FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Λάθη στα Βραχνέικα

Ημερομηνία: 07-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής και νέο πικρό ποτήρι για τους ερυθρόλευκους του Πύργου. Ήττα στα Βραχνέικα μετά από ένα κακό παιχνίδι. Η ευθύνη βαρύνει τους παίκτες, οι οποίοι παρουσιάστηκαν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αγνώριστοι και  δεν απέφυγε τα λάθη και ο κόουτς Μαντζούνης. Δεν παίζει βέβαια αυτός, αλλά μετά το γκολ κάνει αλλαγή τον Καμβύση που ήταν ο μόνος που διακρινόταν. Βέβαια, το έκανε διότι άλλαξε το σύστημα σε 3-5-2. Στον πάγκο είχε ακόμη τον Καρακίτσο, τον Δ. Τσίγκρηλα και τον Πλαστουργό, ο οποίος ακόμη δεν είναι πλήρως έτοιμος. Θεωρούμε ότι ο Σάκης, όταν ετοιμαστεί πλήρως θα είναι πολύτιμη μονάδα, σε μια εποχή που ο Πανηλειακός τον έχει ανάγκη.

*Το κυριακάτικο παιχνίδι με τους Αχαιούς του Ριόλου είναι ένας τελικός. Επανέρχεται ο Μπαρμπαρούσης την απουσία του οποίου στα Βραχνέικα αισθάνθηκε η ομάδα.

*Πάντως, στην παρούσα φάση χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και συσπείρωση των παικτών, οι οποίοι πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις γκρίνιες και τις εσωστρέφειες!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Έβδομη αγωνιστική στον άγριο κόσμο κι έχουμε κάτι τρομερό στο βαθμολογικό πίνακα. Τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς, μετρώντας απώλειες πέντε βαθμών. Σημαδιακή μέρα, καθώς έχασε για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός Σαβαλίων που πλέον ισοβαθμεί με Ενιπέα και Α.Ο. Ξενοφών. Όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει, τρία ήταν τα διπλά. Τα έφεραν ο Ξενοφών στα ορεινά, ο Αίας στα πεδινά και ο Α.Ο. Μακρίσια στο Σκουροχώρι.

*Πρώτη ήττα για τα Σαβάλια και μάλιστα εντός έδρας. Πρώτη ισοπαλία για τον Ενιπέα. Πέμπτη συνεχόμενη ήττα για την Πηνεία, η οποία κάνει άσχημη πορεία. Πρώτη εκτός έδρας νίκη για Αίαντα. Μεγάλο διπλό για τον Α.Ο. Ξενοφών, σε έναν αγώνα που έγιναν διάφορα «πραγματάκια». Η Προο κέρδισε το ντέρμπι της Βουπρασίας κι ανάσανε βαθμολογικά.

*Πρώτος σκόρερ ο Άγγελος Μούτσος (Α.Ο.Μ.) με 7 γκολ. Ακολουθεί ο Πάρης Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών) με 6 και οι Στροφύλλας, Μπατζακόπουλος (Ενιπέας) με 5.

 

Καθάρισαν στο Επιτάλιο

Δύο Καρατουλαίοι ποδοσφαιριστές ήταν οι σκόρερς στο 1-1 του Επιταλίου, ανάμεσα στον Αλφειό και τον Ενιπέα. Ο Νίκος Δαβουρλής και οι Σάκης Στροφύλλας!

 

Πότε πρώτευσε ο Ηλιόπουλος

Σε ένα σποτ προ ημερών ο δαίμων του τυπογραφείου (που λέγαμε παλιότερα) με εξέθεσε. Διότι ο Γρηγόρης Ηλιόπουλος δεν πρώτευσε στις τελευταίες εξετάσεις της ΚΕΔ. Άλλωστε πού να το γνωρίζω εγώ αυτό. Τα γραπτά εξέταζαν άλλοι και αυτοί γνώριζαν για πόσο έγραψε. Αυτό που γνωρίζω εδώ είναι ότι  ο Ηλιόπουλος δύσκολα θα λάθεψε στα γραπτά επί του Κανονισμού.

*Θυμίζω απλώς  για το ευρύ κοινό πως ο Γρηγόρης πρώτευσε δις στις εξετάσεις Β΄ και το 1994 στις εξετάσεις Α΄. Επίσης το 2004 αρίστευσε στις εξετάσεις καθηγητών Διαιτησίας ΟΔΠΕ. Αυτά είναι τα έπαθλά του και πιστεύω να τα γνωρίζει ο εθνικός εκπαιδευτής κ. Μάνθος.

*Θα κλείσω αυτό το σχόλιο με την επισήμανση ότι από τους τρεις ο Καραγιάννης όρισε παρατηρητή μόνο το Σταθόπουλο! Οι άλλοι είναι, ως φαίνεται, ανεπιθύμητοι. Ρωτάμε απλώς.

 

Παραδιαιτητικά

Κι επειδή η στήλη πρέπει όλα τα αναφέρει, εφόσον τα γνωρίζει, ο Σταυρόπουλος ορίστηκε την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι Γυναικών Β΄ Εθνικής, Εθνικός Καλαμάτας-Φείδων Άργους με βοηθούς τους Ασημακόπουλο, Λιάπη!

*Εδώ να γίνει μικρή αναφορά ότι στον αγώνα Β΄ τοπικής: Διγενής-Πρόοδος, στο 93΄ο βοηθός Βλάχος ύψωσε σημαιάκι πως το γκολ της ομάδας από τη Χαριά ήταν οφσάιντ. Επενέβη ο φροντιστής του Διγενή Χρήστος Δημόπουλος, ακολούθησε διαβούλευση και το γκολ το κατακύρωσε ο ρέφερι Αποστολόπουλος! Θαυμάσια…

 

Τέλος το Λαμπέτι

Καιρούς και χρόνους μας άφησε ο ιστορικός Ολυμπιακός Λαμπετίου. Έγινε μια προσπάθεια στον συνοικισμό του Πύργου να μπει η ομάδα πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα και δη στη Β΄ Κατηγορία. Η προσπάθεια όμως αυτή δεν ευοδώθηκε. Η ομάδα έπαιξε μόνον έναν αγώνα (στη Σαλμώνη όπου έχασε). Έκτοτε ανέβαλε ένα παιχνίδι και δεν κατέβηκε στο τρίτο. Έτσι έπεσαν οι σχετικές… καμπάνες και τελείωσε κι οριστικά με την αποχώρησή της…

 

Βαριά «καμπάνα»!

Εντυπωσιακά βαριά ποινή εισέπραξε ο φροντιστής του Α.Ο. Κάστρου και παλιός παίκτης της ομάδας Δ. Τσελεπής για ανάρμοστη διαγωγή κατά του διαιτητή Αθ. Παπαδόπουλου, στον αγώνα με τον Πηνειακό, όπου ο Α.Ο.Κ. νίκησε 3-0. Τώρα πώς συμβαίνει σε έναν τέτοιο αγώνα να πέφτει τέτοια βαριά ποινή είναι απορίας άξιον. Πιο άξιον όμως απορίας είναι πώς για ανάρμοστη συμπεριφορά πέφτει τέτοια ποινή. Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot