FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Με Καραγιάννη για νέα αρχή

Ημερομηνία: 01-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Νέα αρχή για τον Κόροιβο αύριο στην Ήλιδα, καθώς με κόουτς πλέον τον Καραγιάννη, αντιμετωπίζει το Ψυχικό σε ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρει, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και να προχωρήσει προς το στόχο στο φετινό πρωτάθλημα της Α2.

 

*Η ομάδα του Ψυχικού φέτος δεν έχει υψηλούς στόχους και με εγγύηση την παρουσία του κόουτς Ρεμεντέλα στον πάγκο, πάει για άνετη παραμονή. Σε τέσσερις αγώνες έχει δύο νίκες-δύο ήττες. Για όσους θυμούνται πέρσι οι «μπλε» είχαν χάσει 64-66 στην Ήλιδα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, γιατί το φέτος δεν είναι πέρσι. Νίκη, λοιπόν, να χαρεί ο κόσμος και η διοίκηση που έκανε θυσία κι έφερε τον κόουτς Καραγιάννη.

*Θα σφυρίξουν οι Κατραχούρας (Κρήτης), Νάστος, Τσιμπούρης (Κεντρικής-Νότιας Πελοποννήσου). Οι δύο τελευταίοι έχουν έλθει πάλι φέτος στην Αμαλιάδα.

 

 

Τα πάντα για τη νίκη

Το σημαντικότερο παιχνίδι ως το επόμενο δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή κόντρα στην Ένωση Ερμιονίδας. Τα γράφαμε και προχθές για τη σημασία του αγώνα. Απλώς επαναλαμβάνουμε σήμερα ότι ο στόχος της παραμονής για τους παίκτες του Πανηλειακού και τον Κώστα Λούσκο θα είναι εφικτός μόνο με αποτελέσματα στον Πύργο. Μάχη σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Μόνο έτσι θα μπορέσουν. Αυτά τα ολίγα κι ας βοηθήσει ο κοσμάκης, όπως στη Ζαχάρω.

*Θα σφυρίξει ο Λιάρος (Λακωνίας) για τον οποίο έχουμε άσχημες μνήμες. Πέρσι τα είχε κάνει μαντάρα στο Πανηλειακός-Αχαρναϊκός (0-0) και είχε ακούσει πολλά. Ξανάρθε στο Πανηλειακός-Αστέρας (5-1) και όλοι κάναμε χάζι. Ας σφυρίξει καλά φέτος…

 

 

Νίκη-εξιλέωση στη Ζάκυνθο

Για τον Παμβουπρασιακό το ματς στο νησί του Αγ. Διονυσίου είναι αποφασιστικό. Θέλει τη νίκη απέναντι στο Τσιλιβή για εξιλέωση μετά το στραπάτσο που έπαθε με τον Παναργειακό. Έχουν δυνατότητες οι παίκτες του Ντίνου Σπυρόπουλου, αρκεί να πιστέψουν στις δυνατότητές τους! Αν δεν μπορούν να νικήσουν το Τσιλιβή που θα παίξει χωρίς Βερνάρδο, Λιβέρη, ε τότε δεν λέμε τίποτε!

*Θα σφυρίξει ο Ρέκκας (Μεσσηνίας) κι ο Θεός βοηθός…

 

 

Πάει να παλέψει

Τραυματισμένος ο γενναίος Ολυμπιακός Ζαχάρως πάει στην Πάτρα για να παίξει με τη Θύελλα σε ένα ματς αβέβαιης έκβασης, αφού οι ομάδες είναι «νεοφώτιστες» και απέχουν ένα βαθμό στους μέχρι τώρα αγώνες τους. Η πατρινή ομάδα έχει έξι και ο Ολυμπιακός πέντε. Πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη, ο οποίος είδε την ομάδα του την προηγούμενη Κυριακή να στέκεται άτυχη στο ηλειακό ντέρμπι. Θα απουσιάσει ο Τσίτσος, λόγω θλάσης, ενώ η ομάδα απέκτησε αμυντικό (Παπαδόπουλος από Γρεβενά), ο οποίος πιθανόν να ντεμπουτάρει, ενώ θα ξεκινήσει ο Ρούμπος που άφησε καλές εντυπώσεις.

 

*Σφυρίζει ο νεοσύλλεκτος διαιτητής Καζάνας (Αιτωλοακαρνανίας).

 

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Μπαίνουμε με φόρα στην 6η αγωνιστική και περισσεύουν τα ντέρμπι, που λογικά διαμορφώνουν και τη βαθμολογία και δη την προνομιούχο τετράδα. Δύο τα μεγάλα ματς. Η πρωτοπόρος Δόξα πάει στην Κρέστενα για να διεκδικήσει ό,τι της ανήκει. Θυμίζουμε το περσινό 0-0.

*Ο έτερος Καππαδόκης, ο Αίας, παίζει με τη Νίκη Τραγανού. Προχθές στην Αμαλιάδα έκανε… παρέλαση. Να δούμε τώρα τι θα πράξει απέναντι σε πανίσχυρη αντίπαλο.

*Αναμένονται διπλά. Αν επικρατήσουν τα προγνωστικά ακόμη και τα μισά, δηλ. τέσσερα ή τρία. Θα τρελαθεί κόσμος και κοσμάκης.

*Τις μεταγραφές του Μπράβου και του Θαν. Νικολόπουλου, πώς τις είδατε;

 

 

Προσδοκίες

Εκεί στον Αστέρα Βλαχιώτη ο έμπορας έχει τρελαθεί. Πήρε το Νικλητσιώτη, το Σιαλμά (από το Ναύπλιο 2017) και τερματοφύλακα το Διαμαντή. Είναι πίσω στη βαθμολογία κι όμως έχουν προσδοκίες.

 

 

Η ώρα έναρξης

Μετά από το κάζο που πάθανε στο Αστέρας-Αίας με την ώρα έναρξης του αγώνα που πήρε και… νύχτωσε, άλλαξαν προτροπάδην την ώρα έναρξης των αγώνων Κυπέλλου της Τετάρτης προχθές, μπας και παίξουν παράταση και νυχτώσουν. Την πήγαν τρεις παρά τέταρτο. Να μην παίζουν, λοιπόν, εκεί στη Διοργανώτρια με την ώρα έναρξης των αγώνων. Τέλος και τελεία!

 

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Επειδή είχε γραφεί σε γνωστό σάιτ τις προάλλες, πως η ηλειακή διαιτησία είναι σε καραντίνα, εξηγήσαμε πως δεν είναι. Απλώς δίνουν αγώνες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ με το σταγονόμετρο. Την Κυριακή, λοιπόν, κάνει δεύτερο παιχνίδι ο Ν. Σταυρόπουλος (Διαβολίτσι-Διαγόρας) με βοηθούς Πήττα, Ασημακόπουλο.

*Παράλληλα, θα κάνει πρώτο παιχνίδι κι ο Ρηγόπουλος (Βασιλοπούλου, Κόρδας) πάλι σε γυναικείο Β΄ Εθνικής (Ίκαρος Πάτρας-Άρης Κορίνθου) δηλαδή τους δικούς μας που είναι σε πειραματικό στάδιο τους βάζουν γυναικείο, ενώ τους Αιτωλοακαρνάνες Γ΄ Εθνική. Το ίδιο έγινε και με τον Β. Τσάκαλη άλλωστε. Ποιος να μιλήσει για τους διαιτητές της Ηλείας;

*Πάντως ο Κυριακάκης θα πάρει τον αέρα του στην πατρίδα των Δαναών. Πάει παρατηρητής στο Άργος.

 

 

Σφύριξε η Μαυραειδοπούλου

Έφτασε στη Βουπρασία η Μαυραειδοπούλου και σφύριξε σε δύο παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το μικρό Ραφαήλ. Η 16χρονη Αλεξάνδρα διηύθυνε  Βάρδα-Κουρτέσι (3-0) και τον τελικό Βάρδα-Δόξα  (2-1), ενώ ο Μποσινάκης σφύριξε Δόξα Ν.Μ.-Προο (2-0). Πάει καλά η κοπελίτσα και περιμένει την ευκαιρία να σφυρίξει Β΄ τοπική. Ας τη δοκιμάσει η Επιτροπή…

 

 

Ποδαρικό για το Κύπελλο

Είχαμε ποδαρικό στο Κύπελλο με 6 αγώνες ομάδων Α2 Κατηγορίας. Πέσαμε μέσα στα προγνωστικά μας εκτός από τον αγώνα στο Καραλέτσι, όπου η Α.Ε. Πηνείας επικράτησε του Ερμή (2-1) και πήρε ρεβάνς της ήττας του περασμένου Σαββάτου. Για τον αγώνα αυτόν επιβεβαιώθηκαν τα σχόλια που έκαναν κάποια παιδιά προχθές στην πλατεία. Προκρίθηκαν όλοι οι γηπεδούχοι!

*Εύκολα η Βρίνα 4-1 τον Ηλειακό (Κωνσταντόπουλος, Κηπουρός 2, Κιάμος-Μητρόπουλος). Δύσκολα το Γεράκι 2-1 το Σκουροχώρι (Παπαδόπουλος, Κούντουρας-Χριστακόπουλος). Εύκολα η Δάφνη 5-2 τη Βαρβάσαινα (Σπανός 2, Τριτάρης, Μητρόπουλος, Περικλέους). Εύκολα η Θύελλα τα Μακρίσια, η Χαριά τους Λέοντες (παράταση) πιο δύσκολα!

 

 

Είναι Νοέμβρης

Μπήκαμε στο Νοέμβρη, αδέρφια! Γιορτάζουν σήμερα οι ιατροί Αγ. Ανάργυροι. Μπαίνουμε με το καλό στο χειμώνα: «ούτε τσοπάνης στα βουνά ούτε ζευγάς στους κάμπους» που λέγανε οι παππούδες μας. Άντε καλό μήνα, χωρίς βία στα γήπεδα!

 

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot