FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μέγα ντέρμπι στο Τραγανό

Ημερομηνία: 16-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το μέγα τοπικό ντέρμπι γίνεται στο Τραγανό. Πάει κουστουμαρισμένος ο Μίκι για το διπλό. Φίσκα η κερκιδούλα. Ο ΠΑΟΒ έχει το μομέντουμ, αλλά ο Σπύρος Αντωνόπουλος έχει το δικό του πλάνο. Οι ομάδες γνωρίζονται καλά γιατί το καλοκαίρι παίξανε φιλικά. Σφυρίζει ο Αχαιός Τζαγκαράκης. Καλός ρέφερι, αλλά το καλοκαίρι στις αξιολογήσεις έμεινε μεταξεταστέος!

 

* Ήρθε η ώρα του Πανηλειακού. Μία παρά τέταρτο η έναρξη. Πριν φάμε το κυριακάτικο. Με άδεια στομάχια για να αντέξουμε την πίεση. Έρχεται ο Διαγόρας Ρόδου. Πάμε για νίκη. Ρέφερι εξαιρετικός, ο Χρήστος Βεργέτης, που σφυρίζει το όγδοο φετινό παιχνίδι. Επίσημη πρώτη του Διγκόζη!

 

*Με το Ριόλο ο Αστέρας στην Κ. Αχαγιά. Πάει να πάρει κάτι. Ήδη ο Γκάτζιος ξέρει καλύτερα τους παίκτες και θα πάρει τα μέτρα του. Σφυριχτράκιας ο Κακριδής από την Κόρινθο.

 

*Στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής, θα κυριαρχήσει ο άσος. Υπάρχουν όμως και δύο ντέρμπι: Αλφειός-Ζαχάρω, Ηλειακός-Μακρίσια. Το διπλό το βλέπουμε με το… μακαρόνι!

 

*Μην ξεχάσετε πως αύριο στις 5μ.μ. έχει μπάσκετ Α2. Θα παίξει  ο Κόροιβος με το Μεσολόγγι. Πάμε για νίκη με τους «μπλε». Καλά σφυρίγματα από τους Σκούτα, Κάρδαρη, Θεοδωρόπουλο (άπαντες του Συνδέσμου Αττικής).

 

*Μου λένε πως ο Άγγελος Μούτσος έχει 9 γκολ, όσα και ο Πάρης Κωνσταντόπουλος. Ναι συμφωνώ. Αλίμονο να αδικήσω τον Άγγελο, που είναι δικό μου  παιδί. Έγινε η σχετική καταμέτρηση.

 

*Ο ένας πήγε παρατηρητής διαιτησίας εδώ δίπλα, ο άλλος είναι στα αζήτητα παιδιά; Όσο για τον άλλον που έκανε το μάθημα, δεν χρειάζονταν τόσα σχόλια. Η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη! Αλήθεια το παιδί ο Κοιλομενιάτης πότε θα σφυρίξει Α΄;

*Καλό Σαββατοκύριακο, αδέρφια!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος