FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ήττα στην Περιβόλα, αλλαγή κόουτς!

Ημερομηνία: 30-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Κεραυνός εν αιθρία ήταν το διαζύγιο με τον κόουτς Παπαδόπουλο στον Κόροιβο. Λίαν πρωί της εθνικής γιορτής διάβασα στο «Φως των Σπορ» με τίτλο «Προβληματισμός στον Κόροιβο» τα καθέκαστα, με τη σημείωση, πως ο φετινός Κόροιβος που χτίστηκε για να διεκδικήσει τη άνοδο και έχει ήδη απώλειες. Νωρίς νωρίς άρχισαν τα σενάρια για αλλαγή προπονητή.

*Κατά το μεσημεράκι έπεσε η είδηση «βόμβα» περί αλλαγής τεχνικής ηγεσίας. Υποθέτω, πως το Σαββατόβραδο θα είχαμε διαβουλεύσεις, καθώς τρεις ήττες (μία στο Κύπελλο) εκτός έδρας είναι δύσπεπτες για κάθε συμβούλιο με απαιτήσεις και οράματα.

*Για την ήττα στην Περιβόλα δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική, όταν ο Μάινς έχει δύο πόντους, όσους και ο Χατζηδάκης και ο Τάταρης, ενώ ο Λιθουανός έμεινε άποντος. Βλέπετε δεν έφτανε ο Χρυσόπουλος (25 πόντους με 6 τρίποντα).

*Ήδη χθες το πρωί ανακοινώθηκε ο Νίκος Καραγιάννης που θα κάνει ντεμπούτο το  Ψυχικό το Σάββατο στην Ήλιδα.

 

 

Μέγα ντέρμπι στη Ζαχάρω

Όπως ακριβώς είχαμε γράψει από την Παρασκευή, έτσι κι έγινε. Μεγάλο ντέρμπι στη Ζαχάρω, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανηλειακό. Πολλοί μίλησαν για παρουσία 800 φιλάθλων. Πάντως, φίλος της στήλης με πληροφόρησε ότι κόπηκαν 350 εισιτήρια. Τόσο κόσμο είχε να γνωρίσει το Στάδιο Ζαχάρως από τα εγκαίνιά του και από τότε που ο Πανηλειακός έπαιξε εκεί, όταν είχε κλείσει το Στάδιο Πύργου λόγω χλοοτάπητα (τοποθέτηση). Μιλάμε επί Σταυρόπουλου και παλαιάς Γ΄ Εθνικής.

 

 

Άτυχος ο Τσίτσος

Πολύ άτυχος στο ντέρμπι της Ζαχάρως στάθηκε ο στόπερ του Ολυμπιακού, Μάριος Τσίτσος. Τραυματίστηκε από το τέλος του α΄ μέρους και αποχώρησε στο 50΄, αφήνοντας τεράστιο αμυντικό κενό. Ο παίκτης είχε πρόβλημα και αγωνίστηκε με ένεση κι έπαθε υποτροπή. Ο τραυματισμός του στοίχισε, καθώς ο Άρης Ρουμελιώτης έριξε στο παιχνίδι το νεοαποκτηθέντα Ρούμπο κι έφερε τον Καλαντζή στην άμυνα. Έχασε όμως έτσι τη μάχη του κέντρου.

 

 

Δίκαιη ισοπαλία

Θεωρούμε δίκαιο το 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, αλλά στάθηκαν τυχεροί στο γκολ που πέτυχαν, καθώς η μπάλα βρήκε στον Μπαβέλη κι άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον Καρακίτσο, ενώ ο Πανηλειαός είχε χαμένο πέναλτι.

 

 

Καλός ο Τσοπλάκος

Στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο ο νεαρός ρέφερι Τσοπλάκος (Αιτωλοακαρνανίας). Είναι νέος από τους λεγόμενους προχωρημένου σταδίου, έχει μόνον δύο παιχνίδια στη Γ΄ Εθνική. Με τρομερή φυσική κατάσταση, κοντά στις φάσεις και κάποιες λανθασμένες αποφάσεις που χρειάζονται βίντεο!

*Έδειξε κίτρινες στους Κατελούζο, Κακολύρη, Τσίτσο, Γκούσκο και Ρούμπο (Ολυμπιακός), Πρέντι, Τσαμπουρή, Μπάλλα (Πανηλειακός), ενώ ο Πρέντι στο 41΄ σαφώς γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη!

 

*Τέτοιος νέος διαιτητής δεν υπάρχει στην Ηλεία και δεν ξέρω την άποψη του κ. Βασιλάκη, που ήταν παρατηρητής διαιτησίας.

 

 

Φίλαθλο πνεύμα

Θέλω να επισημάνω το φίλαθλο πνεύμα που επέδειξαν οι φίλοι των δύο ομάδων. Ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, αφού δεν άνοιξε μύτη, ούτε ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα. Το ίδιο και οι φίλοι του Πανηλειακού, ιδιαίτερα οι οργανωμένοι που χάλασαν κόσμο, ενώ στο γκολ της ισοφάρισης έγινε το «έλα να δεις» από παίκτες και φιλάθλους.

 

 

Ταύροι εναντίον λύκων σημειώσατε «Χ»

Απρόσμενο αποτέλεσμα είχαμε στη Βάρδα. Σε κακάσχημη μέρα πάλι η «Μπάρτσα» έδωσε γη και ύδωρ στους Αργείτες, οι οποίοι αν και έμειναν με εννέα παίκτες σ’ ολόκληρο το β΄ μέρος, ισοφάρισαν (1-1). Είναι από τα σπάνια αποτελέσματα μεταξύ ομάδων της αυτής μεν κατηγορίας, αλλά με διαφορετική δυναμικότητα και τους Αργείτες να πετυχαίνουν το πρώτο τους φετινό γκολ!

 

 

Το «ΟΧΙ» στην Αμαλιάδα

Το «ΌΧΙ» στην Αμαλιάδα το είπε ο Θοδωρής Ανδριόπουλος και οι παίκτες του Αίαντα, απέναντι στον Αστέρα, που παρουσιάζει προβλήματα. Είναι άξιο αναφοράς, πως στην ομάδα της Γαστούνης αγωνίζονται έξι Αμαλιαδίτες. Πιένες γνώρισε το Στάδιο Αμαλιάδας με την παρουσία 500 φιλάθλων, πιθανώς ρεκόρ φετινό προσέλευσης κόσμου. Είχαμε και το μανούριασμα ανάμεσα στους δύο πάγκους και νυχτώσαμε για τα καλά, με τη νοοτροπία της Διοργανώτριας να αρχίζει τα παιχνίδια ένα τέταρτο αργότερα του κανονικού. Βίτσιο είναι αυτό, τι να κάνουμε!

 

 

Δύο μέρες

Δύο μέρες απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ελάχιστες περιπτώσεις παικτών εντός Ηλείας υπάρχουν διαθέσιμες. Στη Γ΄ Εθνική δεν βλέπουμε κινήσεις πλην Βάρδας. Στην Α΄ τοπική, επίσης, ελάχιστες, εκτός κι αν γίνει κανένα «μπαμ». Ε! στην Α2 και τη Β΄ μπορεί κάτι να γίνει, κυρίως από παίκτες που έχουν παράπονα και θέλουν να αλλάξουν στρατόπεδο. Ως αύριο, Πέμπτη,  υπάρχει καιρός. Ο Ηλιόπουλος που έφυγε από τη Ζαχάρω πήγε στον Κεραυνό Βρίνας.

 

 

Αρχίζει το Κύπελλο

Να μην ξεχάσουμε. Σήμερα ξεκινάει και το Κύπελλο. Είναι μια καινοτομία της Διοργανώτριας. Θα παίξουν για την πρώτη αγωνιστική μόνον ομάδες της Α2 Κατηγορίας. Είναι έξι οι αγώνες. Μια σπάνια περίπτωση παίζουν καπάκι στο Καραλέτσι η Α.Ε. Πηνείας με τον Ερμή Πλατάνου. Θα μάθατε τι έγινε προχθές στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας ελλείψει γιατρού, δεν ξεκίνησε στις 4.30μ.μ.. Κάποια στιγμή ξεκίνησε, αλλά ο ρέφερι Σφυρής το διέκοψε, επειδή ο γιατρός δεν ερχόταν. Τα τηλεφωνήματα με τον «πατέρα» δώσανε και πήρανε. Κάποτε ήρθε ο γιατρός και το παιχνίδι ξεκίνησε κι έληξε, ενώ έβγαινε το φεγγάρι. Έτσι κι αλλιώς η Πηνεία γλίτωσε…

*Δίνω μάνι-μάνι τα προγνωστικά μου. Θα προκριθούν οι γηπεδούχοι πλην Πηνείας. Δύσκολα η Βρίνα, το Γεράκι. Εύκολα η Θύελλα, η Δάφνη και η Χαριά.

 

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot