FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η ώρα του Παμβουπρασιακού!

Ημερομηνία: 09-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Ήρθε η ώρα του ΠΑΟΒ να δείξει την αξία του στον 6ο Όμιλο. Έρχεται στη Βάρδα ο αήττητος Ιάλυσος , αλλά δεν πρόκειται να περάσει. Πέρασε από το Αίγιο, όταν ο Παναιγιάλειος ήταν ανέτοιμος. Πέρασε από το Διαγόρα (Ρόδου), τη Ραφήνα και το Φοίβο με… μισό γκολ. Από το «Γρ. Καλάκος» δεν πρόκειται να περάσουν οι «τοξοβόλοι», γιατί η Μπάρτσα έχει ομάδα κι απορώ πώς έχασε στον Πύργο, αφού απουσιάζων δεν είδα το παιχνίδι. Ο Μίκι είπε κάποια πράγματα για το ντέρμπι με τον Ιάλυσο και πιστεύω πως στο γήπεδο θα πάρει το…  δίπλωμα του Σάκη Τερζή.

*Σφυρίζει ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) από τον πίνακα Β΄ Εθνικής που υποβιβάστηκε φέτος από τη Σουπερλίγκα! Το παιχνίδι ξεκινάει στις 1 και 30 μετά το μεσημέρι, πάντα για συγκοινωνιακούς λόγους. Όχι με συνοδεία μεσημεριανού φαγητού που γράφτηκε σε ένα σάιτ. Στο γήπεδο θα πάμε με άδειο στομάχι!

 

Γκρίνια και εσωστρέφεια στον Πανηλειακό!

Έχει καιρό τώρα, πριν καν αρχίσει το φετινό πρωτάθλημα, που στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατεί μεγάλη γκρίνια και εσωστρέφεια. Έτσι δεν είναι δυνατόν, μετά την ήττα στα Βραχνέικα, να θέτουν οι υπεύθυνοι τον προπονητή Μαντζούνη προ των ευθυνών του, να του βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο να νικήσει τους Ριολίτες, γιατί θα αποτελέσει αλλιώς παρελθόν. Έτσι, η λύση βρέθηκε προχτές και ο Μεσσήνιος τεχνικός, που αποτέλεσε επιλογή των ίδιων ανθρώπων που διαχειρίζονται τον Πανηλειακό, να φύγει!

*Πάμε τώρα μεθαύριο με άλλον προπονητή ή με τον Κώστα Λούσκο (θα δούμε) και το ζητούμενο είναι η νίκη. Αυτό όμως εναπόκειται στη διάθεση ή τη θέληση των ιδίων παικτών. Οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται και ουδείς πλέον θα τους δικαιολογήσει.

*Στον αγώνα με τους Αχαιούς, με τους οποίους το καλοκαίρι είχαν έρθει 1-1, διαιτητής θα είναι ο Κουτσαναστάσης (Μεσσηνίας) που θα σφυρίξει για τρίτη φορά φέτος. Νέος διαιτητής με 2-3 παιχνίδια πέρυσι. Βοηθοί από τον πίνακα Β΄ Εθνικής (Καρβούνης-Κύριος).

 

Θα παίξουν οι ξένοι;

Το ζήτημα για τον Αστέρα είναι τι είδους ομάδα θα κατεβάσει την Κυριακή κόντρα στο Διαγόρα Βραχνεΐκων. Οι «βυσσινί» έχουν τα προβλήματά τους, αλλά και οι Βραχναίοι έχουν τα δικά τους. Το θέμα είναι να βγουν τα δελτία των ξένων, ώστε ο Θοδωρής Γκάτζιος να έχει λύσεις. Αυτό θα το δούμε όμως, μόνο στο γήπεδο. Θα σφυρίξει ο Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), ο οποίος μπήκε φέτος στον πίνακα Β΄ Εθνικής.

 

Στη Ρόδο η Νίκη πάλι

Νέο μακρινό ταξίδι θα κάνει σήμερα η Νίκη Τραγανού, το τελευταίο στα Δωδεκάνησα, με το BLUE STAR FERRIES. Πάει στη Ρόδο για να παίξει με το Φοίβο Κρεμαστής. Η ροδίτικη ομάδα είναι φετινή πρωταθλήτρια. Αδύνατος κρίκος, αφού δεν έχει ακόμη νίκη, παρά μόνον τρεις ισοπαλίες (με Ριόλο, με Αστέρα, με Παναιγιάλειο). Η Νίκη πάει για επιτυχία στη Ρόδο, ανάλογη με εκείνη που έκανε με το Διαγόρα. Πάει πλήρης και δυνατή. Θα σφυρίξει ο Μακεδόνας διαιτητής Παυλίδης (Ημαθίας) που είναι τρίτο χρόνο στη Γ΄ Εθνική.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Καυτή πλέον η κορυφή της βαθμολογίας στην Α΄ τοπική (Σαβάλια, Ενιπέας, Ξενοφών) από 16 βαθμούς και Μακρίσια 15 κλείνουν την τετράδα. Έτσι η 8η αγωνιστική αναμένεται λίαν ενδιαφέρουσα, με τους παραπάνω τέσσερις να θέλουν νίκη. Έτσι προβλέπονται τρία διπλά, ενώ, αν σκάσει και τέταρτο θα έχουμε εξελίξεις. Ο Αίας, μετά το μεγάλο διπλό στα Σαβάλια που έκανε αίσθηση έχει ρεπό και θα προετοιμαστεί για τη συνέχεια. Ακλόνητος άσος μόνον ο Ενιπέας!

 

Διαιτητικά θέματα

Άνοιξε η τύχη του Μαρκαντωνάτου και μεθαύριο θα κάνει την  έβδομη συνεχόμενη φετινή διαιτησία του. Αυτή τη φορά αλλάζει κι όμιλο. Πάει στον 7ο στον αγώνα Κόρινθος-Αγ. Ιερόθεος. Βοηθοί του οι Ασημακόπουλος-Λιάπης. Πρώτο παιχνίδι για τους Πήττα-Καραλή φέτος στη Β΄ Εθνική. Θα είναι βοηθοί του Καδδά (Αχαΐας) στον αγώνα Ηρακλής-Αιγινιακός στη Θεσσαλονίκη. Ωραίο ματς, μακρινό ταξίδι. Πρώτος ορισμός και του Πάνου Σταθόπουλου ως παρατηρητή διαιτησίας. Πηγαίνει στο Τζάντε (Καταστάρι-Παναρκαδικός).

 

Προηγούνται στους ορισμούς

Κούλης, Καραβίδας και Πήττας προηγούνται στους ορισμούς ως τώρα στην Α΄ τοπική, με εφτά και πέντε παιχνίδια αντίστοιχα. Παρατηρούμε κι ένα άνοιγμα σε κάποιους νέους διαιτητές, οι οποίοι είναι προς παρακολούθηση. Θα αναφερθούμε αργότερα σε αυτούς. Εντυπωσιακό όμως ότι ανάμεσά τους δεν είναι ο Κοιλιομενιάτης, ο οποίος πέρυσι είχε οχτώ παιχνίδια συνολικά. Χωρίς παιχνίδι είναι και ο Γεωργόπουλος, ο οποίος πέρσι είχε δέκα!

*Ούτε ένας νέος διαιτητής στην Α2, η οποία φέτος είναι ακόμη ευκολότερη από πέρυσι. Πώς το εξηγεί αυτό άραγε ο εθνικός εκπαιδευτής;

*Επειδή ρωτούν, θυμίζω ότι ο Ρουμπάνης, ο Νίκος, βρίσκεται στη Σόφια, όπου σπουδάζει η μικρή του κόρη. Όσο για το Δημήτρη Ρουμπάνη αγνοείται η τύχη του. Έχει ζητήσει μεταγραφή για Αχαΐα, απλά δεν υπάρχει πληροφόρηση για την τύχη του. Πάντως εδώ δεν ορίζεται!

 

Προπονητές εν καμίνω

Ο Μαντζούνης μας χαιρέτησε, όπως και ο Ηλίας Φωτόπουλος. Νωρίτερα από τον Πανηλειακό είχε αποχωρήσει (ουσιαστικά τον παραίτησαν) ο Γιώργος Λαγός και από τον Αστέρα ο Κλάδης. Το καμίνι άναψε και περίμενε να το ταΐσουμε ανθρώπινη σάρκα. Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών… Καλό Σαββατοκύριακο!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot