έτσι, την πλήρωσαν οι Μιλοσέσκι, Χαραλαμπόπουλος, Πάρης, Ρουμελιώτης! Επιπτώσεις δεν υπάρχουν, όμως για την ιστορία το αναφέρουμε.

*Στα 700 ευρώ έφτασε η αποζημίωση της διαιτησίας.

*Να υπενθυμίσω μελλοντικό αντίπαλο εκ της Β΄ Εθνικής; Θα είναι ένας από Ιωνικό, Διαγόρα, Ιάλυσο, Καλαμάτα, Αιγάλεω κλπ..

 

Γενναία ενίσχυση

Συνεχίζοντας σήμερα την παρέλαση των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας, θα ξεκινήσουμε από τον ΑΠΟ Κουρτέσι, ο οποίος έκανε μια μαζική ανακοίνωση μεταγραφών και δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Συγκεκριμένα με κορυφαία αυτή του Τζουλιάνο Κουρκουμέλη από τη γειτονική Προοδευτική, ο ΑΠΟΚ έκανε «με γεια» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, το οποίο λογικά θα συνεχιστεί, αφού χρόνος υπάρχει. Αν υπάρξει και χρήμα θα έχουμε γενναία ενίσχυση.

 

Δίδυμο γκολκίπερς

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αφού ανανέωσαν οι περισσότεροι παίκτες του βασικού κορμού έκανε 2-3 καλές κινήσεις πέραν εκείνων που είχε αρχικά πραγματοποιήσει. Πρώτον απέκτησε πανίσχυρο δίδυμο γκολκίπερ, αφού πέραν του Κόλλια, απέκτησε και το Ζωμένο. Θα περιμένουμε τα επόμενα φιλικά, ώστε να δούμε το βαθμό ετοιμότητας των παικτών, γιατί με τη Δόξα είχε προβλήματα. Βλέπετε και τα φιλικά δείχνουν κάτι.

 

Σοβαρή δουλειά

Η Δόξα Ν. Μανολάδας έκανε το «μπαμ» με το Γιώργο Πολίτη, ξεκίνησε φουλ προετοιμασία με το Γιώργο Λαγό να κάνει σοβαρή δουλειά και με στόχο να αξιοποιήσει όλο το έμψυχο δυναμικό από παλαιούς και νέους παίκτες της δικής του επιλογής! Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και προχωράμε. Δεν μπορεί να είναι τόσο τυχαίο το 1-4 στα Σαβάλια.

 

Ο Λεωνιδόπουλος

Μεταγραφή από τον Εθνικό Πειραιά, όπου έπαιξε επί μία 5ετία, πήρε ο Πυργιώτης ποδοσφαιριστής, Νάσος Λεωνιδόπουλος. Πήγε στον Πλατανιά και θα αγωνίζεται πλέον σε ομάδα Σούπερ Λιγκ 2. Καλή χρονιά στο παιδί, καλά παιχνίδια και συνεχή πρόοδο.

 

Βαρύς χειμώνας

Διαβάσαμε τις δηλώσεις του παράγοντα του Ολυμπιακού Ζαχάρως, κ. Γ. Μπάδα, σχετικά με τη συγκρότηση των ομίλων της Γ΄ Εθνικής. Ουσιαστικά ο άνθρωπος έχει δίκιο, γιατί το δίκαιο, το σωστό είναι η κατανομή των ομίλων της Γ΄ Εθνικής να γίνεται γεωγραφικά. Όλα τα άλλα είναι «τρίχες» και εξυπνάδες της ΕΠΟ, ώστε να εξυπηρετεί συμφέροντα. Όμως η θέση του Γ. Μπάδα ότι δεν κατεβαίνουμε είναι ανεδαφική. Απλώς την έχουν πει κι άλλοι νωρίτερα, αλλά δεν το έκαναν.

*Το λένε και τώρα τα δύο σωματεία της ΕΠΣ Αρκαδίας. Να δούμε αν θα το κάνουν!

*Προέχει η όσο το δυνατόν ενίσχυση της ομάδας του Ολυμπιακού, γιατί ο… χειμώνας που έρχεται θα είναι βαρύς!

 

Τι είδους Α2 έχουμε;

Έχετε αναρωτηθεί τι είδους Α2 Κατηγορία έχουμε φέτος; Η κατηγορία αιφνιδίως αποδυναμώθηκε, καθώς Πελόπιο και Κατσαρού προσχώρησαν στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής, ενώ η πάλαι ποτέ πανίσχυρη Μαγούλα δεν υπάρχει πλέον.

*Στους 14 πρωταγωνιστές υπάρχουν ως ιστορικά σωματεία μόνον τα Λεχαινά, η Θύελλα, η Δάφνη και ο Ατρόμητος Βαρβάσαινας.

*Δευτεροκλασάτες ομάδες το Σκουροχώρι, η Πηνεία και τα Μακρίσια κι από κει και πέρα ομάδες με λιγότερη ή καθόλου εμπειρία (Λέοντες, Βρίνα, Γεράκι, Κέντρο, Πρόοδος, Ερμής Πλατάνου και Διγενής). Όμως θα επανέλθουμε για να δούμε τη δυναμική τους. Ακτινογραφία κανονική θα κάνουμε.

 

Συνέλευση το Λάνθι

Την ύστατη στιγμή θυμήθηκαν να μαζευτούν οι παράγοντες του Άρη Λανθίου και να συγκροτήσουν νέο Δ.Σ., το οποίο θα αναλάβει τις τύχες  του σωματείου. Κάτι είναι κι αυτό. Έτσι, σήμερα το απογευματάκι, στις 6.30μ.μ. θα γίνει ανοιχτή Γενική Συνέλευση στην πλατεία του χωριού και θα πάρουν αποφάσεις!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος