FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Κόροιβος: Παραμονή εν μέσω τριβόλων!

Ημερομηνία: 07-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο αντικαταστάτης του παραιτηθέντος Κώστα Σορώτου στον Κόροιβο ήταν ο Μιχάλης Κουταλιανός. Ο Δωδεκανήσιος κόουτς ανέλαβε, ενώ η θέση της ομάδας δυσκόλευε. Υπήρχε ωστόσο καιρός. Ο νέος χρόνος ήλπιζαν όλοι ότι θα άλλαζε το σκηνικό.

*Η ομάδα πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Καρδίτσας με την έναρξη του β΄ γύρου, έχασε όμως από το σκληροτράχηλο Μαρούσι (75-70), με το οποίο Μαρούσι επρόκειτο μελλοντικά να κονταροχτυπηθεί στα πλέι-άουτ! Ήταν στη συνέχεια καθοριστικό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ τραυματίστηκε ο σέντερ Τσιάκος και η ομάδα έχασε τη δύναμή της στη ρακέτα. Το παιχνίδι χάθηκε, όπως και το ματς με την Καστοριά. Η ιστορία όμως γράφτηκε με το Πευκοχώρι που λύγισε στην Ήλιδα (70-68). Ήταν μια σημαντική νίκη. Στο μεταξύ είχε ανέβει πολύ ο Χαρίλαος Τρικούπης και ήρθε η ήττα στο Μεσολόγγι. Ο Καλαμπάκος μας την έκανε!

 

Φεύγει ο Κουταλιανός!

Η βαριά ήττα από τον πρωτοπόρο Ιωνικό (62-108) οδήγησε τη διοίκηση σε αλλαγή πλεύσης στη θέση του κόουτς. Ο Σπύρος Σαμόλης που πρόσφατα είχε φύγει από το Διαγόρα διαδέχτηκε τον Κουταλιανό. Ήταν φανερό πως η ομάδα θα σωζόταν μόνο με σοβαρή ανάκαμψη στην απόδοσή της.

 

Εποχή Σαμόλη

Όταν ανέλαβε ο Σπύρος Σαμόλης έμεναν οχτώ αγωνιστικές! Ήταν φανερό πως θα χρειαζόταν υπερπροσπάθεια απ’ όλους. Η προσπάθεια έγινε. Η ομάδα πέτυχε μεγάλες νίκες στην Ήλιδα. Ποιος περίμενε ότι θα έβγαζε ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα με Ερμή Αγυιάς, με Ηρακλή Θεσσαλονίκης (ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω ανέβηκε στην Α1), με Διαγόρα στην παράταση! Έτσι απέκτησε το δικαίωμα να παίξει στη σειρά των πλέι-άουτ με το Μαρούσι και να γράψει τη φετινή ιστορία.

*Ο κόουτς Σαμόλης ήταν ο μεγάλος εμπνευστής της παραμονής στην Α2. Μακάρι να συνεχίσει και του χρόνου…

 

Πρόταση για Γ΄ Εθνική

Φαίνεται πως η συγκρότηση της νέας Γ΄ Εθνικής απασχολεί τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Έτσι, μετά την πρόταση της ΕΠΣ Ηρακλείου και Χανίων, που ζητούν όμιλο μόνο με κρητικές ομάδες, έρχεται και η ΕΠΣ Κορινθίας με ανάλογο αίτημα.

*Χθες σε βασικό θέμα της εφημερίδας μας, αναλύθηκε η συμμετοχή των 20 ομάδων από Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά τα εγγύς της, ενώ θίξαμε και τα περί 10 ομίλων. Το σκεπτικό είναι ένα και μόνον, η περιστολή των εξόδων μετακίνησης.

*Το σημαντικό αυτό θέμα θα συζητηθεί στο τέλος του μήνα κατά τη συνέλευση της ΕΠΟ. Στην πρόταση υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο. Να υποβιβαστεί μόνο μια ομάδα από την περσινή Γ΄ Εθνική!

*Στην περίπτωση αυτή θα γλιτώσουν η Νίκη Τραγανού, ο Παναιγιάλειος, ο Ριόλος και ο Φοίβος!

 

 

Πολύς κόσμος

Πολύς κόσμος στο έσχατο παιχνίδι των πλέι-οφ. Γνώρισε μεγάλες στιγμές το «Ντ. Παπαγεωργίου». Είδαμε παλιούς και νέους παράγοντες. Ακόμη και ο Γρηγόρης Κανέλλης από τον Κακόβατο ήταν εκεί. Άρης Ρουμελιώτης, Γιώργος Καριώρης, Πέτρος Μπηλιώνης (ηγέτης της αντιπολίτευσης ΕΠΣ), Μπάμπης Κράγκαρης, Τζήκας, Αντίοχος, Τσουραπάς, Μουρούτης, Ντίνος Μπίρμπας, Μαρσέλης, Άρης Κουτσογιαννόπουλος, Κώστας Δρακόπουλος και άλλοι πολλοί.

 

Ο Βρέτταρος

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο Γιάννης Βρέτταρος και το ερώτημα κυκλοφορεί. Θα κατέβει πάλι ως χορηγός του Α.Ο. Μακρίσια ή θα τα παρατήσει; Εμείς δεν μπορούμε να σας πληροφορήσουμε…

 

Η δικαστίνα αποφάσισε

Επί ένα και πλέον χρόνο μας ταλαιπώρησε η κυρία δικαστής για να αποφασίσει για την αγωγή της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ και του Πέτρου Σταθόπουλου, ως υποψηφίου στις εκλογές του 2017. Πάνε δηλαδή δύο και χρόνια από τότε… Αποφάσισε, λοιπόν, και απέρριψε την αγωγή και πανηγυρίζουν στην ΕΠΣΗ. Τους έφυγε ένα βάρος και τώρα απερίσπαστοι θα συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους για την προαγωγή του τοπικού ποδοσφαίρου.

*Για το όλο θέμα θα είμαστε λίαν αναλυτικοί…

 

Πάλεψε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟ Κακοβάτου ακολούθησε το πεπρωμένο του. Επέστρεψε στη Β΄ τοπική, αφού, παρότι μέχρις ενός σημείου το πάλεψε, τελικά υποβιβάστηκε. Η πρόεδρος Ελένη Κωνσταντοπούλου και ο Τάσος Λαμπρόπουλος είχαν τα ηνία, αλλά ο δεύτερος κάποια στιγμή τα χάρισε και προπονητής  ανέλαβε ο Γιώργος Καριώρης. Ο τελευταίος ζήτησε ενίσχυση στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Του έφεραν μόνο τους Καλαμαρά, Κουρούβανη. Έτσι μοιραία το πάλεψε και δεν έσωσε την ομάδα. Με 6 νίκες και 5 ισοπαλίες δεν πας πουθενά, γιατί υπάρχουν και 15 ήττες. Είχε πάει στον Κακόβατο και ο Φάνης Δασκόπουλος (11 γκολ), αλλά γρήγορα εγκατέλειψε για άλλες πολιτείες.

 

Ο Άρης Ρουμελιώτης

Ο γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου, φέτος στον Α.Ο. Μακρισίων, Άρης Ρουμελιώτης είναι ένας από τους κερδισμένους των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ήταν υποψήφιος με τον εκλεγέντα δήμαρχο Αλεξανδρόπουλο και εξελέγη με 585 σταυρούς προτίμησης στο Δήμο Ζαχάρως-Ν. Φιγαλείας.

 

Εκλέχτηκε πάλι

Ο πρόεδρος του Κεραυνού Βρίνας, Βασίλης Κοπανιτσάνος, εκλέχτηκε πάλι πρόεδρος της Κοινότητας Βρίνας με 217 ψήφους. Μετείχε  μαζί με άλλους συγχωριανούς του σε έναν συνδυασμό και τιμήθηκε από τους συμπατριώτες του.

 

Περί… 2021

Από τότε που έχει βγει το FB έχει χαθεί το φιλότιμο. Το έχουμε γράψει πολλάκις. Τελευταίο χτύπημα προχθεσινό, άμα τη ανακοινώσει της απόρριψης της αγωγής κατά της ΕΠΣΗ από την αντιπολίτευση. Γνωστός διαιτητικός αυλικός έγραψε: «Άντε τώρα να περιμένουν το 2021».

*Ας μας πει πρώτα αν παρενέβη κάποιος για να αλλάξει τον βοηθό Καραλή με τον Κοιλιομενιάτη, στο τελευταίο ματς των πλέι-οφ, Ενιπέας-Ξενοφών. Κι επειδή μπορεί να απευθύνεται και σε μένα το μήνυμα, του διαμηνύω: Να εύχεσαι το 2021 να μην αλλάξει τίποτε…».

Π.Κ.Τ. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot