FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Κλείνει ο α΄ γύρος με ροζ φύλλο

Ημερομηνία: 17-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κλείνει ο α΄ γύρος αύριο και ο Κόροιβος θα αντιμετωπίσει στην Ήλιδα τον Οίακα Ναυπλίου σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού σε περίπτωση νίκης οι «μπλε» ξεφεύγουν των αντιπάλων τους, αφού αυτή τη στιγμή ο μεν Κόροιβος έχει 6-8 συντελεστή και ο Οίαξ 5-9.

*Η νεοφώτιστη ομάδα του Ναυπλίου έχει στις τάξεις της έναν από τους καλύτερους κοινοτικούς της κατηγορίας, τον Στέφαν Τζόρτζεβιτς, καθώς και τον έμπειρο Καλλινικίδη. Την ομάδα αυτή τα προγνωστικά την πήγαιναν για πλέι-οφ, αλλά τα διέψευσε, καθώς απέχει αυτής της καταξίωσης. Εκτός έδρας έχει κάνει αρκετά πράγματα, αφού από τις πέντε νίκες τις τρεις τις έχει πετύχει εκτός (Αμύντας, Παγκράτι, Δάφνη). Στην Καρδίτσα έχασε και ο Οίαξ, για να έχουμε το νου μας.

*Από τον Κόροιβο, που αυτή τη φορά αναμένεται πλήρης (εκτός Ματαλών), περιμένουμε μια αξιοπρόσεκτη εμφάνιση και προσοχή στο Σέρβο.

 

 

Ο Τσίρκοβιτς δείχνει το δρόμο

Το πόσο σημαντικό είναι το κυριακάτικο παιχνίδι του Παμβουπρασιακού απέναντι στο Ναύπλιο το τονίσαμε ήδη προχθές. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο να προσθέσουμε. Ο Τσίρκοβιτς  που αγαπάει αυτή την ομάδα, θα πάρει τα μέτρα του, ώστε το παιχνίδι να έχει αίσιο αποτέλεσμα, παρά την απουσία του Ντόμα. Θα σφυρίξει ο έμπειρος διαιτητής Κακριδής (Κορινθίας).

 

 

Στο Άργος με ελπίδες

Πλήρης ο Πανηλειακός θα πάει στο Άργος για να κλέψει τη νίκη από τον Παναργειακό, ώστε να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει για σωτηρία. Τι μπορεί πλέον να κάνει η ιστορική ομάδα του Άργους, όταν συσκέφτηκε να φύγει από το πρωτάθλημα και σε 24 ώρες άλλαξε άποψη; Τι μπορεί να κάνει, όταν στο Κρανίδι μόλις προχθές εισέπραξε εφτάρα; Άρα ο ανώτερος και ενισχυμένος Πανηλειακός ένα γκολ θα το βάλει!

*Ρέφερι ο Αυγερινός (Αρκαδίας), που κάνει το πέμπτο παιχνίδι του φέτος.

 

 

Σκληρή έδρα τα Βραχνέικα

Στον πρώτο γύρο η Ζαχάρω τον είχε νικήσει το Διαγόρα (2-0). Τώρα όμως στα Βραχνέικα τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα, γιατί οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί, άσχετα αν έχασαν από τη Ζάκυνθο και έφεραν 0-0 με τη Σπάρτη. Έχουν νικήσει εκεί μέσα Τσιλιβή, Ερμιονίδα, Θύελλα και Βάρδα. Το γήπεδο είναι σκέτο κλουβί και οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι προσεχτικοί. Θα σφυρίξει ο Χατζηγιάννης (Πειραιά). Αυτό είναι το πέμπτο φετινό του παιχνίδι.

*Πήρε την πρόκριση στους «8» ο Ολυμπιακός με Τζανέτο, Φώτη Παναγόπουλο και τ’ άλλα παιδιά. Με Πλατή εξαιρετικό κάτω από τα γκολπόστ. Χωρίς Τσίτσο (άρρωστος) και με Κατελούζο, Σκοζάι και Κατσιώλη.

 

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Βρισκόμαστε επί θύραις της 16ης αγωνιστικής και η Διοργανώτρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τους διαιτητές, πολλοί από τους οποίους δίνουν αγωνιστικό παρόν σε μεγάλη κόντρα με την ΕΠΣΗ. Ήταν ένα γερό ταρακούνημα στο κατεστημένο ανεξάρτητα αν βγουν ή όχι τα παιχνίδια. Έτσι ή αλλιώς θα βγούνε, γιατί υπάρχει ικανός (κατά τη γνώμη μας) αριθμός διαιτητών, αφού κώλυμα δεν ξέρουμε πόσοι δεν έχουν κάνει. Έπειτα υποχρεωτικά θα δώσουν «παρών» άπαντες οι αξιολογημένοι.

*Είναι μια αγωνιστική, όπου και πάλι κυριαρχεί το διπλό. Μπορεί ακόμη και τέσσερα-πέντε διπλά να έρθουν!

*Οι πρωτοπόροι δίνουν εύκολα παιχνίδια. Ο Αίας μέσα στο άντρο του με την Ολυμπιάδα, η Δόξα στο Κατσαρού με τον απελπισμένο Ν. Κόροιβο, ο Ξενοφών στο Πελόπιο με τον Πέλοπα, που έχει του κόσμου τις απουσίες και η Νίκη μέσα με το Βαρθολομιό, που δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

 

 

Ο Αλφειός και ο Αστέρας

Ένα σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στη Μανολάδα, ανάμεσα στην αναγεννημένη Προοδευτική και τον εξαιρετικό Αλφειό. Οι ομάδες θα παίξουν σύντομα και για το Κύπελλο, αλλά στο Επιτάλιο. Αυτό το παιχνίδι και το άλλο στην Σπιάντζα (Πέλοπας-Σαβάλια) έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

 

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Υποκλινόμαστε στον αγώνα των διαιτητών. Είμαστε στο πλευρό τους. Έχουν το δίκιο με το μέρος τους. Ως εδώ και μη παρέκει. Η Διοργανώτρια έχει πλέον απέναντί της και τους διαιτητές. Οι οποίοι διαιτητές ουδέποτε είχαν κάνει αποχή για οικονομικό λόγο!

*Άνοιξε τον πίνακα των διαιτητών Α΄ Κατηγορίας ο κ. Κυριακάκης. Έδωσε σφυρίχτρα στους Αποστολόπουλο, Γεωργόπουλο, οι οποίοι ως τότε είχαν σφυρίξει μόνον στην Α2. Και σ’ άλλους με υγεία.

*Δεδομένο απ’ όλες τις μεριές ήταν το ντέρμπι στα Σαβάλια. Διαιτητής Καραβίδας παρατηρητής Μαυραειδόπουλος!

*Πολύ καλή διαιτησία έκανε ο Πήττας στη Ν.Μανολάδα. Οι γηπεδούχοι ωστόσο… φωνάζουν. Δεν ξέρουμε αν φωνάζουν και για τον Άγγελο.

*Καμιά τριπλέτα εκτός Ηλείας. Την περασμένη Κυριακή όμως είχαμε τέσσερις.

*Παρατηρητές διαιτησίας τρεις, ο Ρουμπάνης στη Θύελλα, ο Γιαννόπουλος στο Διαβολίτσι και ο Καραγιάννης (χρόνια πολλά) στο Νέοι Παναχαϊκή-Πλατανιάς.

 

Ευχαριστίες

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, οι οποίοι μου ευχήθηκαν για τον καινούριο χρόνο και ειδικότερα αυτούς που μου έστειλαν μήνυμα (ξέρουν αυτοί). Προσέτι να ευχαριστήσω εκείνους που ανέβηκαν τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου και ήταν στο πλάι μου στο δικαστικό αγώνα που με περιέπλεξε ο γνωστός δικομανής που δεν βγαίνει στο φως, ώστε να με αντιμετωπίσει ενώπιος ενωπίω.

*Αυτές τις μέρες στη γειτονική Ζάκυνθο γίνεται της… κακομοίρας με τα ενωσιακά. Ο Πρόεδρος Μαλιούφας της ΕΠΣ, για να προλάβει τους αντιπάλους του προκήρυξε εκλογές δύο μήνες πριν τη λήξη της θητείας του. Κάτι δεν σας θυμίζει αυτό;

*Καλό Σαββατοκύριακο, αδέρφια!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος