FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η Α2 υπό τη σκιά της προκήρυξης

Ημερομηνία: 17-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Ξεκίνησαν τα πλέι-οφ της Α2 Κατηγορίας κάτω από τη σκιά της προκήρυξης του πρωταθλήματος, που άλλα λέει, άλλα εννοεί, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί χασμωδία στα πλαίσια της κλήρωσης την περασμένη Τετάρτη.

*Στους υπεύθυνους της κλήρωσης έκανε σφοδρή κριτική ο εκπρόσωπος της Δάφνης, Κώστας Αντίοχος, ο οποίος είναι γνώστης της υπόθεσης κι έχει φάει τα γήπεδα του κάμπου με το… κουτάλι. Όμως ο πρόεδρος Κουλούρης αφ’ εαυτού έβγαλε μια ανακοίνωση που λέει, πως ανεβαίνουν στην Α1 μόνον δύο ομάδες αντί τρεις που γράφει η προκήρυξη!

 

Κερδισμένος ο Πέλοψ Πύργου

Ο Πέλοψ Πύργου είναι ο κερδισμένος της αγωνιστικής, διότι κέρδισε 2-0 τη Δάφνη στο γήπεδο Ανδραβίδας και πήρε κεφάλι στη βαθμολογία. Η ομάδα του Πύργου δεν ήταν ανώτερη. Όμως εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες δύο παικτών της Δάφνης και προηγήθηκε 0-1 στο 60΄  με τον Θανάση Γεωργίου, που έφτασε τα 10 γκολ φέτος. Στη συνέχεια η ομάδα της Δάφνης έχασε πέναλτι στο 65΄ (άουτ ο Βάσσος) και στο 81΄ ο Πέλοπας έκανε το 0-2 με το Νίκο Παναγόπουλο. Μεγάλη νίκη υψίστης βαθμολογικής σημασίας…

 

Ισοπαλία στο Πελόπιο

Έδειξε τα… δόντια του στο γήπεδο Πελοπίου, ο Ν. Κόροιβος, αφού πήρε ισοπαλία. Η ομάδα του Κύριλλου Παλαιολόγου, πολύ δυνατή, προηγήθηκε στο α΄ μέρος  0-2 (Φώτης Μαρνέρας, Σάκης Αλεξόπουλος), αλλά η ομάδα του Κώστα Δρακόπουλου ισοφάρισε στο ίδιο ημίχρονο 2-2 με τους Ηλία Κακόγιαννο, Σταύρο Μπίρμπα.

*Να σημειώσουμε πως συνεχίζει τραυματίας ο Πάνος Φωτεινόπουλος (μεγάλη απώλεια για τους γηπεδούχους) που έπαιξε λίγο προς το τέλος, όπως και ο Ανδρέας Δρουβιώτης.

 

Πρώτος σκόρερ ο Μπαρμπαρούσης

Ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης του Πανηλειακού αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του 6ου ομίλου με 19 γκολ. Ως γνωστόν πέτυχε το τελευταίο του γκολ προχθές με τη Νίκη, ενώ αρκέστηκε σ’ αυτό και δεν εκτέλεσε το πέναλτι.

*Νωρίτερα στην Αμαλιάδα ο Περογαμβράκης (Ιάλυσος) πέτυχε χατ-τρικ κι έφτασε τα 16. Θα μπορούσε-λογικά- να πετύχει κι άλλα και να προσπαθήσει να φτάσει το «Μπάρμπα». Γνώριζε όμως ότι αυτό θα ήταν ξεφτίλα για τον ίδιο, ενώ ο Μπαρμπαρούσης που έπαιζε αργότερα θα έκανε το ίδιο!

 

Άλλος τρεις, άλλος καμία

Αναταραχή δημιουργήθηκε με τους παρατηρητές διαιτησίας της περασμένης εβδομάδας. Έγινε και το τρομερό ένας απ’ αυτούς το Σαββατοκύριακο να οριστεί τρεις φορές κι άλλοι καμία! Γίνεται της κακομοίρας. Ο Καραγιάννης, υπεύθυνος των ορισμών παίρνει εντολές από το αφεντικό και τις εκτελεί κατά γράμμα, προφανώς στα πλαίσια της συνεργασίας τους!

*Ορίστηκαν απόντες από την επιμορφωτική, όχι όμως δύο επώνυμοι με το αιτιολογικό ότι δεν υπέγραψαν στο παρουσιολόγιο! Αυτά γίνονται στη μικρή κοινωνία της διαιτησίας.

 

Το παράδειγμα της Ανατολικής Αττικής

Έχει πάρει… φωτιά ο υποβιβασμός της Νίκης στα κοινωνικά δίχτυα. Γράφουν και τι δεν γράφουν. Απλώς τα μαθαίνω, διότι δεν τον θεωρώ τρόπο επικοινωνίας. Επειδή όλη η ποδοσφαιρική Ηλεία γνωρίζει τα καθέκαστα, αδυνατώ να πάρω θέση στην όλη διένεξη. Έχω άποψη όμως και θεωρώ ότι μια κάποια συνεργασία ηλειακών σωματείων δεν βλάπτει. Ή μήπως δεν κατάλαβαν ότι τα σωματεία της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής είχαν αγαστή συνεργασία; Πιο λιανά δεν μπορούμε να τα κάνουμε!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

*Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αναδείχτηκε για δεύτερη σερί χρονιά ο έμπειρος κυνηγός της Προοδευτικής, Χρήστος Νικολετάκης με 23 γκολ.

*Τον ακολούθησε ο Άγγελος Μούτσος του Α.Ο.Μ. και του Α.Ο. Ξενοφών με 21 γκολ.

*Χωρίς επτά βασικούς ανέβηκε στο Γούμερο ο Ολυμπιακός Σαβαλίων. Κράτησε παίκτες ενόψει του τελικού Κυπέλλου. Από τους ενδεκαδάτους έπαιξαν οι Μ.Μαρκόπουλος, Λ. Μαρκόπουλος, Χοτζάι κι Αντωνόπουλος.

*Πρόβα γενική έκανε ο Α.Ο. Ξενοφών, στο παιχνίδι με τον Ενιπέα. Έπαιξαν όλοι οι βασικοί και ο Μπακατσέλος.

*Αντίθετα ο Ενιπέας ξεκίνησε με Ηλιόπουλο, Αστερόπουλο, Πλαστουργό, Φερεκίδη, Μάζη, Μονοκρούσο στην αρχική ενδεκάδα, όμως ήταν καλοί.

 

Πάνδημα και με τιμές

Πάνδημα κηδεύτηκε χθες στον Πύργο ο διαιτητής Γιώργος Κυριαζής, που έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο του αιώνα. Ο Γιώργος κηδεύτηκε με τιμές αξιωματικού εν ενεργεία και για τούτο άγημα της Αεροπορίας παραβρέθηκε στο ναό του Αγ. Αθανασίου. Τον επικήδειο εξεφώνησε αξιωματικός της 117 Π.Μ., όπου υπηρέτησε. Αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και τις αρετές του θανόντος μέσα σε συγκινησιακό κλίμα. Στη σορό του κατετέθησαν στεφάνια από τον Υπουργό Άμυνας, τον αρχηγό Αεροπορίας, το διοικητή της ΑΤΑ και το διοικητή της 117 Π.Μ..

*Παραβρέθηκε το σύνολο των Ηλείων διαιτητών, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Σπύρος Βασιλείου, μέλη της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΗ.

*Σε ένδειξη πένθους η Επιτροπή Διαιτησίας ανέβαλε την επιμορφωτική της Δευτέρας.

*Σε αυριανό μας σημείωμα θα αναφερθούμε εν ολίγοις στη διαιτητική του προσωπικότητα.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot