FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Με ηγέτη τον Λετονό…

Ημερομηνία: 09-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Την Παρασκευή σε αυτήν εδώ τη στήλη είχαμε σχόλιο με τίτλο μεγάλη μάχη Κοροίβου-Ηρακλή στην  Ήλιδα. Βγήκαμε αληθινοί. Όχι μόνον μεγάλη μάχη, αλλά και νίκη των «μπλε», υπό την καθοδήγηση του κόουτς Σαμόλη, που χωρίς να έχει το μαγικό ραβδάκι της Κίρκης, μεταμόρφωσε την ομάδα προς το καλύτερο και την οδηγεί στα πλέι-άουτ με πλεονέκτημα έδρας!

*Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο στον αθλητισμό, όπως απεδείχθη. Χρειάζεται ψυχή και τύχη. Έπαιξε άμυνα ο Κόροιβος. Μπήκαν τα μεγάλα σουτ (9 τρίποντα) και ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή, όχι το ροζ, αλλά το… χρυσό φύλλο αγώνα!

*Καθοδηγητής, δημιουργός και εκτελεστής ο Λετονός Λεϊμάνις, που πήρε την ταυτότητα του Σοκ. Έκανε αρχηγική εμφάνιση ο Τομς. Σε 34 λεπτά είχε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 6 κερδισμένα φάουλ.

*Αυτή τη μεγάλη απ΄ όλες τις πλευρές νίκη είδαν πάλι λίγοι θεατές. Ήταν περίπου τριακόσιοι. Όμως ο αγώνας συνεχίζεται.

 

Ισοπαλία στην Ιαλυσό (1-1)

Διασκέδασε τις εντυπώσεις από την ήττα της περασμένης Κυριακής στο Στάδιο ο Πανηλειακός. Έφερε 1-1 στη Ρόδο με τον πρωταθλητή Ιάλυσο, αφού προηγήθηκε  στο σκορ και ισοφαρίστηκε στο 88΄. Μεγάλη επιτυχία τηρουμένων των αναλογιών, γιατί τούτη τη φορά δεν σφύριζε ο Τσουκαλάς, που είχε κάνει όργια στον Πύργο σε βάρος της ομάδας. Σκόρερ ο Μπαρμπαρούσης, που πέτυχε το 18ο φετινό γκολ. Ο «Μπάρμπα» έχει 18 από τα 29 γκολ των «ερυθρολεύκων».

*Την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Κυρίτσης, Μανωλιάς, Πλαστουργός.

 

Ολέθρια ισοπαλία

Ολέθριο 2-2 έφερε προχθές η Νίκη Τραγανού απέναντι στην ομάδα του Ριόλου. Απρόσεκτοι στην άμυνα οι Τραγαναίοι, έχαναν 0-2 στο 7ο λεπτό. Προσπάθησαν και ισοφάρισαν αρκετά νωρίς. Για αρκετό διάστημα έπαιξαν και με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι! Αληθινά απίστευτο αποτέλεσμα στο Τραγανό. Τεράστια γκέλα!

 

Ξεθύμαναν

*Ο Αστέρας δεν είχε να χάσει τίποτε στο Αίγιο. Δέχτηκε τρία γκολ στο α΄ ημίχρονο κι εκεί ξεθύμαναν οι Αιγιώτες.

 

Παρασκήνιο

Στα τοπικά, σε όλες τις κατηγορίες, έγιναν… ομορφιές! Όποιος ήθελε πόντο τον έπαιρνε. Μιλάμε για φοβερό παρασκήνιο. Άλλωστε εκάστοτε στη Σαρακοστή γίνονται αυτά.

 

Έφριξε ο κόσμος

Αυτούς και στη… μπουκάλα να τους βάλεις, θα το κανονίσουν, αφού πρώτα θα το έχουν μελετήσει. Έφριξε ο κόσμος. Κάποιοι την πλήρωσαν.

 

Μεγάλα λόγια

Τα ίδια θα γίνουν στον άγριο κόσμο και κατά την τελευταία αγωνιστική. Τα ίδια και χειρότερα. Καληνύχτα σας. Και οι άρχοντες να μη λένε λόγια του αέρος. Ότι π.χ. οι αγώνες παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτά είναι μεγάλα λόγια για εντυπώσεις.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Δεν πέσαμε καθόλου έξω, σχετικά με όσα γράψαμε την περασμένη Παρασκευή για τα παιχνίδια της Α΄ τοπικής. Ορισμένα παιχνίδια μάλιστα τα είχαμε στοχοποιήσει. Πάντα αυτά γίνονται και θα γίνονται. Η ΕΠΣ βάζει παρατηρητές και κόντρα παρατηρητές αλλά με τα όσα γίνονται γελάει κάθε πικραμένος.

*Το διπλό έπαιζε πολύ, αλλά δεν ήρθε. Ήρθαν μόνον δύο. Όσο για το έσχατο παιχνίδι, πέσαμε μέσα διάνα!

 

Τρία πέναλτι

Τρία πέναλτι δόθηκαν στο Γούμερο. Τα δύο ήταν, το ένα όχι. Τα δύο μπήκαν μέσα στο πλεχτό, το τρίτο που εκτέλεσε ο Μπάρκας βρήκε δοκάρι κι έξω!

*Στη λήξη υπήρξε αναταραχή και φωνές από πλευράς Αλφειού, τον οποίο είχαν ακολουθήσει φίλοι του στο Γούμερο.

 

Πλήρης επαλήθευση

Η αισιοδοξία, η οποία τον διακατείχε, του βγήκε του προέδρου του Ξενοφώντα, Γιάννη Βλαχόπουλου. Είχαμε συναντηθεί την επομένη του 3-1 της Βάρδας. Αφού μίλησε για άδικο σκορ, στη συνέχεια υποστήριξε: «Θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε το ποσοστό που μας αναλογεί. Πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε». Επαληθεύτηκε πλήρως.

 

Το γήπεδο του τελικού

Είχαν σίγουρο τα υψηλά κλιμάκια της ΕΠΣΗ, πως το γήπεδο Γαστούνης θα ήταν το γήπεδο που θα ζητούσαν να γίνει ο τελικός, με δεδομένο ότι θεωρούσαν σίγουρη την πρόκριση του ΠΑΟΒ. Φυσικά κάτι τέτοιο τώρα θεωρείται ουτοπία.

*Η προκήρυξη αναφέρει, πως ο τελικός θα γίνει στο Ενωσιακό Γήπεδο, εκτός κι αν αιτιολογημένα αποφασιστεί αλλιώς. Η τελευταία φράση είναι το «παραθυράκι». Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο τελικός ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ξενοφώντα είχε γίνει στον Πύργο.

 

Αθλητική δίκη

Μεθαύριο είναι η μέρα της αθλητικής δίκης, η οποία έχει αναβληθεί πέντε φορές. Ο παράγοντας της Βρίνας, Β.Κ., κατά του προέδρου της ΕΠΣ. Υπόθεση των εκλογών του 2013. Πάνε 6 χρόνια και ταλαιπωρούνται οι πάντες. Τις πέντε φορές αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης ωραρίου. Μια φορά οικουρούσε ο κατηγορούμενος.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot