FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μεγάλη πίκρα για την ήττα των «μπλε»

Ημερομηνία: 05-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύ σκληρή ήταν η ήττα του Κοροίβου από το Ψυχικό. Ανέλπιστα δεινή, αφού είχαμε νέο άνθρωπο στον πάγκο, τον κόουτς Νίκο Καραγιάννη, ο οποίος είδε κι έπαθε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ήλιδα. Είχαμε υπενθυμίσει πως και πέρυσι είχαν χάσει οι «μπλε» από την αθηναϊκή ομάδα, αυτό όμως δεν λέει τίποτε. Άλλο πέρυσι, άλλο φέτος.

*Και να ξέρετε πως το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, παρότι η ομάδα στερήθηκε των υπηρεσιών του Ματαλών. Η αρχική πεντάδα (Μάινς, Αθανασούλας, Χρυσόπουλος, Ρουτκάουσκας, Σιγκούνας) ξεκίνησε δυνατά. Προηγήθηκε 9-2 και 20-9. Όμως με  κάποια ατομικά λάθη και αστοχία στις βολές, το α΄ δεκάλεπτο έκλεισε 22-18. Αυτό ήταν κακό και επεσήμανε το τι θα επακολουθούσε.

 

 

Αξεπέραστα προβλήματα

Δεν ήταν μόνη η απουσία του Ματαλών. Με προβλήματα τραυματισμών έπαιξαν και οι Τάταρης, Ρουτκάουσκας, ενώ ο Χατζηδάκης είναι ντεφορμέ κι έπαιξε ελάχιστα. Κι όλα αυτά ενώ ο Κόροιβος είχε το τρίποντο (13/31), αλλά ήταν άστοχος στις βολές.

*Κορυφαίος ο Σιγκούνας που έπαιξε σε ολόκληρο τον αγώνα. Ενώ η διαιτησία δεν απέφυγε κάποια λάθη χτυπητά και ενίοτε αποδοκιμάστηκε!

 

 

Έχασε με κόντρα διαιτησία

Γνωρίζαμε πως η Ένωση Ερμιονίδας ερχόταν εδώ ως φαβορί απέναντι στο νεανικό και εν πολλοίς άπειρο Πανηλειακό. Την πήρε τελικά τη νίκη η ομάδα από την Αργολίδα, αφού χρειάστηκε και τη βοήθεια του Λάκωνα ρέφερι Λιάρου, που απέδειξε πως είναι ακόμη «λίγος».

*Δύο φορές προηγήθηκαν οι ερυθρόλευκοι, αλλά οι Κρανιδιώτες πέτυχαν τρία γκολ και πήραν για λογαριασμό τους το τρίποντο. Ήταν φαβορί, αλλά δεν χρειαζόντουσαν τη βοήθεια του Λιάρου, ο οποίος στο β΄ μέρος ήταν προκλητικός. Σφύριζε κατά κανόνα υπέρ των φιλοξενούμενων, δύο φορές του ζητήθηκε πέναλτι και αυτός «αγρόν ηγόραζε!».

*Ο Λιάρος έδειξε τρεις κίτρινες στους Καρούτη, Εσκουδέρο (Ερμιονίδα), Πρέντι (Πανηλειακός). Το ματς ήταν γενικά ήσυχο και η ομάδα του Λούσκου ήταν εξαιρετικά καλή στο α΄ ημίχρονο. Δυστυχώς τα παιδιά κουράστηκαν μετά το 60΄ και δεν μπόρεσαν να φτάσουν έστω στην ισοφάριση.

 

 

Ο διαιτητής και η αστοχία έφταιξαν

Πάνω από μισή ντουζίνα κλασικές ευκαιρίες έχασε ο ΠΑΟΒ στη Ζάκυνθο κόντρα στο Τσιλιβή, ενώ ο νεαρός ρέφερι Ρέκκας, δεν του έδωσε καθαρό πέναλτι πάνω στον Ντόμα. Έδωσε όμως την εσχάτη των ποινών στους Ζακυνθινούς άσχετα αν αστόχησαν.

*Και αφού ο Βαζ έχασε τα άχαστα, ήρθε στο 97΄ η ψυχρολουσία όταν το Τσιλιβή ισοφάρισε (1-1), ενώ είδε κόκκινη κάρτα ο Ντόμας. Έτσι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τη «Μπάρτσα», που δεν επωφελήθηκε από την απουσία των Λιβέρη, Βερνάρδου.

*Όσο για το ρέφερι Ρέκκα τα είχα προβλέψει από τη στήλη μου. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε αυτούς τους διαιτητές.

*Κίτρινες πήραν οι Λιόσης, Γούρμος, Μούστα, Παναγιωτίδης.

 

 

Πάλεψε με νύχια και με δόντια

Άτυχος στο έπακρο ο Ολυμπιακός Ζαχάρως στο «Φ. Αραβαντινός» της Πάτρας, έχασε στα χασομέρια από την τοπική Θύελλα (3-2) και γύρισε με αδειανά χέρια στη Ζαχάρω. Δύο φορές μπήκε μπροστά στο σκορ η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη, δέχτηκε στωικά τις άδικες αποφάσεις του «νεοσύλλεκτου» ρέφερι, Καζάνα, και υπέκυψε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

*Τέτοια αδικία πουθενά. Παίζει το ρόλο της η διαιτησία!

*Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με την ίδια σύνθεση πλην Τσίτσου. Τον αμυντικό αντικατέστησε ο Ρούμπος, ενώ δεν έπαιξε ο νεοαποκτηθείς Παπαδόπουλος, που δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του.

 

 

Πρώτο πάλι το Ναύπλιο

Κινδυνεύουμε να τρελαθούμε γενικώς με τα συμβαίνοντα στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ήδη μπήκαμε στο Νοέμβρη και βρισκόμαστε στη μέση του πρώτου γύρου και ο πρώτος της βαθμολογίας, Ναύπλιο 2017, έχει απώλειες έξι βαθμών! Η ομάδα του Ναυπλίου, που προπονεί ο γνωστός μας και μη εξαιρετέος Αλέκος Μαντζούνης, βρέθηκε για δεύτερη φορά στην πρωτοπορία, αφού έκανε μια σημαντική νίκη στο Γύθειο.

*Ακολουθεί η Σπάρτη, η οποία έχει απώλειες επτά βαθμών, αφού έχασε από την τρομερή Ζάκυνθο, ενώ έχει ακόμη απώλειες από την Ερμιονίδα και τα Βραχνέικα. Στην 3η θέση ισοβαθμούν η Ερμιονίδα και η Ζάκυνθος με τη νησιώτικη ομάδα να έχει κλέψει την παράσταση, αφού ξεκίνησε τελευταία προετοιμασία και σε ένα μήνα μέσα κάνει τρελή πορεία, νικώντας χθες εκτός έδρας τη φιλόδοξη Σπάρτη! Αυτό δε, διότι ενισχύθηκε τεράστια στις μεταγραφές μέχρι και προχθές.

 

 

Προβάλλει ο Βλαχιώτης

Να μη μιλήσουμε για τον Αστέρα Βλαχιώτη που τις τελευταίες μέρες ενίσχυσε το ρόστερ του σε απίστευτο βαθμό. Μάλιστα ο Νικλητσιώτης που ήρθε τελευταίος σκόραρε στο νικηφόρο παιχνίδι στο Άργος (0-1). Ήδη η δεύτερη ομάδα της Λακωνίας, η ομάδα του… έμπορα απέχει μόνον τρεις πόντους από την κορυφή!

*Τσιλιβή και Βραχνέικα είναι πάνω από τη διαχωριστική γραμμή, ενώ Πανηλειακός και Βάρδα με 9 βαθμούς έκαστος βρίσκονται στο μεταίχμιο. Η θέση όλων των υπολοίπων είναι απελπιστικά δύσκολη.

*Η συνέχεια θα είναι λίαν ενδιαφέρουσα…

 

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Ένα και μόνο διπλό ήρθε κατά την έκτη αγωνιστική του άγριου κόσμου. Επικράτησαν οι γηπεδούχοι (4 άσοι) και δύο ισοπαλίες. Αυτό έγινε, γιατί είχαμε ισοδυναμίες στη γραμμή πυρός και οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα!

*Αργεί ακόμη να κλείσει η τετράδα. Άλλωστε ούτε ο πρώτος γύρος δεν έχει κλείσει ακόμη. Θα δούνε πολλά τα ματάκια μας…

 

*Στο ντέρμπι του κάμπου είχαμε λευκή ισοπαλία ανάμεσα στον Αίαντα και τη Νίκη. Έτσι η Δόξα, παρά την ήττα της, κράτησε την πρωτοπορία. Αύριο θα είμαστε εκτενέστεροι.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος