FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: H δεύτερη φάση του Κυπέλλου

Ημερομηνία: 08-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τελείωσε η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με ομάδες Γ΄ Εθνικής. Θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση με την ίδια κατηγορία. Το γενικό συμπέρασμα είναι πως στο σύνολό τους οι ομάδες ήταν απροετοίμαστες και δεν έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ. Από τον υποτιθέμενο όμιλό μας προκρίθηκαν  στη δεύτερη φάση οι εξής: Ερμής Μελιγούς, Άρης Σκάλας, Βραχνέικα, Διαβολίτσι, Παναχαϊκή.

*Εντελώς απροετοίμαστος πήγε στο Ρουφ ο Παναιγιάλειος. Έτσι, έχασε από την αθηναϊκή ομάδα που είναι ισχυρή και τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο πίσω από την Κηφισιά. Να σημειώσουμε πως την ομάδα του Αιγίου ανέλαβε ως προπονητής ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Φάνης Γκέκας, μόλις προχθές.

 

Αδυναμίες

Οι αδυναμίες του Αίαντα φάνηκαν και προχθές στο φιλικό με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Όμως σιγά σιγά θα δυναμώσει η ομάδα του Γαβριλόπουλου και αν γίνουν οι μεταγραφές που θρυλούνται θα γίνει ανταγωνιστική!

 

Απροετοίμαστος

Εντελώς απροετοίμαστος ήταν ο Εθνικός Σκουλικάδου, παρότι έπαιξε μια εβδομάδα αργότερα στο Κύπελλο με το Διαβολίτσι. Η ομάδα από τη Μεσσηνία παρότι έχανε 1-0 στο ημίχρονο έφερε τούμπα το παιχνίδι και νίκησε 3-1! Δύο γκολ ο σκόρερ της ομάδας, Τουλιάτος, κι ένα ο Γκελγκέρια. Την ομάδα του Διαβολιτσίου προπονεί ο Μάρκος Στεφανίδης, που έχει περάσει στο παρελθόν και από τη Ζάκυνθο.

*Και μια και κάναμε αναφορά για το Σκουλικάδο να σημειώσουμε πως μόλις προχθές έκλεισε τρεις παίκτες, ο οποίοι φυσικά δεν αγωνίστηκαν, ενώ εκεί έκλεισε και ο 37χρονος πλέον Στέλιος Λιβέρης!

 

Κινήσεις στην Α΄ τοπική

Κινούνται οι μισές τουλάχιστον ομάδες της Α΄ τοπικής και προετοιμάζονται για να βγουν σε προπονήσεις. Ο Αστέρας Αμαλιάδας κινείται αρκετά καλά και σχεδόν έχει κλείσει το δυναμικό του. Έκλεισε και προπονητή τον Σπύρο Αντωνόπουλο, ικανότατο και εργατικό. Ο Ηλειακός Βαρθολομιού έκλεισε τον Παπουτσή, η Δάφνη τον Δρακόπουλο, ο Πέλοπας τον Δαβουρλή, ο Ξενοφών τον Μιλοσέσκι, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων τον Ερνέστο, ο Αλφειός τον Μπακάλη.

*Ο Κεραυνός Βρίνας έχει από πέρυσι τον Νίκο Αλεξανδρόπουλο. Η Νίκη Τραγανού κάνει καλές κινήσεις. Προπονητής είναι ο Αλέξης Γαλάνης. Τίποτε νεότερο από Πελόπιο, Ερμή Πλατάνου και Γούμερο. Η Θύελλα Πύργου κρατά στάση αναμονής και δεν έχει ανακοινώσει ούτε προπονητή (είναι κοντά σε συμφωνία με Πυργιώτη τεχνικό) ούτε κάποια μεταγραφή.

*Τίποτε νεότερο από πλευράς Πανηλειακού και Δόξας Ν.Μανωλάδας. Πάντως, διαπιστώνουμε δυσκολίες σε όλες τις ομάδες… Δεν έχουν ανακοινώσει ως τώρα προπονητή η  Θύελλα, το Γούμερο, η Προοδευτική, ο Ερμής και το Πελόπιο.

 

Συνέλευση και κλήρωση μαζί

Στο χώρο του «AMALIAS» Hotel μεταφέρονται πλέον οι εκδηλώσεις της Ένωσης, με πρώτη τη Γενική Συνέλευση (εννοούμε την Τακτική), η οποία έχει μηδαμινό ενδιαφέρον, αφού η δραστηριότητα του παρελθόντος Δ.Σ. ήταν μηδενική, άρα τυπική θα είναι και δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς.

*Την ίδια μέρα θα γίνει και η κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων, με απόντα τον Σάκη Καραλάγα, ο οποίος είναι κερδισμένος, αφού δεν έθεσε υποψηφιότητα και γλίτωσε δια παντός. Έτσι όλα θα γίνουν, γενική συνέλευση και κλήρωση. Αχταρμάς.

*Κι ενώ είχε ανακοινωθεί ότι τα σωματεία φέτος δεν θα πληρώσουν τίποτε, αιφνιδίως ανακοινώθηκε ότι θα πληρώσει 100 ευρώ κάθε σωματείο για το ταμείο των τραυματισθέντων. Και η ερώτηση είναι, γιατί τα περσινά 5.000 ξοδεύτηκαν;

 

Λειτουργεί σχολή διαιτησίας!

Θα κλείσουμε τη στήλη σήμερα με ένα σημαντικό θέμα που αφορά την διαιτησία, που αποτελεί για τον Πρόεδρο πόθο κρυφό. Την θέλει δική του τη διαιτησία. Γι’ αυτό την έχει φτάσει ψηλά.

*Πρώτον λειτουργεί σχολή διαιτησίας, η οποία είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό. Η κοινή γνώμη όμως μέχρι χθες αγνοούσε πως υπήρχε σχολή και μάλιστα λειτουργεί στο ξενοδοχείο AMALIAS.

*Πόσοι όμως την παρακολουθούν, ποιος είναι ο επικεφαλής υπεύθυνος, ποιοι διδάσκουν, όλα τα αγνοούμε. Πλήρες σκοτάδι.

*Επειδή δε ο Πρόεδρος πήγε στην τελευταία συνέλευση της ΕΠΟ και είδε και ξέρει, μας λέει ότι τίποτε δεν άλλαξε. Η ηλειακή διαιτησία (!) παραμένει στην ΕΠΣΗ. Να την χαίρονται αφού, λέει, πως είναι έτσι και να την ιδούν ακόμα χαμηλότερα απ’ όσο κατάντησε επί των ημερών τους. Αλλά θα επανέλθουμε!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος